V
Viktoranius
Гостин
Пред 2. Пред 2 сезони ја зедовте титулата со исто бодови. Пред тоа 2 години под ред Барса беше шампион.Што се секирате,ај сететсе пред 3 години како ја зеде Реал титулата.До последно коло не губам надеж.
Пред 2. Пред 2 сезони ја зедовте титулата со исто бодови. Пред тоа 2 години под ред Барса беше шампион.Што се секирате,ај сететсе пред 3 години како ја зеде Реал титулата.До последно коло не губам надеж.
Добро де лелееее 3 Мај.100% ??? оххохохохо Ајде Игуаин !!!! На човеков капа му спуштам:smir:
ааа зашто на 4 мај ??? не играме со никој тогаш...
аа незнаев дека згреши ја знам дека играме на 2 мај иначе, така рекоа нешо од сителДобро де лелееее 3 Мај.
На календарот на Барса пишува 3 Мај. Види ти таму кај Реал што пишувааа незнаев дека згреши ја знам дека играме на 2 мај иначе, така рекоа нешо од сител
Дечко прво прочитај добро што некој пишал а потоа давај РАЗУМНИ коментари и не сум јас мајка ти или татко ти да ме навредуваш ако имаш ,,такви" проблеми да не можеш да прифатиш туѓо мислење јас не сум стручен за таа работаИма одиграно 10 натпревари повеќе од Реал, значи сега си ти тој кој зборува на памет и мели празна слама. Колку за информација Барселона од Јануари до сега има одиграно 25 натпревари во сите конкуренции, со денешниов 26. Ако се тоа малку одиграни тогаш незнам што да ви кажам. Бидите најјаки и најмоќни и сонувајте ја лидерската позиција. Поздрав:smir:
со најверојатно перез како председател нема да се фрлаат пари на недокажани, неискусни резерви од типот на македа или н'гогКанаваро никогаш не ми се допаѓал како игра,мислам дека е повеќе "напумпан"за поскапо да го продадат него што знае во фудбалот(нешто слично што направија со Кристијан Виери).Како и да за дефендер можат Рисе да го земат(по левата страна партал прави).
А овој Хунтелар џабе ми го фалеа толку ,на утакмицата ништо не направи,да би можеле Македа да го земат,сигурна инвестиција е детево
со најверојатно перез како председател нема да се фрлаат пари на недокажани, неискусни резерви од типот на македа или н'гогКанаваро никогаш не ми се допаѓал како игра,мислам дека е повеќе "напумпан"за поскапо да го продадат него што знае во фудбалот(нешто слично што направија со Кристијан Виери).Како и да за дефендер можат Рисе да го земат(по левата страна партал прави).
А овој Хунтелар џабе ми го фалеа толку ,на утакмицата ништо не направи,да би можеле Македа да го земат,сигурна инвестиција е детево
никогаш не вели никогашАко Барса ги победи и Валенсија, повеке немаме надеж за титулата, јас така мислам Барса се во извонредна форма а може многу да не изненадат и на Ел Класико
Шо сакаш бе ти? Биди среќен што ќе играме без Пепе на Ел класико не туку ми јади бурек...Не смее такво понашање на терен да има без разлика на провокациите.
Ако можеше Јувентус пред 3-4 години (најгаден и најнечесен клуб во светот во тој период) да ги казни Недвед и Каморанези со 2 утакмици не играње и 40% од платата поради груб старт и мала мешаница после тоа тогаш и Реал би требало да го казни Марсело.
Ама тогаш, Капело беше тренер на Јуве така да не ме чуди казната. Да ви беше он уште тренер Пепе уште вчера ќе леташе од Мадрид.