Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Да се надоврзам на мислењето на Шурикен,Вамос Реал ја не поминувам автопат само една улица и ако биде добар исходот би дошол и јас,по веќе поминато гол пиштол(горе со дрес на кедира се разбира) трчање по улиците на Маџари:D

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Casillas; Coentrao, Pepe, Ramos, Marcelo; Lass, Alonso; Di Maria, Özil, Ronaldo; Benzema

Mother of GOD!!!

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.614
Поени од реакции
14.481
Casillas, Coentrão, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo; Xabi Alonso, Lass; Di María, Özil, Cristiano Ronaldo; y Benzema

Каде бе Контрао десен бек нека се ебе Мурињо у гз..

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.614
Поени од реакции
14.481
Бегај изгубив и надеж и се, не знам, не очекувам победа, ај у пичку матер нека иде.. Ем и 4-2-3-1, ем и со двајца офанзивни бекови.. Ако веќе мислеше 4-2-3-1, требаше Лас десен бек, Кедира до Чаби.. Абе ај.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Јас мислам дека петелот ќе е партнер на Алонсо, а Ласс ќе е десен бек. :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.614
Поени од реакции
14.481
Баш на овој натпревар он најде да ми калкулира со составот, ако изгубиме тоа ќе биде само поради Мурињо.

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
Ако е Коентрао десен бек ќе биде многу лошо, ќе има огромни проблеми со Санчез што се надевам нема да биде кобно за Реал. Штета ќе биде ради еден таков експеримент со него како десен бек да се изгуби вака важен натпревар.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
И Кедира го нема,брао:mad:Озил ќе не заебе све,нема ништо да игра во напад а ние само ќе губиме во одбрана.
Ама да му веруваме на Мур сепак

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.614
Поени од реакции
14.481
Барса играат со Чави, Фабрегас и Иниеста во средина, само Чави и Фабрегас кога играа беше претешко да им се одземи топката, а не па сега кога тука е и Фабрегас. Затоа требаше уште еден разбивач во средина. Сто пати го прегледувам составот и уште не можам да сватам која му е идејата на Мурињо..

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Де бре, многу се узпаничивте. После утакмицата ќе глеаме кој бил крив, кој не... :)

Кај мене лично, нема некоја голема еуфорија, у споредба со ланските дуели у ЛШ и Купот. Сепак таму се’ се решаваше у директните пресметки, овде има простор за поправки.

Нит ние со +9 ќе ја земеме титулата, нит тие со +3 нема да значи дека сигурно ќе не стигнат.

И да, обавезно сеа ова да го погледнете (оти се свежи сеќавањата)...

и секако...

Ајт!!! :D

Kajgana Shop

На врв Bottom