Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.830
Поени од реакции
30.727
Со составов очекувам 2-1 за нас...

----------------------armin06--------------------
zlatko_mak----golubov----djmanga------moni-----
-------------------riken------------------------
vamos real-------bobi4e-------------vasilmkd--
-----------elninho-------batistuta--------------- резерва не ни треба:smir:
Coach друг пат играј ме крило по продуктивен сум таму имам killer cross.:pos2:

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
ги имаш 1-2 страни наназад :smir:

аааа мони матна си ми нешто ти... сакаш на мои позиции :pos2:
јас за на гол сум ѕверка, со добра одбрана гол не би примил... ама и во напад некако по звучност повеќе одговара, добро би одиграл, баш као Бати-Гол :pipi: а и слободните ми се специјалност :helou:
п.с. сте да изиграме некаде во некој балон фудбалче? па ќе одлучиме после кој каде најдобар би бил некој викенд :)
тука не би правел дискриминација во полови :tv:
Еј зашто матна бе:nesvest::S и ја со добра одбрана нема гол да примам...нема да ја видам топката:) негооо ако играте фудбалче негде ДА МЕ ВИКНЕТЕ ама нема да играм, ја мажуретка ќе бидам хахаха:pipi:
П.С. Ама ќе ми дадете да шутнам неколку пати:back:

Член од
6 јануари 2009
Мислења
509
Поени од реакции
72
Се на се тапа утакмица,малку влеговме уплашени и под притисок.Но не ме интересира ништо.Битни се само 3-те бода.Конечно доживеав едно друго чувство,кога ги видов Кака-Бенз-Роналдо-Игуаин на теренот,а најсреќен ме прави она што го видов,а што треба и секогаш да го гледаме,желба за победа и голема радост на лицата.За Арбелоа,ВдВ и Марсело мислам дека в година нема да има место во првите 11.
ако секоја година се мења играчи никаде нема да стигнеме барем оваа генерација на играчи нека се истурка нека бидат барем припремени за другата сезона,после не сме биле уиграни па арбелоа и марсело баш добро играат а и ВДВ реши 2-3 важни утакмици
иначе на кака голот прајслес фала богу се врати и им кажа кој е вистинскиот кака честито победа

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
хехе coach бе:pos2:
значи треба да е он Џанлука Вијали :pos2: ем тренер ем играч :tv:
A ти дечко ако не почнеш да даваш голови на клупа:pos::pos::pos:...А за балон може да се договориме ќе биде интересно, а и смеење ќе падне :wink: :)

Coach друг пат играј ме крило по продуктивен сум таму имам killer cross.:pos2:
тебе те пробувам како DM може имаш повеќе талент:pos2:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
A ти дечко ако не почнеш да даваш голови на клупа:pos::pos::pos:...А за балон може да се договориме ќе биде интересно, а и смеење ќе падне :wink: :)

па значи двајца за... други за балонче сакатееееееее?! :back:
мони ќе те пуштиме и тебе бе... може заменик на рамос ќе му станиш :pipi:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
па значи двајца за... други за балонче сакатееееееее?! :back:
мони ќе те пуштиме и тебе бе... може заменик на рамос ќе му станиш :pipi:
Еј брат ама не сум моментално во МК туку во Словенија...Од коа ќе се вратам ако сакате да ме чекате тогаш, ако не после тоа може пак ако се договориме:smir:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.830
Поени од реакции
30.727

За нафрлувања, додавања,продори, корнери и слободни тука сум, али за одбранбените задачи...ќе се молиш голубов и манга да се добри дефанзивци.:pos2:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Еј брат ама не сум моментално во МК туку во Словенија...Од коа ќе се вратам ако сакате да ме чекате тогаш, ако не после тоа може пак ако се договориме:smir:
сакаш да кажеш сеа ако сум 40 години и на клупа ќе ме бутниш?!
алооо искуство е тука :tv:

Член од
11 април 2010
Мислења
348
Поени од реакции
8
Тренеру прави измени играјачите не се задоволни од своите позициии :toe::).Бај тхе веј задоволен сум од мојјата :).А и плус капитен кој ке биде.:::??

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
сакаш да кажеш сеа ако сум 40 години и на клупа ќе ме бутниш?!
алооо искуство е тука :tv:
Ќе те стаам 20 мин како Раул, може ќе даеш гол. Ако не оштета ќе платиш 100.000 евра, зошто заради тебе не играм млади талентирани голгетери...:smir:

Тренеру прави измени играјачите не се задоволни од своите позициии :toe::).Бај тхе веј задоволен сум од мојјата :).А и плус капитен кој ке биде.:::??
Јас секако:)

Член од
11 април 2010
Мислења
348
Поени од реакции
8
аАу како што стравував Ваарт аут на последните 4 натпревари.(АС)

Член од
9 март 2010
Мислења
47
Поени од реакции
1
Кака го врати Реал во игра

Тимот на Реал Мадрид успеа да освои 3 важни поени кој ќе му помогнат да се бори за титулата до самиот крај со актуелниот шампион на Шпанија, тимот на Барселона.

Откако Барселона претходно оствари победа над Херез од 3:1, Реал Мадрид немаше право на грешка доколку сакаше да ја продолжи битката за титулата. Избраниците на Мануел Пелегрини тоа и го направија.

Раул пред 16 сезони на стадионот на Сарагоса го имаше своето деби, а овој меч го започна од клупата, но влезе во игра во 16-тата минута на местото од Рафаел Ван Дер Варт, а истиот меч го „украси“ со погодок.

Во првиот дел играчите на 2-та тимови изгледаа некако незаинтересирано за да го отворат почетниот резултат. Ретки беа можностите за постигнување на првиот погодок, но затоа вториот дел беше сосема поразлична слика од првиот дел.

Уште од самиот старт, гостите од Мадрид започнаа доста офанзивно, а сето тоа резултираше со погодокот на Раул Гонзалез во 50-тата минута по асистенција на Кристијано Роналдо. Тој погодок му даде некаков „зачин“ на овој натпревар да стане доста повозбудлив. 3 минути подоцна, играчот на Сарагоса, Матео Контини заработи директен црвен картон и сите мислеа дека мечот веќе тука завршил.

Но, играчите на Сарагоса покажаа дека тука играчот само што започнал за нив, затоа што во 61-та минута по одличната асистенција на Абел Агиљар, Адриан Колунга успеа да го совлада Икер Касиља и да доведе изедначување на натпреварот. Тоа беше знак дека Реал мадрид мора да продолжи да брка уште еден погодок кој ќе им ги ветува 3-те поени. Се реда шансите пред голот на Роберто, но домашниот голман беше извонреден во своите интервенции.

Во меѓувреме во игра влезе Рикардо Кака на местото на Фернандо Гаго. Кака до тој момент беше надвор од терените дури 44 денови, а неговото влегување во теренот се покажа како клучно. Бразилецот во 82-та минута го постигна победоносниот погодок за „кралскиот клуб“ што можеби им донесе 3 златни поени во битката со „каталонците“ за тронот на Шпанија. Кристијано Роналдо повторно беше асистент на погодокот.

До крајот на мечот не се случија некои други повозбудливи моменти и со тоа Реал Мадрид повторно се врати на 1 поен зад Барселона во Примера, а Сарагоса горчевито ја продолжува својата битка за опстанок.

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Се пријавувам за фудбалче у сала или у балон.
П.С. Ја сум универзалец само за голман сум дрво

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom