Фан Клуб: Рома

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
you're all going down bitchies !

ете го Гладијаторот, ги искина во колосеумот, го заболе за 20к :pos2:

thumbs down for the losers.

не го поштедувај! :tv:

ај доста тупење, честитки финале со задоцната реакција :wink:

Член од
4 март 2010
Мислења
76
Поени од реакции
1
Ајде ајде, мора со сампдорија да се тргне на победа од првата минута. Многу го респектирам тимот на сампдорија и мислам дека ќе биде многу тежок и тврд натпревар. Имаат добри играчи а и ГОЛЕМ мотив за победа, секако не поголем од нашиот :).
IT IS NOW OR NEVEEEEEEEEER!!

FORZA GIALLOROSSI!

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
бивши играч од школата на Рома им го брцна на Милан, браво Чезаре!!! ми беше криво кога си отиде од Рома, ама не се снајде баш најдобро и така беше најдобро и за двете страни...

но да додадам дека тој е роден римјанин и секогаш мисли за својот матичен клуб каде и да игра...:)

:tv:

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
пупоне не се радувај многу :) знаеш какво ќе им биде шупчето на самдоријците утре...:) ако победеше милан ќе можеа да се поопуштат вака.... ама сепак мислам дека ќе победиме имаме поголема желба и поголем мотив од противникот:рома:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
абе многу ме гајле и за Милан и за Палермо и за Самдорија... ако изигра Рома како што знае да изигра ќе победат со висока разлика, ќе видиш... Рома кога игра со такви тимови како Палермо,Наполи,Парма,Сампдорија,Бари секогаш победува убедливо, посебно кога игра на домашен терен, сум го забележал тоа, Рома на пример по може да киксне со Киево,Ливорно или Кајари:toe:

П

Паган-др

Гостин
Можната формација на Рома за вечерва.

Forza Roma! :рома3:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
јас на Раи Уно ја видов оваа формација

...............................................Бертагњоли.......................................................

Касети............................Бурдисо......................Хуан...................................Рисе

.............................Пизаро..................................Де Роси....................................

Тадеи........................................Менез....................................................Вучиниќ

....................................................Тоти.............................................................

оваа би била подобра бидејќи Менез е поопасен во средина, но е ризично бидејќи Тоти ќе се враќа и ќе му ја зема улогата на плејмејкер, плус кога Перота игра позади Тоти Рома е поопасна... важно факт е дека Тони нема да го почне натпреварот

ОДЛИЧНО!!! Лацио губи од Џенова, се надевам дека вака ќе заврши утакмицата, па да видам другото коло дали ќе им ја пуштат на Интер

другари мора оваа утакмица капитенот да ни проработи,некако слабо ми игра последните неколку партии откако се врати... се надевам и Менез ќе прикаже добра игра, некако осеќам тој ќе биде мен оф д меч...

а од капитенот не очекувам ништо повеќе, само еден ваков гол:pipi:

Форца Рома другари, вечер одиме на победа!!!

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Или имало бесплатни карти или Римјаните се свестија дека имаат големи шанси за Скудето па го наплнија Олимпико скоро до последното место :)

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.116
Браво за Тоти .... И ваква атмосфера на Олимпико каква што има во вториот дел од сезонава никогаш непомнам

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
одлично прво полувреме, од милина фудбал да гледаш, сите фудбалери играат беспрекорно неможам некој да одвојам... вака само да продолжиме и второ полувреме уште едно голче :) црна дамка остави кавгата помеѓу Вучиниќ и Перота

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
честитки титула за Интер, Пацини на издиша, браво!

v140

giallorosso
Член од
26 август 2009
Мислења
193
Поени од реакции
5
Имавме многу шанси кој не можевме да ги искористиме 1 контра и толку е ...

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Капитенот ја прокоцка титулата две 100% шанси промаши прво полувреме .

Kajgana Shop

На врв Bottom