Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Браво. Барем за момент успеав да се вратим едно 10-12 године, иако ме фати туга по фудбалот што се играше у тоа време.

Леле еј кога ќе ми текне
Јеро,Редондо,Р.Карлос,Салгадо,Солари,Фиго,Зидан,Раул,Мориентес,Анелка и компанија на една страна на друга Кан,Лизаразу,Куфур,Сањол,Јеремис,Матеус,Ефенберг,Баслер,Јанкер,Елбер,Шол и други
Абе да тие ќејф да гледаш фудбал.

Леле еј кога ќе ми текне
Јеро,Редондо,Р.Карлос,Салгадо,Солари,Фиго,Зидан,Раул,Мориентес,Анелка и компанија на една страна на друга Кан,Лизаразу,Куфур,Сањол,Јеремис,Матеус,Ефенберг,Баслер,Јанкер,Елбер,Шол и други
После 10 години истото ќе се кажува и за овие сега ;)
...особено за Роналдо и Меси со по преку 40 голови во примера во сезона

Леле еј кога ќе ми текне

Нема веќе такви карактери, Раул е последниот Мохиканец, глејте го шо прави во Шалке. Ѕверотиња, му симнувам капа. На Ноер уште му смрзнува пичето на помислата дека треба да наследи еден Кан. Кога ќе им се раздереше Ефе во соблекувална после лошо полувреме сите ко попчиња излагаа во второ и ги вртеа натпреварите. За Зизу не вреди да се трошат зборови...

Ајде и сегашниве генерации се печени за два епски дуели, само стеклениве наши да преживеат до тогаш и мислам ќе гледаме фудбал за мерак. Не пимплаат ни Баерн ни Реал, ќе се игра директно.

Нека победи тој што ќе заслужи (y)

Шустер: Мурињо ќе иде на нерешено во Минхен и ќе проба да победи во Мадрид. :tapp:
Ти господине, ни 1/8 финалето не го пројде. Толку е љубоморен, тоа е нешто неверојатно.

535141_411179675577810_139558012739979_1463237_315581920_n.jpg
:D

Уште не преболил Шустер што го избркаа. Редовно си коментира за Реал

Goalkeepers: Casillas, Adan, Jesus
Defenders: Pepe, Marcelo, Coentrao, Albiol, Arbeloa, Varane
Midfielders: Sahin, Kaka, Ozil, Granero, Alonso, Altintop, Khedira, Callejon, Di Maria
Forwards: Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuain
--- надополнето: 7 април 2012 во 16:09 ---
Casillas​
Arbeloa - Pepe - Varane - Marcelo​
Khedira/Sahin - Xabi​
Di Maria/Ozil - Kaka/Ozil - Ronaldo​
Benzema​
Ова ќе биде составот за утре, најверојатно.​

После 10 години истото ќе се кажува и за овие сега ;)
...особено за Роналдо и Меси со по преку 40 голови во примера во сезона

Уживам и сега дур гледам фудбал (посебно Реал), ама денешниов фудбал е далеку зад тој од пред 10 године. Може не квалитетот, ама играњето со срце за клуб му дава посебен шмек, нешто што го нема денеска.

Што се случува со Карваљо?Нема играно којзнае од кога,нема ваљда пак на ЕлКласико првпат да игра после подолго време:unsure:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom