- Член од
- 6 септември 2007
- Мислења
- 8.182
- Поени од реакции
- 8.259
да се трампаме со Марсело, и така ке ни треба лев бек, а и вечер нема да игра а?И јас сум песимист за мечов...инаку како бе не го зедовме Хазард.
да се трампаме со Марсело, и така ке ни треба лев бек, а и вечер нема да игра а?И јас сум песимист за мечов...инаку како бе не го зедовме Хазард.
www.sportlemon.tvАјде кој има сопкаст за вечер најдено нека сподели терам 1 саат...
Неможам да најдам сопкаст линк никаде на оваа страна...www.sportlemon.tv
Овде ќе идеш, и ка ќе кликнеш на Барса-Реал ќе ти излезе од десна страна за сопкаст, има доста квалитетни
eve tuka ke ima prenos http://www.realmadrid.com.mk/p/1.htmlНеможам да најдам сопкаст линк никаде на оваа страна...
ако ти значи нешто сакам да заврши кај вас наместо во Арсенал. Овие ги наполнаја Барселона со играчи и плус Венгер мора да пројаде г*мна за Реал и Мурињо барем еднаш во полусезонаСепак, ти си далеку по упатен од мене и останативе премиерлигаши. За тоа дека треба да се гледа официјалниот сајт си комплетно во право и фала ти за информацииве, според кои...ништо не е сигурно
Ди Мариа нема да стартува?!Casillas, Arbeloa, Ramos, Albiol, Coentrao; Xabi Alonso, Khedira; Callejón, Özil, Cristiano; Benzema
И никој не го погоди, како што кажав
Поголем тренер плачко од него немам сретнато во ПЛ. Знае и Моу ваш да кука по тв ама тоа е 80% поврзано со Барса, ако не и повеќе....овој после секоја ебана утакмица знае да зарони по некоја солза. Таков си е....ако ти значи нешто сакам да заврши кај вас наместо во Арсенал. Овие ги наполнаја Барселона со играчи и плус Венгер мора да пројаде г*мна за Реал и Мурињо барем еднаш во полусезона
Така...Ди Мариа нема да стартува?!
Многу глупо ми изгледа ова,со оглед на тоа што тој е најдобриот играч последниве неколку утакмициТака...