Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.935
- Поени од реакции
- 8.833
не знам ни јас како Занети испадна толку голема легенда и толку големо играчиште... абе тоа се си е во ред 15год. во Интер капитен, многу поштен бил,немал црвен картон и то... еве јас предлагам да го прогласат за најфер играч на деценијата... ама на времето тој не беше нешто посебно, не е бил некој многу добар играч, за разлика од тогаш сега е многу подобар, тоа е за почит на тие години толку добро да игра... ама со Тоти не знам како може да го споредувате, Занети е легедна бидејќи во Интер е толку многу години и е капитен, но кога би зборувале конкретно за фудбал, од таа точка Тоти е далеку подобар играч, знам дека не играат на иста позиција, ама целосно земено како фудбалери, Тоти секогаш е бил подобар... кажав јас Занети сега при залезот на неговата кариера игра одлично, но Тоти уште од млади години го знае цел свет како супер талентиран играч со специфична техника и посебни карактеристики кој ниеден играч во светот ги нема... на времето незнам која позната личност во фудбалот спомна за Тоти како да имал очи и на грбот, ме сфаќате што сакам да кажам...