Абе и ја да играм, мотивот максимум ќе ми биде, али и знаење треба. Значи сериозно мислиш дека Дренте е подобар од Торес во дефанзива?а ти мислиш дека мигел торес ке го чува меси ??? или имаш некој поасален, ако игра дренте РАЧУнај дека мотивот ке му биде МАКСИМУМ, ке коси све пред него,затоа го ставив
па искрено во дефанзива не сум сигурен али нијанси се, а дренте е поборбен повеке може да се снајде и може како крило често да се уфрли, дренте има и дриблинг и брзина тоа торес го нема, а и ако го стаат у игра ке се сети дека ова му е можност да се поправи и ке го има насекаде на терен. А и плус ние одиме на убедлива победа не одиме на нерешено, па постојано да мислиме како ке се браниме, ако не сум у право, поправи ме ...Абе и ја да играм, мотивот максимум ќе ми биде, али и знаење треба. Значи сериозно мислиш дека Дренте е подобар од Торес во дефанзива?
Епа тогаш Савиола да го стаиме лев бек.па искрено во дефанзива не сум сигурен али нијанси се, а дренте е поборбен повеке може да се снајде и може како крило често да се уфрли, дренте има и дриблинг и брзина тоа торес го нема, а и ако го стаат у игра ке се сети дека ова му е можност да се поправи и ке го има насекаде на терен. А и плус ние одиме на убедлива победа не одиме на нерешено, па постојано да мислиме како ке се браниме, ако не сум у право, поправи ме ...
офф ај да не се распрааме, ама Марсело треба лево крило да игра а еден мора и лев бек АПсолутно сум против торес со севиља убаво се виде, ама ај ке видиме шо ке се деси да не се распрааме без потреба, и да видиме дали робен ке поигра малце !Епа тогаш Савиола да го стаиме лев бек.
Факт е дека Дренте е тапа, дриблинг не сум видел сеуште, брзината ако немаш памет не ти е корисна многу. Ако идеме на напаѓачки бекови зошто Дренте би играл пред Марсело ?
Робен можеби да игра некоја минута во сабота, брзо закрепнувал.
Море бегај таму Дренте кога го гледам косата ми се ежи подобро Торес нека еСостав од мене за со барса:
----------- КАСИЉАС-----------
Рамос-----Кана-------Мецелдер-----ДРЕНТЕ
-------------ЛАС----- ГАГО-------------
Игуаин--------------------------------МАРСЕЛО
------------Раул------Хунтелар---------
Maрсело беше лево крило одбрана а најдобриот тренер ХУАНДЕ му го најде најдодрото место за него крило лево полу шпицТоа и го кажувам. Со крпен тим, кога дојде во Реал имавме 10 повредени, од кои 7 беа од прв тим и успеа да го направи ова. Бевме блиску до најлошата сезона во последниве неколку години, ама Хуанде успеа да го извлече максимумот од овој тим. Нормално дека нема да има игра Реал, како прво нема асално крило освен Робен, еве сега и Марсело почна да игра добро. Со згуснат среден ред неможеш да играш којзнае колку добар фудбал, без да ти рашират по страна. И бековите што ги имаме не трчаат многу напред, освен Рамос кој се труди понекогаш. Наредна сезона да се остави Хуанде, и како што кажа Даст да си направи свој тим, кој би требало веќе еднаш да покаже кој е и што е во ЛШ.
Супер си е стилот на Рамос бе не знам кој би бил подобро решение од него од наредната сезона доколку имаме барем еден на располагање од дуото Руд-Хунти убеден сум дека ќе дотуркаме далекуШтета што само испаднавте од ЛШ. Само Господ знае колку сакам Шпанско финале... Реал - Барселона. И ем да им покажеме малку на англичаните дека не се доминантни. Ај можеби наредната сезона, со подобри играчи и некој поасален тренер (стилот на Хуанде не е за екипа како Реал Мадрид)
И плус судијата бешеОчигледно знае страшно да ги мотивира играчите, што е само за пофалба.
А за ЛШ Хуанде немаше време да ги среди играчиве, а и немавме кадар за нешто повеќе во ЛШ. И уште еден факт што отпаднавме од ЛШ е тоа што токму во тој момент Ливерпул влезе во најголема форма, и ние ја имавме таа несреќа баш тогаш да играме со нив![]()
Хуанде направи многу лоша грешка денес.
Изјавил дека нема да го продолжи договорот со Реал ако не ја освојат Ла Лига.
Става притисок на тим што немаше ама баш никаков притисок да победи во сабота.
Изјава не можеш да измислиш, може да ја извадат од контекст, што е најчест случај. И јас ја немам сретнато оваа изјава на Хуанде се‘уште.Кај го слушна тоа го читаше на нет или? Според мене само обична измислица на медиумите. Нема шо да праат и пишат глупости сега кога баш е најгусто