Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
19 мај 2012 година е датумот кога Реал Мадрид ја освојува својата јубилејна десетта титула во Лигата на шампоните.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
А да не летате многу, да не биде после кукање како после секое дерби со Барса. Баерн, Милан, Челзи и слични вакви тимови никогаш не смееш да ги отпишеш, макар и да се последни у лига. Пеколно тешко ќе биде со Баерн, ама чекајте прво на ред е АПОЕЛ. Баерн ќе има големи мотиви, финалето се игра во Минхен, па затоа немојте да мислите дека туку така ќе ги пројдемо.

Ама ја само едно нешто имам да кажем, ако не стигнемо годинава до финале, нема ни у наредни 10 године да стигнемо.

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Абе и лани се играше кај нас, бевме у врвна форма и мотив плус за домашен терен па ништо, така да ќе им пеат како на ракометот на швабите :D

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Баерн ни се вкрстуваат во полуфинале, it's time for revenge. Мора да им вратиме за поразот во 2007.

Член од
12 јуни 2011
Мислења
551
Поени од реакции
297
Значи според сите веќе го поминавме АПОЕЛ. Силете се, силете се, ако киксниме земам пуканки и ќе ве гледам овде сите како врискате и анализирате и плукате по секој и сешто. :D

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
APOEL nema sto da barat u LS. Dobro so ni se padnaa na nas kako polesen protivnik, taka da silite ke se merat so Baern. Ovaa godina imaat mnogu dobar sreden red so visok posed na topka. E sea krilata im se malce zaebani ama ako se igra onoj dobar presing kako protiv Barsa ne bi trebalo da imame problemi. Samo se nadevam Ronaldo da ne si go ladi na teren kako vo prethodnite 2 utakmici, mi idese da mu lepnam dve-tri zaradi taa neangaziranost, ali ajde dade golovi pa nekako mu progledaa niz prsti, ali bese teska katastrofa. Samo uste Di Maria da ne se povredi do kraj i top sme. Ocekuvam ako nisto drugo barem finale vo LS ovaa sezona, se drugo e neuspeh.

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
А шо толку Баерн го форсирате :) Марсеј се доста незгодна екипа, нема да ме чуди ако со нив го играме полуфиналаето :D

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Сега станав и се изненадив од ждребката. Прво ни падна лесен противник кој по мое мислење би требало да го поминеме без многу напори со што ни се овозможува прилика да се посвети време за во Ла Лига да се задржи бодовната разлика и предвреме да се осигура трофејот...е сеа полуфинале сите сме свесни дека се соочуваме со потежок противник кој е на ниво на Реал. Не би сакал да дискутирам пред време за исходот од тој меч, но верувам во Мурињо и мојата екипа дека може да го елиминираат Баерн...а за финалето е многу рано да збориме, има време и прво да влеземе па тогаш може да се дискутира :D и да...гледам погоре никој не спомнал, би бил вистински спектакл доколку во финалето се сретнат Реал и Барса..тоа би било дефинитивно точка дека шпанскиот фудбал доминира во Европа....сега ќе кажам само "со среќа" па ќе видиме....:D

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Честито финале момци. :rolleyes:

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
и да...гледам погоре никој не спомнал, би бил вистински спектакл доколку во финалето се сретнат Реал и Барса..тоа би било дефинитивно точка дека шпанскиот фудбал доминира во Европа....сега ќе кажам само "со среќа" па ќе видиме....:D
Потврдено е тоа со останатите 3 тима во Лига Европа: Атлетик, Атлетико и Валенсија

Член од
12 јануари 2009
Мислења
77
Поени од реакции
9
Само месо дома дошло :icon_lol: одлична ждрепка подобро неможеше ни да биде, има да ги отвориме како конзерви грциве ауууууу едвај чекам:vozbud:

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
За со Баерн(ако пројдат):Касиљас-Лас-Варане(истото што го направи Мурињо за Љоренте сега и за Гомез да го направи,висок штопер да му стави)-Рамос-Шатираниот(Марсело)-Чаби-Кедира-Роналдо-Озил-Кака(Ангел)-Бензема и се гледаме на Алианц ;)

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Многу среќа против Апоел,иако сметам дека немате да имате поголеми проблеми да ги пројдете...

А за евентуалното полуфинале против вас,истотака многу среќа!
Нека биде утакмица за историја...

Пошто мора да признаам ми се смачи од тоа Класикото што го играте 20 пати,по мене, убаво за промена ваква утакмица во ЛШ!

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Каков Гомес бе не правете смешки. Пепе и Рамос ќе го спакуваат у плико. Страв ми е од дуото Робен и Рибери секако доколку првиот не се повреди играјќи плејстејшн :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom