- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Ајде не се нервирајте Реал ќе победи ај ќе ја гледаме Барса ако не изгуби денеска готово е.Со среќа:smir:
Епа до душа валенсија води 2-1, ако остане вака, утре идеме со сите сили !!! и после титулата ке се решава на сантијаго бернабеуАјде не се нервирајте Реал ќе победи ај ќе ја гледаме Барса ако не изгуби денеска готово е.Со среќа:smir:
Хахаха, ја ти викам добар е системот ти као сакашМе разочара
Хунтелар не ми се чини како солиден играч,на мечот со Гетафе ништо не направи.епа незнаев захунтелар пишав горе Со мала промена ете тоа нека се смени и гути нека го стаи место вдв,
Од него не се очекува нешто дриблинзи или слично, Хунти е гол играч, копија на Руд така да Хунти и тоа како ни е потребен.Хунтелар не ми се чини како солиден играч,на мечот со Гетафе ништо не направи.
Далеку е од копија на Руд, Руд асистираше скоро исто толку колку што даваше. Хунтелар ама баш ништо друго не придонесува освен головите. Се уште сум скептик за него, некако во Шпанија не мислам дека ќе успее.Од него не се очекува нешто дриблинзи или слично, Хунти е гол играч, копија на Руд така да Хунти и тоа како ни е потребен.
Да те потсетам само дека за пола сезона скоро ги стигна и Раул и Игуаин во голови, а тоа доволно зборува дека ни треба и тоа какоДалеку е од копија на Руд, Руд асистираше скоро исто толку колку што даваше. Хунтелар ама баш ништо друго не придонесува освен головите. Се уште сум скептик за него, некако во Шпанија не мислам дека ќе успее.
Имаме поголем мотив за победа утре, да намалиме на 4 бодови.
Не викам не, ама некој друг би бил далеку попродуктивен и покорисен, Хунтелар ако нема некој околу него ништо не прави. Затоа и последните неколку натпревари го нема нигде. Огромна штета што се повреди Руд, ама можеби доколку не се повредеше Игуаин немаше да созрее вака заради тоа што Раул мора да игра.Да те потсетам само дека за пола сезона скоро ги стигна и Раул и Игуаин во голови, а тоа доволно зборува дека ни треба и тоа како![]()
Трапма нема шанси да има. Може за некој друг играч ама за Игуаин не верувам.Ајде Реал-овци утре на вас се чека. Едно добро што направи Барселона е што ја разниша Севиља, па се надевам утре ќе имате релативно лесна задача.
Игуаин ѕвер!
(Читав некаде по овие transfer rumours сајтови оти усно била договорена трампа Игуаин - Алонсо ... Наводно Игуаин добро се вклопувал во сликата на Бенитез, па можно е и да ви го лапнеме!)
Поздрав Реал-овци, загорчете и го животот на Барса утре!
На сител 3, во 19:00Дечки ај ако не ви е тешко пишете утре на кои телевизии ќе ве даваат!!!
6 ErenДечки ај ако не ви е тешко пишете утре на кои телевизии ќе ве даваат!!!