Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Само јас ли го изгубив интересот за натпреварот или има и некој друг ?
Некако исто ми се фаќа што ќе направиме вечер...ја нема еуфоријата. :unsure:
Исто и јас се осеќам,побитно ми е да се вратат во форма,Пепе да се опорави и барем Модрич да дое.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.593
Поени од реакции
14.407
Casillas.
Arbeloa, Ramos, Varane, Coentrao,
Ozil , Xabi, Lass, Di Maria,
Ronaldo, Benzema.
Албиол ќе игра место Варан, си кажа Мурињо вчера на прес-конференцијата. И немојте бе состави без Кедира, поважен играч и од Роналдо е во натпреварите со Барса. :)

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Lass десен бек, Кедира+Чаби во средината, и добро ќе се справиме во одбраната според мене.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.593
Поени од реакции
14.407
Мурињо и нема некои посебни инструкции за овој натпревар.. Пресинг на последната линија кон средината од теренот, и да не им се дозволи да се доближуваат до голот. Јебига, со Пепе тоа беше многу полесно, па затоа не би ме чудело вечерва во прв состав да ги видиме Чаби, Кедира и Лас.

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Lass десен бек, Кедира+Чаби во средината, и добро ќе се справиме во одбраната според мене.
Што му фали на Арбелоа како десен бек? - Во одбрана е супер, во напад е лимитиран, Лас ти е исто.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Што му фали на Арбелоа како десен бек? - Во одбрана е супер, во напад е лимитиран, Лас ти е исто.
Лас посигурен ми е во дефанзивните задачи, покршачки делува и повеќе ја умртвува играта на Барса. Не значи дека и Арбелоа не е добар, али мене повеќе ми е Лас на ќеф.

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Нема еуфорија некако за утакмицава...прв пат ова се дешава...
како и да е...РЕАЛ,згази ги ти !

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Лани прво изигравме нерешено со Валенсија дома,па после игравме на КампНоу:sneaky:

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Вечер едно бункерче нема да биде лошо.
---------------Касиљас-----------------------
Арбелоа-----Рамос------Албиол--Коентрао
Лас------Кедира------Чаби--------Гранеро---
---------------------Озил--------------------------
----------------------Роналдо-------------------
Чисто онака да се знае кој е Мурињо. Како и да е баш ме интересира дали ќе игра подефанзивно да надокнади за слабата форма на некои играчи. Останува да видиме вечер. Нека е со среќа, се читаме после утакмицата.

Kajgana Shop

На врв Bottom