Фан Клуб: Реал Мадрид

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
Касиљас со одговор
„Немојте да не прашувате нас за тоа, прашајте ги новинарите на „Марка“. Не е мое да коментирам за тоа што го објавиле тие.“
„Немам лош однос со никој од моите соиграчи. Ние поминуваме многу време заедно, на тренинзите, во хотелите и на натпреварите. Како и сите други, понекогаш може да се изгубат нервите, но тоа не е ништо посебно.“
„Шпанците одлично се сложуваат со португалците и бразилците. Тоа што зборуваат дека во тимот има проблеми е смешно“
Во врска со Каљехон, сеуште ме нема импресионирано со неговата игра(во глобала), но воодушевен сум што секоја шанса ја користи максимално. Требаат што повеќе играчи како него, кои го "љубат" Реал... дефинитвно е милениче ...

Reporter: Is there difference between Barca and Real !?
Granero: Yes, the difference is 5 points!
Хаха, ѕвер! Го оправдува прекарот кој го користам како име ...

-btw да не занете што прекар му имаат извадено на Каљехон ?

O

ob1

Гостин
непотребен потег на Алонсо??? а што требаше роналдо да направи,да бега од судијата и на крај црвен да добие??? можеби не беше праведен жолтиот ама нека не бега како пиче, не е крај на светот!!
Па непотребен потег искрено. Кај има шпекулации од страна на новинарите дека има проблеми во соблекувалната Алонсо уште толку тензии ствара. Нема везе Роналдо и така и така ќе го примеше жолтиот картон, и подобро ќе беше од Алонсо да му каже, а не да се затрча и да го бутне како што направи. Тотално го оправдувам Роналдо во ситуацијата..

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Џагоев од ЦСКА изјави дека уживал во играта на барселона во последното Ел Класико, а кажа дека играта на Реал била катастрофална.
Уште у Москва ќе биде решен мечот!!!

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Не разбирам како може да има толку дебилни навивачи на Реал. Зошто cвирежи за Мурињо? Што да напраи човекот?
Па да не беше он, сега Реал ке беше 10 бода зад Барса. Не можам да се изначудам каков клет народ се. Ако им е :D

A

apidrone

Гостин
Не разбирам како може да има толку дебилни навивачи на Реал. Зошто cвирежи за Мурињо? Што да напраи човекот?
Па да не беше он, сега Реал ке беше 10 бода зад Барса. Не можам да се изначудам каков клет народ се. Ако им е :D
Затоа што кретените мислат дека единствени битни утакмици се Ел класиката, што воопшто не е точно.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Затоа што кретените мислат дека единствени битни утакмици се Ел класиката, што воопшто не е точно.
Не се единствените битни, ама се побитни од сите други ;)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
На тренингот присуствуваа 17 играчи од првиот тим и Исус, играч од Кантера. Тие беа поделени во три групи.
Во првата група која се состои од седум играчи, Алтинтоп, Албиол, Карваљо, Сахин, Каљехон, Коентрао и Игуаин правеа вежби за контрола на топката.
Во втората група под команда на фитнес тренерот Руи Фариа играчите Арбелоа, Варане, Марсело, Чаби Алонсо, Озил, Кака, Роналдо и Бензема вежбаа истегнување на мускулите.
И голманите Касиљас, Адан и Исус правеа некои вежби со тренерот Силвино Лоуро.
Пепе и Лас останаа во салата, а Рамос беше отсутен со дозвола од клубот.

А коа сме кај Пепе, ке стане татко.... :гик:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Касиљас​
Лас - Пепе - Рамос - Марсело​
Сахин - Алонсо - Коентрао​
Озил - Бензема - Роналдо​

Иако сум голем песимист за во Среда...спортски е да се надеваме на победа. Сакам да испаднеме со ваков состав.

A

apidrone

Гостин
Пепе е на принуден одмор ;) А и Сахин не верувам дека ќе влезе... А и не знаеме ние 4-3-3 да играме, особено не против Барса.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Јас сум за
----------Икер
Лас-Пепе-Рамос-Мар
-------Чаб---Коен-----
------Сахин----
Ди/Озил----Крис
------Бенз/Игу-----

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
Ајде и јас да си кажам желбата... :)

-------------------Икер----------------------
---Лас---Рамос---Пепе---Марсело---
-------------Алонсо---Сахин-------------
------Озил-----Кака-----Роналдо------
-----------------Бензема------------------

Резерви: Каљехон(Озил); Коентрао(Сахин); Хиго(Бенз).

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Што се тиче мени, Алонсо претерува со понашањето, кај не знае цела сезона да изигра еден натпревар ко лани на пример, уште фрустрации си пука врз Роналдо, чекај бе тука некој даде 150 гола во 149 утакмици и да се побуни за жут има право.

Kajgana Shop

На врв Bottom