кога ќе победиме бе? зошто толку ја затупивме, незнам веќе кого да обвинам, 5 официјални натпревари оваа година односно шест со суперкупот немаме победа, а имаме примено 14гола само 5 постигнато... еве оваа утакмица слободно можам да го обвинам судијата и неговите помошници,посебно оној страничниот слепац кој "виде" пенал и му сугерираше на главниот, све да му ебам!!! точно дека Мексес имаше слаба партија но тој не направи пенал туку феноменално му ја зеде топката,а потоа овој падна... сцените што потоа ги направи Мексес ги оправдувам,тоа би го направил секој романиста,а Мексес еден од најголемите во овој тим.... незнам зошто не постојат казни и за судиите, за да почнат и тие да внимаваат што работат, баш читав во Вторникот пред утакмицата овој копиљот што ја судеше оваа утакмица бил најслабо рангиран од судиите оваа година и имал негативни поени, епа сега слободно можат да го пратат во Сериа Б!!! да споменам дека чист пенал не беше досуден за Рома и тоа се случи после водството од 2-0 тогаш ми пукна филмот, можеби сеуште "некој" диктира некое темпо во оваа првенство и ги потплаќа судиите,по оваа утакмица веќе и на тоа помислувам, бидејќи трета опција нема или судиите се многу слаби или се потплатени!!!
доста по судиите, но што му недостасува на овој тим, зошто толку губи зошто не можат да постигнат 2-3 гола и да остварат убедлива победа над ваков слаб тим... мислам дека проблемот е психолошки, како можеа после вториот примен гол да трчаат како луди и да напаѓаат до крајот на мечот со играч помалку,зошто тоа не го направат и од почеток
за Серџо немам коментар, не секој играч би го направил тоа што тој го направи, ги скина лигаментите и продолжи да брани со врзан зглоб цели 3мин. кои сигурно му биле најпеколни и болни во неговиот живот гледајќи по неговата расплакана фаца, неможев да го гледам како стои,плаче и ги брои секундите,многу тажно!!!
овие Бреша на пролет има да платат за СЕ, ваква проклета утакмица не се заборава!!!
еве оценете дали Мексес стартуваше на топка или на нога
сега играме со Интер, осеќам тие ќе го јадат за сите проклети работи што и се десија на Рома, бес постои кај сите играчи!!!
--- надополнето ---
и мене ми падна мака за рома, посебно оти на ливче си паднав поради нив.
два пати ја играм сингл оваа година и тоа на двете гостувања
--- надополнето ---
ове изјава на Бориело и неколку зборови за гадот кој го судеше мечот,нејќам име да му спомнам!!!
Interviewed on Sky Italia, Borriello said: “There were two, perhaps three penalties for us.
“These things never happened to us at Milan. [Last night] I understood the difference between playing for Roma and Milan.
“Anyway we are a great team and we will react. We know how to start again.
“To think that when Russo refereed a Milan match he even asked for my shirt. Now he won't even exchange a few words with me.”
--- надополнето ---
3 меча суспензија за Мексес, КРИМИНАЛ!!!
--- надополнето ---
сељакот кој го судеше вчерашниот меч е суспендиран, поради многуте грешки(во корист на Бреша) што ги направил од страна на италијанската фудбалска федерација!!!