А Раул?Раул беше Раул,е Раул и ќе биде РАУЛ,браво маестро
Браво. Барем за момент успеав да се вратим едно 10-12 године, иако ме фати туга по фудбалот што се играше у тоа време.http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/fc-bayern-muenchen-real-madrid-duelle-vergangenheit-bilder-2266120.html
Една фотографска ретроспектива на дуелите Реал-Баерн во ЛШ!
Браво. Барем за момент успеав да се вратим едно 10-12 године, иако ме фати туга по фудбалот што се играше у тоа време.
После 10 години истото ќе се кажува и за овие сегаЛеле еј кога ќе ми текне
Јеро,Редондо,Р.Карлос,Салгадо,Солари,Фиго,Зидан,Раул,Мориентес,Анелка и компанија на една страна на друга Кан,Лизаразу,Куфур,Сањол,Јеремис,Матеус,Ефенберг,Баслер,Јанкер,Елбер,Шол и други
Абе да тие ќејф да гледаш фудбал.
Нема веќе такви карактери, Раул е последниот Мохиканец, глејте го шо прави во Шалке. Ѕверотиња, му симнувам капа. На Ноер уште му смрзнува пичето на помислата дека треба да наследи еден Кан. Кога ќе им се раздереше Ефе во соблекувална после лошо полувреме сите ко попчиња излагаа во второ и ги вртеа натпреварите. За Зизу не вреди да се трошат зборови...Леле еј кога ќе ми текне
Јеро,Редондо,Р.Карлос,Салгадо,Солари,Фиго,Зидан,Раул,Мориентес,Анелка и компанија на една страна на друга Кан,Лизаразу,Куфур,Сањол,Јеремис,Матеус,Ефенберг,Баслер,Јанкер,Елбер,Шол и други
Абе да тие ќејф да гледаш фудбал.
Уживам и сега дур гледам фудбал (посебно Реал), ама денешниов фудбал е далеку зад тој од пред 10 године. Може не квалитетот, ама играњето со срце за клуб му дава посебен шмек, нешто што го нема денеска.После 10 години истото ќе се кажува и за овие сега
...особено за Роналдо и Меси со по преку 40 голови во примера во сезона