- Член од
- 31 мај 2011
- Мислења
- 1.424
- Поени од реакции
- 789
Ај сеа вие повеќе од Мурињо го знаете тимот па да кажувате формации состави, оставете му го тоа на професионалецот...гарантирам дека Реал ќе победи
Еј со ова ме охрабри и ме мотивираше малку од малку. Не е крај на светот и да загубиме упм. Али Ел Класико не е Ел Класико ако паметот пред да почне натпреварот не ти е цело време во натпреварот, и ако во текот на целиот натпревар не се тресеш ко луд.Кај мене лично, нема некоја голема еуфорија, у споредба со ланските дуели у ЛШ и Купот. Сепак таму се’ се решаваше у директните пресметки, овде има простор за поправки.
Чим ти гарантираш значи стварно ќе победите.Ај сеа вие повеќе од Мурињо го знаете тимот па да кажувате формации состави, оставете му го тоа на професионалецот...гарантирам дека Реал ќе победи
Па време е да ги тепаме глумците од HollywoodЧим ти гарантираш значи стварно ќе победите.
Све освен Бензема, Ди Мариа, Чаби и Рамос е КРШ.Многу сум разочаран од некои играчи...ептен слабо.Некои па дури и од вишок ќе останат на терен.Треба да ги среди малце Мурињо делуваат како прв пат да играат заедно.