Фан Клуб: Реал Мадрид

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Џагоев ке ни даде 2 гола со глава :icon_lol:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Абе стајте 0-2 гола и земите паре :D Гол не примамо, а и нема да дадемо многу. Таке да 0-2 гола и не му ја мислите :)

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.819
Поени од реакции
30.704
Абе прво Сантандер да ги здрвиме па после ЦСКА.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Моментално наплатуваме долгови на тие што се потрудија да ни го изреметат патот до титулата...(леванте па сантандер)

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
7+ одиме со сантандер, оти тогаш ко шо памтам не напрајвме скоро ниедна шанса само пимплавме 90мин, зато сега 7ка :)

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493

И тогаш Ферхунде ми вика ај уште еднаш.ХАХхахХАх ахтензен шајзе сахин комиш:D

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.819
Поени од реакции
30.704
Нури- Дечки вечер кај мене земав ново наргиле па да го пробаме, само пссст.
Хамит- Ииииијјјјјј абе не заебвај, ептен ново викаш а?
Месут- Ех Нурчо само на тоа мислиш...затоа Мур не те игра.
Сами- Абе не заебавај у Тунис 3 новинари затвориле заради мене а ти наргиле, си имам доста проблеми јас.

Член од
22 декември 2011
Мислења
353
Поени од реакции
210
Има ли бе некоја вест за Неимар, ке доаѓа ли копилето, немој само у Барса да отиде...

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Има ли бе некоја вест за Неимар, ке доаѓа ли копилето, немој само у Барса да отиде...
Sea momentalno se 'koncentrira' na negovata kariera vo klubot vo koj igra. Saka da ja prodolzi svojata kariera vo najdobrio klub na svetot spored nego Barsa, ama od druga strana ako nekoj drug tim bide najdobar klub vo svetot kao na primer Real togas ke dojde vo Real, ako e Chelsea ke ide vo Chelsea, i tako dalje. Da me pita mene nekoj, ic da ne dojde,so go ebam, ciganok.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Нури- Дечки вечер кај мене земав ново наргиле па да го пробаме, само пссст.
Хамит- Ииииијјјјјј абе не заебвај, ептен ново викаш а?
Месут- Ех Нурчо само на тоа мислиш...затоа Мур не те игра.
Сами- Абе не заебавај у Тунис 3 новинари затвориле заради мене а ти наргиле, си имам доста проблеми јас.
Сами - Немам време браќа, жената ме чека дома така да друг ден ќе пушиме ако треба и тревка ќе ставиме.:icon_lol:

Член од
22 декември 2011
Мислења
353
Поени од реакции
210
Sea momentalno se 'koncentrira' na negovata kariera vo klubot vo koj igra. Saka da ja prodolzi svojata kariera vo najdobrio klub na svetot spored nego Barsa, ama od druga strana ako nekoj drug tim bide najdobar klub vo svetot kao na primer Real togas ke dojde vo Real, ako e Chelsea ke ide vo Chelsea, i tako dalje. Da me pita mene nekoj, ic da ne dojde,so go ebam, ciganok.
Дека е циган тачно али дека е ѕвер такоџе, немој само у Барса да отиде, тие таму со тика така срањата ќе го упропастат како дриблер, башка вода на Меси ќе треба да му носи.

Дојди си Нејмарчо во Реал господ да те види:cuc:

Kajgana Shop

На врв Bottom