M
Mario Gómez
Гостин
15.09.2010 20.45 Fc Bayern - As Rom
23.11.2010 20.45 AS Rom - FC Bayern
23.11.2010 20.45 AS Rom - FC Bayern
навистина, ако го направат тоа Канал 5, педери се!!! се надевам нема...Имам чувство дека во Среда на 15.09.2010 во 20:45 на Канал5 ќе имаме можност и привилегија да се восхитуваме на поезијата која на теренот ќе ни ја прикажат мега-ѕвездите на Шахтјор и Партизан... Кој ги врти мувли као Баерн и Рома...
Јас сум за дефинитивно Здравје до 15ти. Малце ќе сум отсутен сега до кај 10ти Септември па ќе видиме расположение пред натпреварот.Во првата нема да ни играат крилата, едниот на лечење, другиот в затвор.
Ќе бидат два интересни дуели, само да не' има на тв. Можеме и заедно да гледаме ако има расположени од кај вас за дружење.
Со оглед на изборите што ги правеа лани не би зачудело. Само мислам дека има по кафиќиве на кеј и сателитска па ќе може да пуштат се надевам. Сепак Баерн-Рома е дерби на првото коло.навистина, ако го направат тоа Канал 5, педери се!!! се надевам нема...
каде се собирате?? ама ако дојдам јас сам ќе бидам фан на Рома, тоа не оди... а баш би сакал да дојдамВо првата нема да ни играат крилата, едниот на лечење, другиот в затвор.
Ќе бидат два интересни дуели, само да не' има на тв. Можеме и заедно да гледаме ако има расположени од кај вас за дружење.
Во Ајриш Паб, на кеј. Абе немај галје бе, и да си сам, не јадиме луѓе. Ама сигурно ќе се најдат уште, не ми се верува во Скопјево само еден да навива за Рома.каде се собирате?? ама ако дојдам јас сам ќе бидам фан на Рома, тоа не оди... а баш би сакал да дојдам
Па нејди сам бе, и да дојш сам, не те јадиме ние. It's just football.каде се собирате?? ама ако дојдам јас сам ќе бидам фан на Рома, тоа не оди... а баш би сакал да дојдам
Ако има организација ќе пробам да дојам и јас ако имам услови зашто не сум од Скопје па заедно ке навиваме за Рома, нема да си сам!знам али глупо ќе ми биде доколку нема фанови на Рома... ќе размислам, има шанси да дојдам... ако го начекам Влатко Русин на мсн да го прашам ако сака тој бидејќи е од Скопје, па заедно да дојдеме, има време....