Ако е така,јас не би ризикувал со нашата отворена игра.Ај шо не ќе имаме услови да ја играме,ами и Русиве ќе напаѓет сигурно.Јас би со Алонсо и Лас позади,понапред Гранеро......Кака и Озил странично,и Роналдо шпиц.Автоматски ќе имаме појака одбрана,и побрза контра(доколку имат услови да се остварит) .....А во МАдрид,со сите сили
Стадионот на ЦСКА денеска. Нашите ќе пристигнат во Москва во недела, се со цел да се прилагодат на климата таму. За денот на натпреварот се предвидува температурата во Москва да биде -9, да нема ветер, но да има вржени од снег.
нема шанси Мурињо да го изјавил ова,ептен е вулгарно и без стил...барем сите знаеме дека мурињо кога изјавува нешто контроверзно го прави тоа со стил. овоа е срање што го смислил некој што е за барса за да ги оцрни Мур и Реал...и плус нема шанси Реал да дозволи при освојување на титула да се слави во барселона а не на цибелес!!Жозе Мурињо за марка изјавил дека планира победничка парада низ Барселона откако ќе ја освои шампионската титула во мај.
- Кога ме прашаа дали ќе има парада во Мадрид, заедно со фановите јас само одговорив дека ќе има, но во Барселона. Едвај чекам, изјавил Мурињо.
Исто така изјавил дека ги добил сите потребни дозволи од градот за парадата, таа ќе поминала низ целиот град а ќе завршила на стадионот ноу камп. За крај Мурињо додал дека сите играчи на Барселона ќе бидат покането како ,,почесни гости''.
- Меси може да дојде. Направивме дрес со името на Роналдо во БЕБЕШКА големина специјално за него. Пике заедно со Шакира, а за Пеп подготвив специјална ПЕРИКА за да се чувствува ``специјално''. Ќе биде прекрасно, за крај изјавил Мурињо.
нема шанси Мурињо да го изјавил ова,ептен е вулгарно и без стил...барем сите знаеме дека мурињо кога изјавува нешто контроверзно го прави тоа со стил. овоа е срање што го смислил некој што е за барса за да ги оцрни Мур и Реал...и плус нема шанси Реал да дозволи при освојување на титула да се слави во барселона а не на цибелес!!Жозе Мурињо за марка изјавил дека планира победничка парада низ Барселона откако ќе ја освои шампионската титула во мај.
- Кога ме прашаа дали ќе има парада во Мадрид, заедно со фановите јас само одговорив дека ќе има, но во Барселона. Едвај чекам, изјавил Мурињо.
Исто така изјавил дека ги добил сите потребни дозволи од градот за парадата, таа ќе поминала низ целиот град а ќе завршила на стадионот ноу камп. За крај Мурињо додал дека сите играчи на Барселона ќе бидат покането како ,,почесни гости''.
- Меси може да дојде. Направивме дрес со името на Роналдо во БЕБЕШКА големина специјално за него. Пике заедно со Шакира, а за Пеп подготвив специјална ПЕРИКА за да се чувствува ``специјално''. Ќе биде прекрасно, за крај изјавил Мурињо.
Некој му напрајл финта^ фала Богу дека не го изјавил... дечишта напишале нешто таму...
нема шанси Мурињо да го изјавил ова,ептен е вулгарно и без стил...барем сите знаеме дека мурињо кога изјавува нешто контроверзно го прави тоа со стил. овоа е срање што го смислил некој што е за барса за да ги оцрни Мур и Реал...и плус нема шанси Реал да дозволи при освојување на титула да се слави во барселона а не на цибелес!!
^ фала Богу дека не го изјавил... дечишта напишале нешто таму...
се е можно...Некој му напрајл финта
Мојт да ни се паднат уште во 1/4 Барса, во 1/8 не може само од иста држава.Јас искрено сакам некоја појака екипа во 1/4 финале.Таму Барса не мојт да ни се паднит,али Милан,Баерн,Челзи би ѓи пречекал ко топло лепче.Едноставно,ни фалет тешки утакмици,освен со БАрселона,некое др јако дерби немае изиграно.Победа во таков дуел би ни ѓи кренало апетитите,и зајакнало самодовербата
Епа сценарио шо дефинитивно не сакам да се деситМојт да ни се паднат уште во 1/4 Барса, во 1/8 не може само од иста држава.
Нема причини за паника, и ''русите'' се луѓе од крв и месо, како за нас така и за нив. Плус во наша предност е тоа што они немаат лигашки натпревари во овој дел од годината па прашање е колку се во форма, плус јаделе мрсно за празнициве и мскале водка па немале време да се исчистат , а последна утакмица воопшто им беше со Интер во ЛШ на 7 Декември.Ако е така,јас не би ризикувал со нашата отворена игра.Ај шо не ќе имаме услови да ја играме,ами и Русиве ќе напаѓет сигурно.Јас би со Алонсо и Лас позади,понапред Гранеро......Кака и Озил странично,и Роналдо шпиц.Автоматски ќе имаме појака одбрана,и побрза контра(доколку имат услови да се остварит) .....А во МАдрид,со сите сили
Oвие третиве нема да поминат!Јас искрено сакам некоја појака екипа во 1/4 финале.Таму Барса не мојт да ни се паднит,али Милан,Баерн,Челзи би ѓи пречекал ко топло лепче.Едноставно,ни фалет тешки утакмици,освен со БАрселона,некое др јако дерби немае изиграно.Победа во таков дуел би ни ѓи кренало апетитите,и зајакнало самодовербата