Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.622
Поени од реакции
14.526
Лас и Марсело најдобри, Озил и Роналдо се извадија со головите иначе не одиграа ништо посебно, Ди Мариа и Бензема слабо. Одбраната и Касиљас на ниво.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Леле шибање...0-2 полувреме. Нема некој што игра лошо, првите 7 мин. не притиснаја...ама од 7-та минута натаму не пројдоа центар. Марсело ѕвериште, исто и Лас игра супер натпревар. Очекуем уште 2 гола второ полувреме.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
ауу човече каков гол..секоја чест за Роналдо ама оваа топка беше совршенство...

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Како се заебав што не ја играв сингл реал 2 ќе бев 30 евра ќар, нцнцнццн идиот:kesa: Играат лагано, без многу напор и замарање, рутинирано до победа, уффф мераци:pipi:

Голијат&

...зависи...
Член од
10 мај 2010
Мислења
271
Поени од реакции
9
...а Пепе бара повишување на парите, а Марсело што треба да рече ? :)

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
ауу човече каков гол..секоја чест за Роналдо ама оваа топка беше совршенство...
Не памтам кога последен пат има изведено вака добро слободен, прецизно, висока топка која падна 3цм може под пречката...

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Стварно можеби беше тоа Игуаин што ја продолжи акцијата, али лани било сеа ми текна мене.

Пишав и во минатите постови дека Лас мора поголема минутажа да добива, се надевам тоа ке биде на сметка на Кедира. Очекувам исто и во второ полувреме со акција-две добри и се надевам реализирани, да ја потврдиме победата. Марсело нешто се наљути и го бутна Карваљо, се надевам видовте... и не е нешто сериозно. Исто очекувам почеток како и во првото полувреме, да нападнат Сарагоса и со некоја контра да ги добиеме. Среќно. Hala Madrid.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Диииииииии Маррриииииииииииииаааааааааааааааааа тоооооооооооооооооо:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom