Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
На сите стадиони се аплаудира на Иско без разлика на тоа што игра за противничката екипа, освен Атлетико секако. Баш ќе ме интересира кога сите ќе бидат здрави дали ќе седи на клупа, дали Анчелоти ќе има јајца да го седне и покрај тоа што е најдобар играч моментално. Навивачите ќе го изедат.

Z

zmej gorjanin

Гостин
Срамота за Карло што играч ко Хесе го внесе во 93 та минута. Пак си игра курот со ротациите.

Член од
8 март 2012
Мислења
3.540
Поени од реакции
2.592
Добар чекор кон титулата..сепак има уште многу до крај..
3 добри работи од денешниот меч:

1-Tимот почнува да функционира како што треба,тоа што немаа среќа во реализација е друго.
2-Лукас Силва -одличен..германска дисциплина во играта.супер играч.
3-Да палиме свеќи за Иско да не ни се повреди,пошто дечкото е нешто неверојатно

Член од
1 октомври 2013
Мислења
759
Поени од реакции
336
Кога ќе добиеш аплауз од сите навивачи на другиот тим знаеш дека си одиграл перфектно ;) секоја му чест најдобар моментално

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ако се суди според утакмицава, полека полека убацуваат пак у појака брзина. Нека се темпира формата до Ел Класико :D
Пепе и Силва донесоа стабилност у играта. Дефанзивата ни беше и тоа како слаба со Начо и Варан (и двајцата според мене се одлични, ама за добар штоперски тандем треба време, а не од нигде никаде и двајцата у прв тим). Со Силва на средина, и тоа каква разлика од кога играа Кедира/Иљара.
Исто ме радуе што Роналдо се буди од сонот, добра утакмица денеска.

И да, ќе пишев пак нешто за играта на Иско, ама аплаузите од цел стадион доволно кажуваат. Тоа е тоа.

Член од
1 октомври 2013
Мислења
759
Поени од реакции
336
нервозата која е покажува роналдо кога промаршува добра шанса ме потсеќа во неговите најдобри денови..

Член од
8 март 2012
Мислења
3.540
Поени од реакции
2.592
65.png

тоа е тоа..3те мечеви кои мора да се победат и да се влезе со МИНИМУМ +4 разлика во ЕлКласико,со тоа што барса ќе биде приморана да брка резултат уште од самиот почеток и ќе има простор за играње на нашата најдобра игра против нив..контрите.

Сепак рано е сеуште за Класикото да се зборува,најбитни ни се сега 3те утакмици.
Виљареал дома,
Билбао гости,
Леванте дома,
тие 3 да ги победиме ќе бидеме во огромна предност за класикото и воопшто за лигата...
(а мислам дека барса ќе има уште 1 кикс до класикото)

A

apidrone

Гостин
Сакате да кажете дека пред класикото немаме утакмица у ЛШ? #ПерезМафиозо

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.819
Поени од реакции
1.580
Не за друго ама стварно не паметам играч на Реал да добивал аплаузи од гостински навивачи. Ниту еден. Може имало али јас не се сеќавам.

Имајте во предвид исто и дека игра на позиции нови за него.

Инспирација моментално за.цела екипа, сите треба да се огледаат на него.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933

Алфредо паѓа оваа сезона... зашто да не и Раул :D

Kajgana Shop

На врв Bottom