Фан Клуб: Рома

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
не знам ни јас како Занети испадна толку голема легенда и толку големо играчиште... абе тоа се си е во ред 15год. во Интер капитен, многу поштен бил,немал црвен картон и то... еве јас предлагам да го прогласат за најфер играч на деценијата... ама на времето тој не беше нешто посебно, не е бил некој многу добар играч, за разлика од тогаш сега е многу подобар, тоа е за почит на тие години толку добро да игра... ама со Тоти не знам како може да го споредувате, Занети е легедна бидејќи во Интер е толку многу години и е капитен, но кога би зборувале конкретно за фудбал, од таа точка Тоти е далеку подобар играч, знам дека не играат на иста позиција, ама целосно земено како фудбалери, Тоти секогаш е бил подобар... кажав јас Занети сега при залезот на неговата кариера игра одлично, но Тоти уште од млади години го знае цел свет како супер талентиран играч со специфична техника и посебни карактеристики кој ниеден играч во светот ги нема... на времето незнам која позната личност во фудбалот спомна за Тоти како да имал очи и на грбот, ме сфаќате што сакам да кажам...:)

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Пупоне, во деведесетите Реал Мадрид испраќаше понуди за Хавиер Занети, што значи дека муабетот ти паѓа во вода. Занети играл добро увек, не само последниве години.

Инаку си ласкаат бугариве, незнам кој беше последен пат да видам асална дискусија од страна на Прванов.

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
ќе ме расплачете со муабетиве значи.... па реал и тоти го бараше ако не за друго... ништо не го прави занети подобар од тоти во никој случај

на крај краева занети е аргентинец што значи дојде од аргентина а тоти цел живот го помина во рим играјки за рома и за ниеден друг клуб... само сега се појавуваат лица кои сакаат да ја изгнасат неговата слава :tapp:

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
ќе ме расплачете со муабетиве значи.... па реал и тоти го бараше ако не за друго... ништо не го прави занети подобар од тоти во никој случај

на крај краева занети е аргентинец што значи дојде од аргентина а тоти цел живот го помина во рим играјки за рома и за ниеден друг клуб... само сега се појавуваат лица кои сакаат да ја изгнасат неговата слава :tapp:
Немој да плачеш, нема смисла...

Јас никаде не го оспорив квалитетот на Тоти како играч, Тоти има одличен перформанс, кај него ми смета единствено неговиот карактер кој е рамен на циган од Шутка, ко Амди Бајрам коа им се дереше на новинарите дека биле за ќотек :pos:

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
па и муту и адријано се дрогаши па се врвни фудбалери:toe:

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Човече, правиме муабет за легенди на еден тим. Нема везе.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Пупоне, во деведесетите Реал Мадрид испраќаше понуди за Хавиер Занети, што значи дека муабетот ти паѓа во вода. Занети играл добро увек, не само последниве години.

Инаку си ласкаат бугариве, незнам кој беше последен пат да видам асална дискусија од страна на Прванов.
ахаха ајде така нека биде... муабетот ми паднал во вода поради понудата на Реал за Занети... хаха
значи правев муабет за фудбалско ниво, а тука Тоти е подобар од Занети, додека и двајцата си се легенди за своите клубови...

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180

Не мора толку проѕирен да си, гледаме дека ја губиш дискусијата и сега демек ме провоцираш нешто дека Бугарија учам. Очајно и очекувано од искомплексиран навивач на Интер.

Секој си има свое мислење, ти можи да го сметаш Занети за најдобар играч и легенда и сите работи, ама ФАКТОТ дека светската фудбалска јавност НИКОГАШ не го сметала за еден од најдобрите нема да се смени. И престани да тролаш.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
ахаха ајде така нека биде... муабетот ми паднал во вода поради понудата на Реал за Занети... хаха
значи правев муабет за фудбалско ниво, а тука Тоти е подобар од Занети, додека и двајцата си се легенди за своите клубови...
Хаха-хаха-ха. Тоти на фудбалско ниво не е во никој случај подобар од Занети. Прво и најосновно, двајцата играат на различни позиции, така да не можеш да ги споредиш во целост.

Не мора толку проѕирен да си, гледаме дека ја губиш дискусијата и сега демек ме провоцираш нешто дека Бугарија учам. Очајно и очекувано од искомплексиран навивач на Интер.

Секој си има свое мислење, ти можи да го сметаш Занети за најдобар играч и легенда и сите работи, ама ФАКТОТ дека светската фудбалска јавност НИКОГАШ не го сметала за еден од најдобрите нема да се смени. И престани да тролаш.
Дискусија? Губам? Комплекс неам никаков, неам ни причина за такво нешто во моментов, самиот си знаеш зошто. Чекај, не разбирам, кој факт, која фудбалска јавност, се читаш ли што пишуваш?

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Хаха-хаха-ха. Тоти на фудбалско ниво не е во никој случај подобар од Занети. Прво и најосновно, двајцата играат на различни позиции, така да не можеш да ги споредиш во целост.

Дискусија? Губам? Комплекс неам никаков, неам ни причина за такво нешто во моментов, самиот си знаеш зошто. Чекај, не разбирам, кој факт, која фудбалска јавност, се читаш ли што пишуваш?

Пер , ако не те мрзи да пишуеш , гуд лак ....немоеш со него да се докаеш ....

Ја се кладам дека Занети коа ке се пензионира , на утакмицата со Милан , Курва Суд ке го отпоздрават ....али Синдикат тогаш ке ти рече дека Курва Норд ги молеле за да не плаче Занети ....

Кој ретард чоече ....

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180

А зошто на Занети не му е доделено ниту едно фудбалско признание, а на Тоти 17?

Некоја конспирација да не има против него.

Пер , ако не те мрзи да пишуеш , гуд лак ....немоеш со него да се докаеш ....

Ја се кладам дека Занети коа ке се пензионира , на утакмицата со Милан , Курва Суд ке го отпоздрават ....али Синдикат тогаш ке ти рече дека Курва Норд ги молеле за да не плаче Занети ....

Кој ретард чоече ....
Шо да се докажи бе прдло еден. Тој го смета за подобар Занети, фудбалската јавност Тоти. Крај на приказната нема шо да се докажва појќе. Секој можи да си има омилен фудбалер, ама ако прајме муабет за достигнувања во кариерата Занети е неспоредлив со Тоти. Занети во недостиг на подобри фудбалери шо биле лојални е легенда за навивачите на Интер, исто како шо е Амброзини за Милан.

И јас се кладам дека Саша Греј се еба подобро од мајкати, ама ко ќе ја изебам Саша Греј ти ќе речиш дека велам дека мајкати е подобра само за да не му ги повредам чуствата ... а жената стварно се еба добро ...

“кој ретард чоече...“

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
А зошто на Занети не му е доделено ниту едно фудбалско признание, а на Тоти 17?

Некоја конспирација да не има против него.
За што да му дадат признание, за најдобар голгетер или ... ? Него иако не се однесуваше на мене, припази на речник.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.240
Поени од реакции
46.579
Индивидуални награди за бек се реткост, еден Кафу има само една, и тоа 94та за Јужна Aмерика, Kaрлос беше во тим на година еднаш или два пати, не ми текнува, и евентуално ако добил некое признание во Турција.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
^ Сепак твојов пост е без вредност, за тие што немаат разбирање или пак од преголема фрустрираност и комплекс не сакаат да разберат.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Индивидуални награди за бек се реткост, еден Кафу има само една, и тоа 94та за Јужна Aмерика, Kaрлос беше во тим на година еднаш или два пати, не ми текнува, и евентуално ако добил некое признание во Турција.
зошто бе? секоја година си има награди за најдобар лев,десен било како...

Kajgana Shop

На врв Bottom