Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741

Стадионот на ЦСКА денеска. Нашите ќе пристигнат во Москва во недела, се со цел да се прилагодат на климата таму. За денот на натпреварот се предвидува температурата во Москва да биде -9, да нема ветер, но да има вржени од снег.
Ако е така,јас не би ризикувал со нашата отворена игра.Ај шо не ќе имаме услови да ја играме,ами и Русиве ќе напаѓет сигурно.Јас би со Алонсо и Лас позади,понапред Гранеро......Кака и Озил странично,и Роналдо шпиц.Автоматски ќе имаме појака одбрана,и побрза контра(доколку имат услови да се остварит) .....А во МАдрид,со сите сили :)

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
Жозе Мурињо за марка изјавил дека планира победничка парада низ Барселона откако ќе ја освои шампионската титула во мај.

- Кога ме прашаа дали ќе има парада во Мадрид, заедно со фановите јас само одговорив дека ќе има, но во Барселона. Едвај чекам, изјавил Мурињо.

Исто така изјавил дека ги добил сите потребни дозволи од градот за парадата, таа ќе поминала низ целиот град а ќе завршила на стадионот ноу камп. За крај Мурињо додал дека сите играчи на Барселона ќе бидат покането како ,,почесни гости''.

- Меси може да дојде. Направивме дрес со името на Роналдо во БЕБЕШКА големина специјално за него. Пике заедно со Шакира, а за Пеп подготвив специјална ПЕРИКА за да се чувствува ``специјално''. Ќе биде прекрасно, за крај изјавил Мурињо.

:D
нема шанси Мурињо да го изјавил ова,ептен е вулгарно и без стил...барем сите знаеме дека мурињо кога изјавува нешто контроверзно го прави тоа со стил. овоа е срање што го смислил некој што е за барса за да ги оцрни Мур и Реал...и плус нема шанси Реал да дозволи при освојување на титула да се слави во барселона а не на цибелес!!

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
Жозе Мурињо за марка изјавил дека планира победничка парада низ Барселона откако ќе ја освои шампионската титула во мај.

- Кога ме прашаа дали ќе има парада во Мадрид, заедно со фановите јас само одговорив дека ќе има, но во Барселона. Едвај чекам, изјавил Мурињо.

Исто така изјавил дека ги добил сите потребни дозволи од градот за парадата, таа ќе поминала низ целиот град а ќе завршила на стадионот ноу камп. За крај Мурињо додал дека сите играчи на Барселона ќе бидат покането како ,,почесни гости''.

- Меси може да дојде. Направивме дрес со името на Роналдо во БЕБЕШКА големина специјално за него. Пике заедно со Шакира, а за Пеп подготвив специјална ПЕРИКА за да се чувствува ``специјално''. Ќе биде прекрасно, за крај изјавил Мурињо.

:D
нема шанси Мурињо да го изјавил ова,ептен е вулгарно и без стил...барем сите знаеме дека мурињо кога изјавува нешто контроверзно го прави тоа со стил. овоа е срање што го смислил некој што е за барса за да ги оцрни Мур и Реал...и плус нема шанси Реал да дозволи при освојување на титула да се слави во барселона а не на цибелес!!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
^ фала Богу дека не го изјавил... дечишта напишале нешто таму...

Член од
14 септември 2011
Мислења
577
Поени од реакции
179
^ фала Богу дека не го изјавил... дечишта напишале нешто таму...
Некој му напрајл финта :P
се е можно...:D

Член од
12 јуни 2011
Мислења
551
Поени од реакции
297
Гледам Милан се зајачале, че биди јако да падниме понатаки со нив исто толку колку шо че биди јако и за со Барса. Јако фудбалиште би паднало... :D

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
Јас искрено сакам некоја појака екипа во 1/4 финале.Таму Барса не мојт да ни се паднит,али Милан,Баерн,Челзи би ѓи пречекал ко топло лепче.Едноставно,ни фалет тешки утакмици,освен со БАрселона,некое др јако дерби немае изиграно.Победа во таков дуел би ни ѓи кренало апетитите,и зајакнало самодовербата :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.607
Поени од реакции
14.447
Јас искрено сакам некоја појака екипа во 1/4 финале.Таму Барса не мојт да ни се паднит,али Милан,Баерн,Челзи би ѓи пречекал ко топло лепче.Едноставно,ни фалет тешки утакмици,освен со БАрселона,некое др јако дерби немае изиграно.Победа во таков дуел би ни ѓи кренало апетитите,и зајакнало самодовербата :)
Мојт да ни се паднат уште во 1/4 Барса, во 1/8 не може само од иста држава. :)

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.820
Поени од реакции
30.705
Ако е така,јас не би ризикувал со нашата отворена игра.Ај шо не ќе имаме услови да ја играме,ами и Русиве ќе напаѓет сигурно.Јас би со Алонсо и Лас позади,понапред Гранеро......Кака и Озил странично,и Роналдо шпиц.Автоматски ќе имаме појака одбрана,и побрза контра(доколку имат услови да се остварит) .....А во МАдрид,со сите сили :)
Нема причини за паника, и ''русите'' се луѓе од крв и месо, како за нас така и за нив. Плус во наша предност е тоа што они немаат лигашки натпревари во овој дел од годината па прашање е колку се во форма, плус јаделе мрсно за празнициве и мскале водка па немале време да се исчистат :pos: , а последна утакмица воопшто им беше со Интер во ЛШ на 7 Декември.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Што зборите бе не знам, на Кампот не одиме да се браниме а не на некоја ебана ЦСКА, каков студ какви бакрачи, брз гол и диктирање на утакмицата, на крај со можност за уште еден.Тој е епилигот од овој натпревар.А за тоа во 1/4 финалето...и јас сакам некој јак.:)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Oвие третиве нема да поминат! :LOL:

Инаку да, освен позитивниве страни шо ги пиша, јак противник е можност и да се откријат слабостите. Годинава немавме ниту едно јако дерби освен со катарлонија, кое и не е дерби знаеме зошто. :)

На другите утакмици пак кои ги игравме со појак тим, Валенсија на пример, ни шибаа голови ко од шала, се виде дека одбраната е попара...

Така да, и ја би ги сакал Милан, Баерн не толку, и Интер и Челзи (ако поминат последниве две). Но никако не сакам незгоден тим, како Наполи (ако помине де! :D).

Али ај, после ќе ги правиме овие муабети, прво да ги поминеме 140постотниве... :)

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ја сум за Баерн Минхен...Рибери и Роббен. Ме интересира што ќе му се задеси на десниот наш бек:icon_lol: а у Москва 2у2 3+ ...

Kajgana Shop

На врв Bottom