Фан Клуб: Рома

Член од
29 април 2015
Мислења
4.287
Поени од реакции
4.220
@Curva_sud Пелегрини е изгледа еден од најефикасните средњаци во Европа моментално, 8 голови во сите официјални натпревари и 3 асистенции.. до лани бев прв што го ставав на тапет и го ругав, оваа година не го закачам, пошо стварно е добар :)

Ќе пробаме до Закариа во јануари, бидејќи одбил нов договор од Борусија. Можно е да се земе за 5-10мил евра, со оглед на тоа што има само пола година од договорот, ќе биде вистинска кражба тоа и огромен апгрејт во средината.. само да не претераат со платата..
Барса ќе се обиде да го земе без пари на лето.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.298
Поени од реакции
3.339
@Curva_sud Пелегрини е изгледа еден од најефикасните средњаци во Европа моментално, 8 голови во сите официјални натпревари и 3 асистенции.. до лани бев прв што го ставав на тапет и го ругав, оваа година не го закачам, пошо стварно е добар :)

Ќе пробаме до Закариа во јануари, бидејќи одбил нов договор од Борусија. Можно е да се земе за 5-10мил евра, со оглед на тоа што има само пола година од договорот, ќе биде вистинска кражба тоа и огромен апгрејт во средината.. само да не претераат со платата..
Да така е најефикасен е моментално од везњаците...Не викам не против бројките никој не му може ништо..
Јас барам и како капитен очекувам да е поагресивен, појќе да се залага некако мн лабаво ми се понаша на терен.. Незнам го нема она што го имаат Тоти и Ддр..

За Закарија подобро што викаш уште зимава да опнеме кешот до кај 10мил, него ли Барса да го земе у пм..
Друго што прочитав е дека Мурџо го сакал и Винкс, ваљда тоа на лето..

Видовте ли која глупост ја направи Залевски?
Мрсулко прав.. Па уште Мурџо го прозиваат :pos:. Нека остане у Полска и нека бара работа у МекДоналдс работа, мислам дека во Рома нема што да бара веќе.. А пред 10 дена татко му почина глупав ајван..

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.934
Поени од реакции
8.822
Абрахам се повреди вчера со Англија, се надевам не е ништо сериозно и ќе биде спремен за со Јуве, денес ќе знаеме
Автоматски споено мислење:

Абрахам се повреди вчера со Англија, се надевам не е ништо сериозно и ќе биде спремен за со Јуве, денес ќе знаеме

RomanistaRIM

ASR1927
Член од
6 октомври 2014
Мислења
1.382
Поени од реакции
1.786
Не знам за што да ми е покриво, дали тоа што играчите ни се повредуват така лесно или што речиси сите се повредиа на репрезентативни натпревари а не на натпревари на Рома.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.298
Поени од реакции
3.339
Ужас.. Абракадабра најверојатно го пропушта Јувентус..

Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385
Ништо ново кога станува збор за Рома.
Ајде сега узбекот ќе ја реши. ;)

Да стегаме палци да не се повреди уште некој до натпреварот.

Инаку и Јувентус биле заинтересирани за Закарија. Тешко ќе биди да се донеси со голема конкуренција, бидејќи Јувентус и Барселона во случајов можат да му понудат подобри услови, според мене.
Не се плашам за исходот, сметам дека управата ќе си ја заврши работата добро.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.934
Поени од реакции
8.822
Мурињо вчера потврди дека Абрахам ќе отпатува за Торино, а дали ќе игра прва, дали ќе влезе како замена или воопшто нема да влезе, не се знае .. другите горе доле ги имаме сите на располагање, незнам само Вина кога е вратен од репрезентација и колку е спремен, ма да го ставаат во прв состав, но тоа не е релевантно, бидејќи и Абрахам го стават у прв состав.
Ја би да Абрахам почне како резерва, па у второ да влезе или ич да не се ризикува, секако во блиска иднина ни следат тешки натпревари, Милан и Наполи..

Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385
Првото полувреме со голема стравопочит кон јувентус, иако тие ништо посебно не изиграа.
Уште еднаш се докажа дека одбраната е речиси второлигашка. Манчини и Ибањез не се за заедно да играат.
Зошто неим даде предност судијава кога го направија пеналот, еве не знам!?
После можеше и офсајди и пенали да свири. Лошо изведен пенал. Се надевам дека второто ќе влезат помотивирано.
Јувентус не само што е во резултатска предност,туку мислам дека и поширока клупа имаат од нас.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.298
Поени од реакции
3.339
На никад послаб Јувентус не можемо нерешено да му извадиме камо ли победа во Торино.. Натпревариве со нив ми иде да не ги гледам више.. Таков менталитет и нас ни всадија што секогаш со спуштени гаќи им гостуваат.. Нешто Мурџо им всади во психата ама џабе.. До душа и таква им беше играта на Јуве и Алегри повелете играјте со топката..
Е сега предност мораше да даде јебемти Орсатото.. Друга работа повеќе пенал имаше над Абрахам него ли над Мики додатно таму можно е и офсајд да имаше.. Зошто не пенал над Абра? Па ваљда стоперот да им биде чист вака голманот жолт.. Ваквите пропусти и грешки на судиите ме тераат на све да мислам поготово кога играме со Јувентус..
Верету ужасно изведен пенал..
Капитенот невидлив како и вообичаено на голема утакмица..
1 бод барем заслуживме да земеме да му ебем мајката..
Следна ни е со Бодо па Наполи во недела..
Добро би било да ги допреме на 8 победи.. Победа во дерби ужасно ни треба.. Време е мора мотивирано и да се зема 3 бода..

RomanistaRIM

ASR1927
Член од
6 октомври 2014
Мислења
1.382
Поени од реакции
1.786
Со втора постава 5 гола ќе примиме од Кривогаштани, е до толку сме утепани во одбраната.
Автоматски споено мислење:

Готови се овие во Рим, црно им се пишува.

Последно уредено:
Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385
Кривогаштани - Рома 6-1 конечен резултат.
Тотал фудбал од Кривогаштани.
Кумбула, Диавара, Вилар, Калифиори, Рејнолдс во ФК Ерген од Годивје не би ги ставил да играат, ама ај.
Леле која смејурија од клуб сме, грев ми падна.

Патем, Мурињо испадна во право за две негови изјави.
Првата е тоа што клупата ни е ужас, а втората е дека сме циркус од клуб.

Kajgana Shop

На врв Bottom