Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
31 мај 2011
Мислења
1.424
Поени од реакции
789
Ај сеа вие повеќе од Мурињо го знаете тимот па да кажувате формации состави, оставете му го тоа на професионалецот...гарантирам дека Реал ќе победи ;)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.614
Поени од реакции
14.481
Кај мене лично, нема некоја голема еуфорија, у споредба со ланските дуели у ЛШ и Купот. Сепак таму се’ се решаваше у директните пресметки, овде има простор за поправки.
Еј со ова ме охрабри и ме мотивираше малку од малку. Не е крај на светот и да загубиме упм. Али Ел Класико не е Ел Класико ако паметот пред да почне натпреварот не ти е цело време во натпреварот, и ако во текот на целиот натпревар не се тресеш ко луд.

Ајт што и да биде после натпревар ќе си ја пеам песнава:

Со среќа.

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Ај сеа вие повеќе од Мурињо го знаете тимот па да кажувате формации состави, оставете му го тоа на професионалецот...гарантирам дека Реал ќе победи ;)
Чим ти гарантираш значи стварно ќе победите.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Приметивте дека Сахин не е ни на клупа !? :pos:

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Уште 12 минути.Ај со среќа и добра игра до победа!
!!!HALA MADRID!!!

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Со среќа !! Нека ги згазат циганите !!

Don Rooney

The fire one
Член од
30 април 2010
Мислења
170
Поени од реакции
25
Дечки победете вечер...ајде и манчестер ке навива за вас...позд и ајде со господ напред

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Многу сум разочаран од некои играчи...ептен слабо.Некои па дури и од вишок ќе останат на терен.Треба да ги среди малце Мурињо делуваат како прв пат да играат заедно.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Многу сум разочаран од некои играчи...ептен слабо.Некои па дури и од вишок ќе останат на терен.Треба да ги среди малце Мурињо делуваат како прв пат да играат заедно.
Све освен Бензема, Ди Мариа, Чаби и Рамос е КРШ.

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
ПЕПЕ поново кикс, Роналдо барем да се враќаше да му помага на Марсело, овака ни напред ни назад е. Ајде ваљда ќе им крене у второ.

Kajgana Shop

На врв Bottom