Фан Клуб: Реал Мадрид

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Треба да му пратиме на овој мрежички ор Орка ем сеа има купи една земи две :D

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.792
Поени од реакции
30.651
Абе дај играјте не си играјте к*р та*ак.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Играва е УЖАС! Споро темпо, без шансе...едноставно иде на живци.

Иначе у моментов Бензема е поголемо дрво и од кога дојде у Реал. Никаква корист од него на терен, ни игра пресинг, ни се отвора за да добие топка. А кога ќе ја добие, или приемот му е како на некој што прв пут фаќа топка, или па ќе згреши у додавање. На полувреме одма аут, и Игуаин у игра. Неможем да го гледам више!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Не ме нервира толку што Бензема не е у форма, ама страшно ме иритира тоа што е тотално незаинтересиран. За платата што ја добиваш треба да ја изедеш травата бе теле едно, а не да играш к*рот на терен. Тоа највише ме нервира!

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Не ме нервира толку што Бензема не е у форма, ама страшно ме иритира тоа што е тотално незаинтересиран. За платата што ја добиваш треба да ја изедеш травата бе теле едно, а не да играш к*рот на терен. Тоа највише ме нервира!

Vaseeee

Мадридиста!
Член од
24 мај 2008
Мислења
164
Поени од реакции
57
Најлош играч дефинитивно последниве натпревари е телето.. 12ти играч им е на сите тимови, деструктивец.. Се што ќе допре заебува, незаинтересиран воопшто..

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
151.

Повредава на Роналдо све мислам дека е дело на Мурињо. Наредна недела има репрезентации. :)

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
Модрич мн добар.....бензема ваков таков,со големо срце е,не го какајте многу :)

Kajgana Shop

На врв Bottom