Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
angel-di-maria-4.jpg

Среќен Роденден Ди Мариа!!!
Врати се побрзо на зелените терени зошто ни фали твојата атрактивност, брзина, техника, тие продори што се буташ како глувче меѓу двајца:D Vamos Di Maria!!!!

Среќен му роденден и неможам да дочекам да се врати. Со Цска ке го пушти да објасни и потсети кој е кој.

Ди Мариа и Марсело играле денеска на тренинг натпреварот меѓу Кастиља и Реал Мадрид Ц, со цел да бидат во форма пред натпреварот со ЦСКА.

Може и ја видел Мунуа топката за 1.11 секунди... :icon_lol:
--- надополнето: 14 февруари 2012 во 23:51 ---
мини компилација...

2012-02-12-mou-25a.gif

2012-02-12-mou-26a.gif

(без превод)

2012-02-12xabi01.jpg

Озил: Чабиер, оној тебе ти вика нешто...Алонсо: - Сеа ќе види он !!!

2012-02-12-xabi-11a.gif

2012-02-12-mou-24a.gif

- Што правиш бе еј оооо !?

2012-02-12xabi08.jpg

2012-02-12mou22.jpg

океј Чабиер, одиме...

2012-02-12mou06.jpg

I've got the moooooooooooooves like Jagger! :icon_lol:

Жозе Мурињо за марка изјавил дека планира победничка парада низ Барселона откако ќе ја освои шампионската титула во мај.

- Кога ме прашаа дали ќе има парада во Мадрид, заедно со фановите јас само одговорив дека ќе има, но во Барселона. Едвај чекам, изјавил Мурињо.

Исто така изјавил дека ги добил сите потребни дозволи од градот за парадата, таа ќе поминала низ целиот град а ќе завршила на стадионот ноу камп. За крај Мурињо додал дека сите играчи на Барселона ќе бидат покането како ,,почесни гости''.

- Меси може да дојде. Направивме дрес со името на Роналдо во БЕБЕШКА големина специјално за него. Пике заедно со Шакира, а за Пеп подготвив специјална ПЕРИКА за да се чувствува ``специјално''. Ќе биде прекрасно, за крај изјавил Мурињо.

:D

394014_10150551294665415_240839255414_9159726_484623393_n.jpg

Стадионот на ЦСКА денеска. Нашите ќе пристигнат во Москва во недела, се со цел да се прилагодат на климата таму. За денот на натпреварот се предвидува температурата во Москва да биде -9, да нема ветер, но да има вржени од снег.

Жозе Мурињо за марка изјавил дека планира победничка парада низ Барселона откако ќе ја освои шампионската титула во мај.

- Кога ме прашаа дали ќе има парада во Мадрид, заедно со фановите јас само одговорив дека ќе има, но во Барселона. Едвај чекам, изјавил Мурињо.

Исто така изјавил дека ги добил сите потребни дозволи од градот за парадата, таа ќе поминала низ целиот град а ќе завршила на стадионот ноу камп. За крај Мурињо додал дека сите играчи на Барселона ќе бидат покането како ,,почесни гости''.

- Меси може да дојде. Направивме дрес со името на Роналдо во БЕБЕШКА големина специјално за него. Пике заедно со Шакира, а за Пеп подготвив специјална ПЕРИКА за да се чувствува ``специјално''. Ќе биде прекрасно, за крај изјавил Мурињо.

:D
WTF?:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom