Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ајде не се нервирајте Реал ќе победи ај ќе ја гледаме Барса ако не изгуби денеска готово е.Со среќа:smir:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ајде не се нервирајте Реал ќе победи ај ќе ја гледаме Барса ако не изгуби денеска готово е.Со среќа:smir:
Епа до душа валенсија води 2-1, ако остане вака, утре идеме со сите сили !!! и после титулата ке се решава на сантијаго бернабеу :)

:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp: Ме разочара
Хахаха, ја ти викам добар е системот ти као сакаш :)

F

FilipMacedon

Гостин
епа незнаев захунтелар пишав горе Со мала промена ете тоа нека се смени и гути нека го стаи место вдв,
Хунтелар не ми се чини како солиден играч,на мечот со Гетафе ништо не направи.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Хунтелар не ми се чини како солиден играч,на мечот со Гетафе ништо не направи.
Од него не се очекува нешто дриблинзи или слично, Хунти е гол играч, копија на Руд така да Хунти и тоа како ни е потребен.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Крај, 2-2 на крај педерски гол дадоа имаше фаул над голманот немоеше да продолжи,и виља неколку пати не беше во офсајд,судијава свири! Океј сега утре ни е потребна победа и очекувам ДАЛЕКУ поангажирано да тргнат зашто утре ако не се победи се губат сите надежи за титулата

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Од него не се очекува нешто дриблинзи или слично, Хунти е гол играч, копија на Руд така да Хунти и тоа како ни е потребен.
Далеку е од копија на Руд, Руд асистираше скоро исто толку колку што даваше. Хунтелар ама баш ништо друго не придонесува освен головите. Се уште сум скептик за него, некако во Шпанија не мислам дека ќе успее.

Имаме поголем мотив за победа утре, да намалиме на 4 бодови.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Далеку е од копија на Руд, Руд асистираше скоро исто толку колку што даваше. Хунтелар ама баш ништо друго не придонесува освен головите. Се уште сум скептик за него, некако во Шпанија не мислам дека ќе успее.

Имаме поголем мотив за победа утре, да намалиме на 4 бодови.
Да те потсетам само дека за пола сезона скоро ги стигна и Раул и Игуаин во голови, а тоа доволно зборува дека ни треба и тоа како :)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Да те потсетам само дека за пола сезона скоро ги стигна и Раул и Игуаин во голови, а тоа доволно зборува дека ни треба и тоа како :)
Не викам не, ама некој друг би бил далеку попродуктивен и покорисен, Хунтелар ако нема некој околу него ништо не прави. Затоа и последните неколку натпревари го нема нигде. Огромна штета што се повреди Руд, ама можеби доколку не се повредеше Игуаин немаше да созрее вака заради тоа што Раул мора да игра.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Ајде Реал-овци утре на вас се чека. Едно добро што направи Барселона е што ја разниша Севиља, па се надевам утре ќе имате релативно лесна задача.
Игуаин ѕвер!
(Читав некаде по овие transfer rumours сајтови оти усно била договорена трампа Игуаин - Алонсо ... Наводно Игуаин добро се вклопувал во сликата на Бенитез, па можно е и да ви го лапнеме!)

Поздрав Реал-овци, загорчете и го животот на Барса утре!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Не верувам да го дадат Игуаин. Ако не го дадоа лани кога беше тапа, не гледам причина да го дадат сега кога е во одлична форма. Него утре е чиста двојка, слушајте ме. Како што кажав, 3 за 3 ни се тие утакмици, тие не тепаа дома сеа ние сме на ред :) Ама и ова да не е, ќе ги тепаме сигурно, имаме мотив повеќе сега .)

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Абе овие сајтовите се срање 99%. Затоа и мене не ми се верува баш баш. Ама па од друга страна Реал и предходно го бркаше Алонсо па не би ја исклучил можноста.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Дечки ај ако не ви е тешко пишете утре на кои телевизии ќе ве даваат!!!

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Добро, не ми се веруе дека ке отиде Игуаин али иако се земе предвид дека Бензема е мн блиску до Реал на лето, па и ништо чудно некој да се продаде од напаѓачиве, за хунтелар не сум убеден иако на почеток имаше мн шпекулации не ми се верува дека за не цели 5-6 месеци одма да си отиде, и Кристиано Роналдо треба да го очекуваме(ИАКО СУМ АПСОЛУТНО ПРОТИВ ТОА)а и се поврзуваат мн. големи имиња така да ништо не верувам дур не го видам така насмеан со дрес од реал како стои, до тогаш можат само шпекулации шпекулации и шпекулации да има!!!

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ајде Реал-овци утре на вас се чека. Едно добро што направи Барселона е што ја разниша Севиља, па се надевам утре ќе имате релативно лесна задача.
Игуаин ѕвер!
(Читав некаде по овие transfer rumours сајтови оти усно била договорена трампа Игуаин - Алонсо ... Наводно Игуаин добро се вклопувал во сликата на Бенитез, па можно е и да ви го лапнеме!)

Поздрав Реал-овци, загорчете и го животот на Барса утре!
Трапма нема шанси да има. Може за некој друг играч ама за Игуаин не верувам.

На сител 3, во 19:00

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
6 Eren
Al Jazeera Sport +2
Al Jazeera Sport +3
Boom Sport One
C+ Sport 2 (Pol)
Fox TV (Ser)
Gol TV (America) **
Kohavision (KTV)
La Sexta
Nova Sports 4 (Hellas)
NTV Turkey
NTV+ Football
Premiere Sport Portal
Sky Calcio 9
Sky Sports 1 (2/H only)
Sky Sports Interactive
Sport 1 (Cze/Svk)
Sport 2 (Hun)
Sport 5+
Sport TV1
SuperSport 2 (DigitAlb)
SuperSport 7 (ZA)
Taquilla Cine 1
TV2 Sport 2 (Nor)
TV4 Sport
~ NTV+ Sport HD

Еве ти ги сите на кои ќе ја даваат, па ако имаш некоја од овие гледај :) А имаш и на Сител 3!

Ја чакштовише имам на 4 програме да ја гледам :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom