Фан Клуб: Реал Мадрид

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.788
Поени од реакции
30.647
Дечки бев на одмор и не сум во тек со настаните, ајде некој нека ме просветли, дојде/отиде некој, со кого игравме?

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Дечки бев на одмор и не сум во тек со настаните, ајде некој нека ме просветли, дојде/отиде некој, со кого игравме?
Од Бенфика изгубивме 5-2,кантерата заеба начисто во одбрана заедно со Варан и Адан,ЛаГалакси страдаше 1-5,со Сантос 1-2.Хоселу отиде можеш да видиш погоре,ама никој не дојде па дури ни Дејвид Модриќ.Во меѓувреме се одвиваше дискусија во фанклубов со краен заклучок дека Бускетс е интелегентен играч,подобар од Кедира па дури и од Алонсо,тоа:)

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
абе овие нормални ли се?! Витсел за 30 мил + коентрао ?! мајко мила...
не можам да имам коментар, поглупо нешо не сум видел дури и продажбата снајдер и робен .....:facepalm:

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
абе овие нормални ли се?! Витсел за 30 мил + коентрао ?! мајко мила...
не можам да имам коментар, поглупо нешо не сум видел дури и продажбата снајдер и робен .....:facepalm:
Коентрао ваљда на едногодишна позајмица ! тоа би значело дека сахин ке остане и дека моу ке го форсира како лев бек :facepalm:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ако го дадат Коентрао после игрите на ЕП, значи стварно само профит гледаат...

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Нека дојде Витсел. Ќе го чекаме да дојде на годините на Модриќ да биде поголема ѕвезда од него, па може и ќе го играат прва постава. Го имаме Кедира кој распали на таа позиција, на која игра Витсел, на европското со Германија, прилично исти играчи на иста возраст. Не гледам што ќе смени, а одозгора му наплаќаат 40 милиони. Кога веќе се даваат толку пари нека искешираат за Нејмар или Лукас, кои кога ќе дојдат на годините на Роналдо лом ќе прават. До тогаш кој го ебе Реал ќе ги чекаме нив да станат ѕвезди.

acereal Тотално си грешка за Модриќ и Тотенхем. Чисто онака изгледај една утакмица на која не им оди на крилата нивни. Тогаш погледни преку кој иде играта. Еве и на европското на утакмицата со Шпанија, погледни кој беше играчот преку кој идеа нападите на Хрватска. Не сакам веќе да дискутирам за Модриќ, имам пишано многу, поназад, не вреди за тие 50 милиони евра кои му ги бараат, но дека е супер играч од светска класа тоа е. Не го ставајте на ниво со Витсел, далеку подобар од него е.

Инаку Коентрао сака да си оди од Реал бидејќи не можел да ги трпи критиките, барем тоа го кажуваат весниците. Од негова страна тој не го демантираше тоа сеуште. Според мене не си оди. Ќе ни биде потребен ако не за друга екипа тогаш за Барса и те како е добредојден.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ако го дадат Коентрао после игрите на ЕП, значи стварно само профит гледаат...
од кај извади профит овде па ти !? :D

Дојде за 25, ќе замине на позајмица.... Кој профит, ќе се ослободат од неговата „огромна“ плата од 1,5м !? :cautious:

п.с. нема да замине, секако.

A

apidrone

Гостин
Абе вие све шо ќе прочитате у весниците верувате? Више ни Марка ни Ас не ми се некако веродостојни..

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.788
Поени од реакции
30.647
Лукас потпиша за ПСЖ, може сеа ќе заврши конечно сагата со Модрич, белким Леви нема да се надева дека освен ПСЖ некој друг ќе му плати 45 "милки"

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.593
Поени од реакции
14.409
Според ESPN ултиматум за Тотенхем, 38 милиони последна цена понудена од Реал. Мислев до пред некое време дека штом не дојде Модрич до пред да замине тимот во Америка нема никогаш да дојде, али отпосле ми текна и дека Озил потпиша дури на 18 август.. Така да, се може да се случи до 31 август, а ништо чудно и овој Витсел да го земеме, португалските медиуми се доста релевантни кога се работи за трансфери од португалски клубови.

Член од
26 февруари 2008
Мислења
305
Поени од реакции
61
Абе кој Витсел нема шанси да платат 40 милиони за него или како и да е. А тие што викате дека Витсел е поперспективен од Модриќ појма немате..

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.100
Поени од реакции
25.146
Од колку играме вечер со Милан?

Kajgana Shop

На врв Bottom