Како што кажав, со тој тим играме добро во Примера, а за ЛШ овој тим ни е канта. Се докажаа овие двајца колку се зрели за ЛШ. Кажав и вчера, не им ги оспорувам можностите, имаат талент ама едноставно не се за прв тим. Игуаин најдобро се снаоѓаше до лани кога влагаше од клупа, наредната би требало истото да му се случи.Никој не рече дека неможе да критикувате, ама да го критикуваш Гаго и Игуаин, кои сезонава го држат клубот е малце нелогично.
Па Хунтелар би требало да има предност пред Игуаин, а и тука е Ван Нистелрој. Догодина и јас не верувам Игуаин да игра во првите 11.Игуаин најдобро се снаоѓаше до лани кога влагаше од клупа, наредната би требало истото да му се случи.
Игуаин е далеку покомплетен играч од Хунтелар, и повеќе му одговара на Реал.Па Хунтелар би требало да има предност пред Игуаин, а и тука е Ван Нистелрој. Догодина и јас не верувам Игуаин да игра во првите 11.
Јас мислам дека Хунтелар е многу покреативен во нападот, а Игуаин може добро да делува како крило или полушпиц.Игуаин е далеку покомплетен играч од Хунтелар, и повеќе му одговара на Реал.
Лол, Хунтелар нема к од креативен. Гол играч е, за разлика од Игуаин кој може сам да си направи простор за гол. Раул треба да седи повеќе на клупа од следната година, ама тешко.Јас мислам дека Хунтелар е многу покреативен во нападот, а Игуаин може добро да делува како крило или полушпиц.
Лол, Хунтелар нема к од креативен. Гол играч е, за разлика од Игуаин кој може сам да си направи простор за гол. Раул треба да седи повеќе на клупа од следната година, ама тешко.
Во право си.Мислам дека Игуаин треба да се повлече лево каде што игра Марсело,а во нападот секако дека поснаодлив е Хунтелар.Зошто бе не креативен, велам за во напад е подобар а Игуаин кога игра чист напаѓач е добар само кога прима топки и знае да се снајде во шеснаесетникот. Многу подобро е кога игра малку поназад кога тој е организатор на играта. Сети се на голот на Хунтелар со Атлетико и на голот на Робен(незнам мислам дека беше против Нумансија), шо значи Игуаин е многу подобар кога игра крило или полушпиц
A шо треба како слепи телиња да викаме леле добри сме ама неаме среќа, факт е дека неаме тим за големи натпревари, шо си макчате очи само, сами се залажувате.После ќе ми каже некој мадридисти биле.И во најтешките моменти Реал во срцето. :smir: Почнаа право да се прават експерти кој требало да си замине, кој не. Цел тим бил катастрофа не ти знам што други глупости. Супер е тимот, не му фали ништо, само замена за Хајнце (тоа е очигледно, нели), ништо повеќе.
Вчера судијата не уништи, и што се замарате за натпреварот?? Биде.. Ајде сега одиме со Атлетик.
EDIT: Некој ќе ми каже ај 2 гола, ама 4? Епа, се е релативно. Ако не веруваш во тоа, голем идиот си.
Jas bi go dodal i Raul,mozebi ne napravi nisto ama barem se trudese,za razlika od Higuain,Roben i tako dalje...Грешно си сфатил ти. Имаме шампионски тим за во Примера, а за ЛШ сме далеку од шампиони. Со играчи како Игуаин, Гаго, Хајнце и Канаваро не се игра во ЛШ. Првиве двајца немаат поим што значи една ваква утакмица, и дека цел свет очекува од нив во вакви утакмици да се докажат, а не со Нумансија, Гетафе, Ваљадолид и остали. Во вакви утакмици се гледа колку вредат, а денеска и претходната утакмица се виде дека не вредат ништо. Вакви играчи може само на клупа во Реал, и кога ќе се повреди некој од првиот тим овие да влетаат како замена, како освежување. А меѓу први овие двајца...тешко! За вторите двајца (Хајнце и Канаваро)...што очекуваме па и ние бе, да се тркаат со Бабел и Торес? Ги ИЗЕДОА, во буквална смисла на зборот. Пепе имаше само лош ден, а и неможе да чува 4-5 души сам кога Хајнце, Канаваро и Гаго го дрвеа к***т. На средина само Лас се обидуваше нешто да направи, го ораше теренот, а Гаго го користеше тоа и си гледаше како Ливерпул везе по терен. До вчера го молев господ Перез да не дојде, ама после ова денес ми прекипа, и едвај чекам да дојде. И верувам дека ниеден од набројаниве нема да остане во Реал. Добро си знае Перез, од вакви лигуши тим немоеш да напраеш. Овој па Игуаин, можеби има квалитет, не го оспорувам...ама стварно НИКАКВА КОРИСТ од него на големиве утакмици, НИКАКВА!! Се што имаше направено до сега беше со просечни екипи, во ниедна голема утакмица не се докажа како што треба, по што мислам дека од наредна сезона може на клупа (оваа нека ја доигра зошто немаме поасална замена за него, ама да не се продава, нека си седи на клупа наредна сезона). За Робен незнам што да кажем па, најутепан играч денеска. Гледам давал интервју демек бил многу мотивиран, ќе ги рушел. Кој мотивиран бе? Да беше мотивиран ќе трчаше од гол до гол, ќе се трудеше, а не аут линијана му стана најверен другар, не се тргна од аут. Незнам стварно што да кажем, да сум како овој претседателов сега Болуда ли се викаше, им кратим одма 2-3 плате и ич к*р не ми чуе. Ќе ги прашам после дали пак ќе се влече како црв по терен. Секоја чест за Икер и за Марсело, единствени кои денеска се трудеа да направат нешто. РЕСПЕКТ!
Реал колку-толку во своите витрини имаат по некој трофеј од ЛШ. Арсенал сеуште нема такво нешто..Ауууууууууууууууууууууу...КАТАСТРОФА !!!...Колку и да ги сакав онака Реал дека имаа ѕвезди во својот тим...ама денес мислам дека ја изиграа најлошата уткамица во ЛШ....во историјата, освен онаа со НАС на Бернабеу....Реал Мадрид - Арсенал 0-1, Анри 49.....
Позззззззззззззззз