Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.595
Поени од реакции
14.415
Иначе Есиен повикан е за утре со Гранада. Исто и Кака.

REAL MADRID LINEUP:
Goalkeepers: Casillas, Adán y Pacheco.
Defence: Sergio Ramos, Marcelo, Albiol, Pepe, Arbeloa y Varane.
Midfielders: Özil, Xabi Alonso, Khedira, Essien, Modric, Callejón, Di María y Kaká.
Forwards: Cristiano Ronaldo, Benzema e Higuaín.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Имаше шпекулации дека Кака ќе биде казнет затоа што одбил да прослави за Суперкупот со екипата. И Марка секако објави дека се спукале со Мурињо. Сигурно се десило нешто, колку е сериозно ќе видиме. Се надевам дека нема да го игнорира постојано.

Инаку, Каљехон најверојатно ќе носи 11. :)

п.с. Кастиља на СпортКлуб за 10 минути. :D

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.106
Поени од реакции
25.161
Иначе незнам дали знаете, бидејќи никој не спомна до сега Кастиља против Алмериа ги даваат на SportKlub.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Лоша игра од Кастиља, цела ја гледав и во ниеден момент не бев задоволен од играта.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.595
Поени од реакции
14.415
http://generalposlijebitke.blogspot.com/2012/09/real-madrid-barcelona-21.html
:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Ви препорачувам на сите да одвоите 20 минути од вашето време, и на раат да го прочитате целиов текст. Сите пофалби, одлична анализа на натпреварот од средата, се е многу убаво објаснето.

Член од
11 февруари 2009
Мислења
546
Поени од реакции
78
Да знае некој кај да ја најдам Реал Барса во 1080 цела утакмица колку и ГБ да е :D

Член од
8 март 2012
Мислења
3.540
Поени од реакции
2.592
Да знае некој кај да ја најдам Реал Барса во 1080 цела утакмица колку и ГБ да е :D
na zamunda.net барај..има торентти
--- надополнето: 2 септември 2012 во 13:57 ---
Essien има играно на сите позиции во својата кариера,освен голман :)))
Има почнато како напаѓач,потоа средина,во Челси играше десен бек,принудно играше и на стоперските позиции,а имало натпревар кога играл и лев бек..Машинка хахаха

Kajgana Shop

На врв Bottom