Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Абе дечки дали сте приметиле дека Касиљас посленидниве неколку месеци многу ослабна:toe:
Не ослабна него се разочара со Лион и со Барса,пошто неговите колеги многу оптимистички најави даваа.Али тоа е небитна тема.
Главното е:In Villareal we believe.:vozbud:

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Не ослабна него се разочара со Лион и со Барса,пошто неговите колеги многу оптимистички најави даваа.Али тоа е небитна тема.
Главното е:In Villareal we believe.:vozbud:
Да,се надеваме на Виљареал
П.С-Сакав тоа да го болдирам на Златко но зошто не ми работат ниту смајлињата,ниту болдовите,репутацијата..ништо не реагира??

Член од
6 јануари 2009
Мислења
509
Поени од реакции
72
ne veruvam deka lesno ke se predadat barcelona i jas sakam nivni kiks ke vidime :)

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Абе луѓе доста се замарате више со тоа дали Барселона ќе киксне или ќе победи:uvo:

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Абе луѓе доста се замарате више со тоа дали Барселона ќе киксне или ќе победи:uvo:
Како да не се замараме кога од неа зависиме :uvo: Да бевме 1во место па да се насочиме само по Реал ама вака... ќе чекаме кикс на Барса

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Добро ти напишаа.со што да се замараме кога од неа зависиме а и самите денеска не играме.За мене овој натпревар ќе им биде потежок отколку оној на Санчез Писхуан.Со победа на Барса шансите за титула се помали за 50%.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Дали ќе се предадат Барса или нема нека не ни е гајле.Ние важно треба да тепаме.После нашата утакмикца треба тек да глеаме што направил нашиот противник.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Бољи е вториот дрес со виолетиво траки, само да му ги макнат линиите.

Првиот ми асоцира на гостински дрес на Челзи, или на некој клуб што има плава боја на домашните....

Оној од лани беше топ :pipi:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ај сеа кажете дека ви се свиѓа вториот.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Епа уште ова останува:In Sevilla we believe.Ако ги победиме сите се разбира,ма да оваа победа на Барса некако ќе ги разочара нашиве и да не ја посерат со Мајорка.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Многу мерак ми прават овие сеа, дека се без крагња:drk:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom