Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872

Среќен Роденден Ди Мариа!!!
Врати се побрзо на зелените терени зошто ни фали твојата атрактивност, брзина, техника, тие продори што се буташ како глувче меѓу двајца:D Vamos Di Maria!!!!

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Среќен му роденден и неможам да дочекам да се врати. Со Цска ке го пушти да објасни и потсети кој е кој.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.634
Поени од реакции
14.541
Ди Мариа и Марсело играле денеска на тренинг натпреварот меѓу Кастиља и Реал Мадрид Ц, со цел да бидат во форма пред натпреварот со ЦСКА.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Може и ја видел Мунуа топката за 1.11 секунди... :icon_lol:
--- надополнето: 14 февруари 2012 во 23:51 ---
мини компилација...

(без превод)

Озил: Чабиер, оној тебе ти вика нешто...Алонсо: - Сеа ќе види он !!!

- Што правиш бе еј оооо !?

океј Чабиер, одиме...

I've got the moooooooooooooves like Jagger! :icon_lol:

Член од
14 септември 2011
Мислења
577
Поени од реакции
179

Жозе Мурињо за марка изјавил дека планира победничка парада низ Барселона откако ќе ја освои шампионската титула во мај.

- Кога ме прашаа дали ќе има парада во Мадрид, заедно со фановите јас само одговорив дека ќе има, но во Барселона. Едвај чекам, изјавил Мурињо.

Исто така изјавил дека ги добил сите потребни дозволи од градот за парадата, таа ќе поминала низ целиот град а ќе завршила на стадионот ноу камп. За крај Мурињо додал дека сите играчи на Барселона ќе бидат покането како ,,почесни гости''.

- Меси може да дојде. Направивме дрес со името на Роналдо во БЕБЕШКА големина специјално за него. Пике заедно со Шакира, а за Пеп подготвив специјална ПЕРИКА за да се чувствува ``специјално''. Ќе биде прекрасно, за крај изјавил Мурињо.

:D

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.634
Поени од реакции
14.541

Стадионот на ЦСКА денеска. Нашите ќе пристигнат во Москва во недела, се со цел да се прилагодат на климата таму. За денот на натпреварот се предвидува температурата во Москва да биде -9, да нема ветер, но да има вржени од снег.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Жозе Мурињо за марка изјавил дека планира победничка парада низ Барселона откако ќе ја освои шампионската титула во мај.

- Кога ме прашаа дали ќе има парада во Мадрид, заедно со фановите јас само одговорив дека ќе има, но во Барселона. Едвај чекам, изјавил Мурињо.

Исто така изјавил дека ги добил сите потребни дозволи од градот за парадата, таа ќе поминала низ целиот град а ќе завршила на стадионот ноу камп. За крај Мурињо додал дека сите играчи на Барселона ќе бидат покането како ,,почесни гости''.

- Меси може да дојде. Направивме дрес со името на Роналдо во БЕБЕШКА големина специјално за него. Пике заедно со Шакира, а за Пеп подготвив специјална ПЕРИКА за да се чувствува ``специјално''. Ќе биде прекрасно, за крај изјавил Мурињо.

:D
WTF?:D

Kajgana Shop

На врв Bottom