Не ли е суспендиран?Избраните![]()
Casillas, Dudek, Sergio Ramos, Michel Salgado, Cannavaro, Metzelder, Torres, Marcelo, Javi García, Gago, Lass, Van der Vaart, Guti, Drenthe, Faubert, Higuaín, Raúl, Saviola y Huntelaar.
Пренос на Сител 3, конечно.
Му го поништија жолтиот.Не ли е суспендиран?
Последниве 6-7 кола Игуаин игра крило, така да...Штета е да го играш Игуаин на крило кога е толку добар како напаѓач![]()
Ама со оглед на тоа шо нема избор, најверојатно таму ќе го глеаме.
Му го поништија. Само според мене требаше да го остават, да одлежеше сега казна па за во Ел Класико да беше сигурен, а вака ако направи некоја глупост утре чао чао Ел Класико.Не ли е суспендиран?
Се мачи на крило, голевите го дава од типична напаѓачка позицијаПоследниве 6-7 кола Игуаин игра крило, така да...![]()
Со овој состав ќе изгубиме 4-0хаха не би рекол баш ... иако мн ми се свиѓаат како играат и двајцата ама мислам дека бензема е за нешто подобар од игуаин, брзина. Игуаин да беше малце побрз ке беше еден од најдобрите напаѓачи.А за тоа утре како би бил составот би играл со Мала промена:
-----------------КАСИЉАС-----------------
Рамос------Кана--------Мецелдер-----Торес
------------------ЛАС---------------------
---Дренте-------------------------Марсело
------------------Игуаин----------------
----------РАул---------Хунтелар-----
Дренте може да игра на сите позиции играл и крило и напаѓач а знае и бек да изигра така да би го ставил у прв состав. Добар би бил составов само може уште некоја мааала измена
епа незнаев за хунтелар пишав горе Со мала промена ете тоа нека се смени и гути нека го стаи место вдв,Со овој состав ќе изгубиме 4-0
Хунтелар беше повреден, не верувам да ризикува Хуанде. Гути изигра добро минатата утакмица така да и он ќе биде во прв состав.
Јас очекувам вакво нешто
Iker
Ramos-Metz-Canna-Torres
Guti-Lass-Gago-Marcelo
Higuain-Raul
Ја па ја уплатив 1 за севиља, ако изгуби Реал, ке бидам тажен али ако фатам ај ке се расположам, а ако тепа реал, кој ги ебе паритебитно реал тепал
(стар ама добар систем) Јебеш 50 ден
![]()