- Член од
- 18 декември 2009
- Мислења
- 6.125
- Поени од реакции
- 872
Вас вилст ду заген ман??? кајна ферштет дишахтензен шајзе сахин комиш
Нури- Дечки вечер кај мене земав ново наргиле па да го пробаме, само пссст.
Sea momentalno se 'koncentrira' na negovata kariera vo klubot vo koj igra. Saka da ja prodolzi svojata kariera vo najdobrio klub na svetot spored nego Barsa, ama od druga strana ako nekoj drug tim bide najdobar klub vo svetot kao na primer Real togas ke dojde vo Real, ako e Chelsea ke ide vo Chelsea, i tako dalje. Da me pita mene nekoj, ic da ne dojde,so go ebam, ciganok.Има ли бе некоја вест за Неимар, ке доаѓа ли копилето, немој само у Барса да отиде...
Сами - Немам време браќа, жената ме чека дома така да друг ден ќе пушиме ако треба и тревка ќе ставиме.Нури- Дечки вечер кај мене земав ново наргиле па да го пробаме, само пссст.
Хамит- Ииииијјјјјј абе не заебвај, ептен ново викаш а?
Месут- Ех Нурчо само на тоа мислиш...затоа Мур не те игра.
Сами- Абе не заебавај у Тунис 3 новинари затвориле заради мене а ти наргиле, си имам доста проблеми јас.
Дека е циган тачно али дека е ѕвер такоџе, немој само у Барса да отиде, тие таму со тика така срањата ќе го упропастат како дриблер, башка вода на Меси ќе треба да му носи.Sea momentalno se 'koncentrira' na negovata kariera vo klubot vo koj igra. Saka da ja prodolzi svojata kariera vo najdobrio klub na svetot spored nego Barsa, ama od druga strana ako nekoj drug tim bide najdobar klub vo svetot kao na primer Real togas ke dojde vo Real, ako e Chelsea ke ide vo Chelsea, i tako dalje. Da me pita mene nekoj, ic da ne dojde,so go ebam, ciganok.