Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
ova e samo cista glupost od igracite na real(za videoto zboram)
mislam deka vakov klub kako real ne trebe da si go dozvoluva ova,ednostavno sramota e eden vakov klub kako real da go prave ova
smeski od real:vozbud::vozbud:
Ах кутар ти, од кога те знам на форумов пробуваш да не испровоцираш со глупости, ама ај може ќе успееш некогаш. :)

I

IBIZA SOUND

Гостин
neznam zosto vikas deka ova e provokacija ne mislev za takvo nesto
ama mislam deka svarno nesto se slucuva vo real
eden od najtrofejnite klubovi da pravi vakvi gluposti

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
neznam zosto vikas deka ova e provokacija ne mislev za takvo nesto
ama mislam deka svarno nesto se slucuva vo real
eden od najtrofejnite klubovi da pravi vakvi gluposti
Па баш во овој период кога треба да победуваме да ги стигнеме Барса, во 80 мин губевме од Гетафе па играчите сигурно немаше да се смеат, а за Пепе незнам шо му станало, сите го знаеме мирен играч не се ни буни на судиите, но секој има таков момент па и неговиот му дојдел баш тогаш и се истури на тој од Гетафе

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Па баш во овој период кога треба да победуваме да ги стигнеме Барса, во 80 мин губевме од Гетафе па играчите сигурно немаше да се смеат, а за Пепе незнам шо му станало, сите го знаеме мирен играч не се ни буни на судиите, но секој има таков момент па и неговиот му дојдел баш тогаш и се истури на тој од Гетафе
Не можете да се смеете па ајдеее ќе газиме и тепаме противнички фудбалери. Мудро! Мак втора лига за Пепе само. :pos2:

Со среќа на 4 Мај, ќе ви треба :helou:

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Не можете да се смеете па ајдеее ќе газиме и тепаме противнички фудбалери. Мудро! Мак втора лига за Пепе само. :pos2:

Абе никој не очекуваше такво изненадување, не токму со Гетафе, се чекаше со Севиља,Виљареал...
Како шо знаете Хуанде изјави дека не е битна играта туку да се освојат трите бода што не дава никаква инспирација за играчите. Токму против Рекреативо и Гетафе немавме никаква игра, шо се вели и нерешено заслуживме. За разлика од Реал, Барса си има темпо и динамика во играта и рушат се пред себе. Ја гледав против Севиља и можам да кажам дека таква игра на Барса и носи голема иднина. Затоа мора Реал да се подобри во играта а не да гледат само да земат 3 бода, затоа што кога ке играме со Барса ке губиме убедливо.

Едит: Ел Класико е на 3ти во недела во 21:00:)

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Без Пепе, Снајдер, Хајнце, Робен, и Игуаин против севиља јас имам минимални надежи оти нешто ќе направиме и со севиља и со барса. Вчера читав и за хунтелар не било сигурно оти ќе игра. Как шо ми стое ќе го видаме савиола :kesa:

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Како и да е мора да се согласите дека со ова однесување ни Марсело ни Пепе не личат на професионалци.Двајцата заслужуваат казни.Реал како еден од најголемите европски клубови,Кралски клуб,со најмногу титули во Европа не смее да си дозволи вакво однесување на своите играчи.Штети на репутацијата на клубот. Јас би ги избркал и двајцата. Не се некои кои не можат да се заменат.:toe:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Абе никој не очекуваше такво изненадување, не токму со Гетафе, се чекаше со Севиља,Виљареал...
Како шо знаете Хуанде изјави дека не е битна играта туку да се освојат трите бода што не дава никаква инспирација за играчите. Токму против Рекреативо и Гетафе немавме никаква игра, шо се вели и нерешено заслуживме. За разлика од Реал, Барса си има темпо и динамика во играта и рушат се пред себе. Ја гледав против Севиља и можам да кажам дека таква игра на Барса и носи голема иднина. Затоа мора Реал да се подобри во играта а не да гледат само да земат 3 бода, затоа што кога ке играме со Барса ке губиме убедливо.

Едит: Ел Класико е на 3ти во недела во 21:00:)
Овоа официјално е???

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Без Пепе, Снајдер, Хајнце, Робен, и Игуаин против севиља јас имам минимални надежи оти нешто ќе направиме и со севиља и со барса. Вчера читав и за хунтелар не било сигурно оти ќе игра. Как шо ми стое ќе го видаме савиола :kesa:

Што се секираш ?

Против жолтиот на Игуаин е поднесена жалба, ваљда ќе го тргнат.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Абе ајде остај, нека не му го тргаат жолтиот. Поарно сега да одлежи една утакмица, отколку да добие жут со Севиља и да не игра со Барса. Нека заебат таа работа.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Што се секирате,ај сететсе пред 3 години како ја зеде Реал титулата.До последно коло не губам надеж.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Поништен е жолтиот картон на Игуаин:vozbud:
Ако го направи тоа што го направи лани и преклани на останативе утакмици ќе почнам нова религија.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Поништен е жолтиот картон на Игуаин:vozbud:
Ако го направи тоа што го направи лани и преклани на останативе утакмици ќе почнам нова религија.
100% ??? оххохохохо Ајде Игуаин !!!! На човеков капа му спуштам:smir:

ааа зашто на 4 мај ??? не играме со никој тогаш...

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Пепе 10 утакмици, а на Игуаин му е поништен жолтиот. Ваљда нема да направи некоја глупост против Севиља, го сакам во првиот тим на Класикото:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom