Фан Клуб: Реал Мадрид

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.936
Поени од реакции
30.924
Добар ден мадридисти, дали ви е топло на овие ниски температури ? :)

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
Јас искрено ве молам пополека да се спуштиме на земја,и да не кројме капа на нероден Петко.Во денешно време,нишо не е сигурно,па дан се десит она од шо најмногу се плашиме..Јас сум суеверен мн мн за овие работи (ко Ванѓа баба да ми била ) .... па така нишо не велам однапред :)

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Овој лик , катастрофа е!
Многу ми е смешен дека пробува да глуми дека е всушност пред се фудбалски фан- и одличен познавач на фудбалот,а дури потоа навивач на Барселона.

....

Голем м***о е.
Незнам дали некој му ја гледа емисијата (јас ја гледам со надеж дека ќе одам на Бернабе :D) али цела емисија му се состои од прикажување на клиповите од deportes cuatro, дури и со истиот коментар што го има на клиповите само со македонска синхронизација и прашање на крај на емисија.
Никаков новинар, еден текст нема смислено сам, а цело време се величи дека е далеку подобар од другите спортски новинари во Македонија, за кои пак на секои 3 дена јаде гомна на фб. И да, да не заборавиме он ќе го оправи македонскиот фудбал. Цело време сереше за Хаџи Ристевски по емисии, го викна и му го лижеше г***т цела емисија.
Исто он е и преродбеникот, единствениот заангажиран за женскиот фудбал во Македонија. Сето тоа си го умисли заради тоа што го рекламираше ЖФК Наше Такси во неговата емисија по пола саат секоја недела за некојси мали пари од сопственикот на клубот. А се умисли дека он го откри фудбалт во Македонија.
Класично лигле
--- надополнето: 13 февруари 2012 во 19:40 ---

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Се е одлично али одбранава тапа. За една година одбранава се смена драстично и оди во надолна линија. Трчаат како муви без глави, како воопшто да не комуницираат меѓусебе. И со нафрлениве топки имаме стварно проблем. Иако Рамос и Пепе се огромни играчи и имаат висок скок кога треба да бранат како здрвени се. Се надевам Мурињо знае што треба да направи и што побрзо да се среди одбраната.
Роналдо ѕверотиња невидена ! :cuc:
Сезонава го постигна својот 6-ти хет-трик (14 од кога е во Реал). Повеќе од него хет-трикови имаат постигнато само Пушкаш (19) и Ди Стефано (31).
Тоа е тоа 10 поени пред циганине но не треба опуштање. Треба секој противник да се сфати озбилно бидејќи почнува и ЛШ и ова ќе биде тежок период.
Честито победа !

FERNANDO GAGO: Barcleona možda ima matematičkih izgleda da stigne Real Madrid, ali realno govoreći, nemaju nikakve šanse da postanu prvaci! <3

Навикнати сме на ова последниве 5-6 години.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.628
Поени од реакции
14.532
Среќен роденден Ангеле, играва ќе ни биде чиста перверзија кога ќе се врати тој.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Абе до каде е вистина тој, најавија враќање ама....ќе биде ли за со ЦСКА.
п.с Среќен нека му е роденденот, го очекуваме што побрзо.

Kajgana Shop

На врв Bottom