Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
V

Viktoranius

Гостин
Што се секирате,ај сететсе пред 3 години како ја зеде Реал титулата.До последно коло не губам надеж.
Пред 2. Пред 2 сезони ја зедовте титулата со исто бодови. Пред тоа 2 години под ред Барса беше шампион.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
аа незнаев дека згреши ја знам дека играме на 2 мај иначе, така рекоа нешо од сител
На календарот на Барса пишува 3 Мај. Види ти таму кај Реал што пишува :)

A

Alexander Nevsky

Гостин
Ви претстојат 2 ептен важни утакмици кои мора да ги добиете првата со севиља и после ел класико,од како дојде Рамос се подобри и подобри сте така да нема да се чудам ако на крај им ја украдете титулата на барса хехе поздрав и се најдобро:smir:

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Има одиграно 10 натпревари повеќе од Реал, значи сега си ти тој кој зборува на памет и мели празна слама. Колку за информација Барселона од Јануари до сега има одиграно 25 натпревари во сите конкуренции, со денешниов 26. Ако се тоа малку одиграни тогаш незнам што да ви кажам. Бидите најјаки и најмоќни и сонувајте ја лидерската позиција. Поздрав:smir:
Дечко прво прочитај добро што некој пишал а потоа давај РАЗУМНИ коментари и не сум јас мајка ти или татко ти да ме навредуваш ако имаш ,,такви" проблеми да не можеш да прифатиш туѓо мислење јас не сум стручен за таа работа
п.с. и мене не можеш да ме лажеш колку меча имате одиграно повеќе од нас имате само 6 повеќе од кои жими 2-3 беа сериозни а останатите знаеш за публика

Канаваро никогаш не ми се допаѓал како игра,мислам дека е повеќе "напумпан"за поскапо да го продадат него што знае во фудбалот(нешто слично што направија со Кристијан Виери).Како и да за дефендер можат Рисе да го земат(по левата страна партал прави).
А овој Хунтелар џабе ми го фалеа толку ,на утакмицата ништо не направи,да би можеле Македа да го земат,сигурна инвестиција е детево
со најверојатно перез како председател нема да се фрлаат пари на недокажани, неискусни резерви од типот на македа или н'гог

Канаваро никогаш не ми се допаѓал како игра,мислам дека е повеќе "напумпан"за поскапо да го продадат него што знае во фудбалот(нешто слично што направија со Кристијан Виери).Како и да за дефендер можат Рисе да го земат(по левата страна партал прави).
А овој Хунтелар џабе ми го фалеа толку ,на утакмицата ништо не направи,да би можеле Македа да го земат,сигурна инвестиција е детево
со најверојатно перез како председател нема да се фрлаат пари на недокажани, неискусни резерви од типот на македа или н'гог

Ако Барса ги победи и Валенсија, повеке немаме надеж за титулата, јас така мислам Барса се во извонредна форма а може многу да не изненадат и на Ел Класико
никогаш не вели никогаш

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Не смее такво понашање на терен да има без разлика на провокациите.

Ако можеше Јувентус пред 3-4 години (најгаден и најнечесен клуб во светот во тој период) да ги казни Недвед и Каморанези со 2 утакмици не играње и 40% од платата поради груб старт и мала мешаница после тоа тогаш и Реал би требало да го казни Марсело.

Ама тогаш, Капело беше тренер на Јуве така да не ме чуди казната. Да ви беше он уште тренер Пепе уште вчера ќе леташе од Мадрид.
Шо сакаш бе ти? Биди среќен што ќе играме без Пепе на Ел класико не туку ми јади бурек...
Едит: Вечер ако изгубат селаните ќе биде јако на Ел Класико :):):)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Незнам, јас мислам дека ќе го јадеме ние од Севиља. Утакмиците со Севиља колку што знам ни се 3 за 3, така да не очекувам некое чудо да се случи утре. Ама ај ќе видиме, да се надеваме дека не е така...

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ова е најтешка утакмица од овие што следат. Ако успееме тука да победиме другите нема да бидат проблем.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Абе секоја сезона е исто, ние дома тепаме тие дома тепаат. Не памтим дали во последниве 4-5 сезони било подруго. Гетафе ги тепаа дома, и уште неколку утепани екипи, не е до тоа дека ние неможеме да ги тепаме таму, ама тие утакмици се 3 за 3 колку што знам. Истиот случај е и со Депортиво, играј ги тие секоја сезона 1 и имаш добивка :) Е оваа година не тепаа дома, па затоа очекувам ние да ги тепаме :)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Кратко помнење имаш изглеа :)
Изгубивме на Бернабе оваа година, редот сега е ние да победиме кај нив дома :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Јеах! Го едитирав после. Ми текна после дека го кснавме дома, затоа утре го играм 2 и око не ми трепнува :) Верувајте дека со Депортиво и Севиља секоја сезона ни се 3 за 3.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Хуанде знае како против неговите бе :) без секирации, башка Пипита игра :back:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ја па ја уплатив 1 за севиља, ако изгуби Реал, ке бидам тажен али ако фатам ај ке се расположам, а ако тепа реал, кој ги ебе парите :) битно реал тепал :) (стар ама добар систем) Јебеш 50 ден :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom