Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ќе продолжиме со животите хаха, малце разочарани. .. Жално ќе биде на толку успешна сезона ако не успееме да крунисаме.:)
Кој и да не успее да ја освои Шпанија оваа сезона ќе биде жално, види само колку бодови имаат, а има уште 5 утакмици. Преклани ако не грешам со 66 бодови освои Реал. И двата клуба ќе освојат над 80 бода, и еден ќе остане со празни раце.

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
За тие што не ги видоа сите голови. :helou:

Член од
22 април 2009
Мислења
15
Поени од реакции
5
abe samo na 4 boda razlika go vidovte na real nepobedliv

abe rekof deka imat sreka barsa samo 90 minuta davat gol

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
хаха Раууул.... ееј конечно блесна ѕверот ... во препознатлива форма како и тимот...епа дечки ае со среќа ... и да освоите на крај... како што сте тргнале на добар пат сте кон тоа :smir:

Член од
22 април 2009
Мислења
15
Поени од реакции
5
Се би дал сеа да идам за Мадрид барем на 5 минути.
i mene samo 1 minuta barem

Ќе продолжиме со животите хаха, малце разочарани. .. Жално ќе биде на толку успешна сезона ако не успееме да крунисаме.:)
и јас би сакал да ги видам пофторно бидејќи прет 2години истото ги снајде

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
На 2ри ќе се игра дербито не на 3ти.

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Се би дал сеа да идам за Мадрид барем на 5 минути.
Јас имам решение како да одиме сите најголеми фанови на реал од форумот. Има во кладилницата ас спорт игра која може да се добие повеќе од 50.000 евра. Ние ќе ја размозгаме малку повеќе, ќе ги погодиме сите натпревари и зимаме 50.000 евра и одиме за Мадрид :smir:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Јас имам решение како да одиме сите најголеми фанови на реал од форумот. Има во кладилницата ас спорт игра која може да се добие повеќе од 50.000 евра. Ние ќе ја размозгаме малку повеќе, ќе ги погодиме сите натпревари и зимаме 50.000 евра и одиме за Мадрид :smir:
и ко ќе се разбудаш чорапо у устата :pos:

ssseee

sangreBLANCAenMISvenas
Член од
25 јули 2008
Мислења
228
Поени од реакции
5
се игра на 02мај (сабота) во 20:00часот

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Брао за Реал не очекував таква игра но, сепак заслуживме. Ај со среќа против Барса, ако ги тепаме ке имаме шанса за титулата, но ако играме нерешено ке треба да чекаме победа на Виљареал. Само да не изгубиме оти... отиде толкав труд

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
и ко ќе се разбудаш чорапо у устата :pos:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: хахахахахахахахаха ме насмеа хахахаха ја мислев ке речеш се будиш и глеаш под тебе све мокро и касниш на работа :tapp: ....:pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom