Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
O

ob1

Гостин
За Sarabia мислам дека на натпреварот против Сарагоса во најмала рака треба да биде повикан, а не би било лошо да му се даде и некоја минута независно од резултатот. И да не водиме убедливо сепак мислам дека треба да му се дадат минимум 10-15мин.

Кој знае може детево ке испадне подобро и од Каналес. :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Намерно Сарабиа беше ставен во игра, а не Мората.

Мората заради повредата на Игуаин и немањето резрвен напаѓач ќе има шанси за игра до крајов на декември, сигурно ќе биде на поширокиот список за секоја утакмица.

Вчера беа петте минути на Сарабиа, и мислам дека заслужи да биде повикан пак (а и ќе биде ако има некој повреден или суспендиран сигурно), али не очекувајте премногу од прва. :)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Си имав чест прв на аватар да го ставам Сарабија. Ах момчево колку само ми го исполни срцето... ретко ова ми се случува.

Нешто повеке за натпреварот. Бензема на некој начин си ја враќа самодовербата и овој период е дефинитивно за него да се биде или не. Одбранава стандардно. Лас очекувам да добива поголема минутажа од Кедира зошто во поселдно време ме импресионира неверојатно. Сетете се кога го купивме како играше. Вистински лав. Вчера покажа дека и во креативноста може да сметаме на него. Дефинитивно мора и овој да добие нова шанса. Леон со некој добар пробив и центаршут и тоа беше се. Роналдо стандард добар, Гранеро исто така добар. И Дудек да го пофалам најдобар. :D

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Хахахаха, читам у МакСпорт и се смеем :) Реал неочекувано на вчерашниот натпревар започнал со најдобриот состав :pos2::pos2:

Ги виделе Роналдо и Бензема и со најсилниот состав :)

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Sarabia: Сонот од детството стана реалност. Сите во Castilla работиме за да добиеме вакви шанси, денес беше мојот ден. Посебно е чувството кога застануваш на терен и сите ти аплаудираат, кога ќе влезеш во игра забораваш и се обидуваш да покажеш дека сакаш да играш фудбал. Среќен сум поради Karim, имаше одличен натпревар. Јас треба да продолжам да работам со Castilla и да бидам подобар.

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Си имав чест прв на аватар да го ставам Сарабија. Ах момчево колку само ми го исполни срцето... ретко ова ми се случува.

Нешто повеке за натпреварот. Бензема на некој начин си ја враќа самодовербата и овој период е дефинитивно за него да се биде или не. Одбранава стандардно. Лас очекувам да добива поголема минутажа од Кедира зошто во поселдно време ме импресионира неверојатно. Сетете се кога го купивме како играше. Вистински лав. Вчера покажа дека и во креативноста може да сметаме на него. Дефинитивно мора и овој да добие нова шанса. Леон со некој добар пробив и центаршут и тоа беше се. Роналдо стандард добар, Гранеро исто така добар. И Дудек да го пофалам најдобар. :D
Педер, педер педер:pishtoldz:violent1::nerv::duel:
Си реков ај коа ќе дојдам од школо прв ќе го ставам на аватар само да најдам асална слика ама ме претрка :violent1:

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406

Педер, педер педер:pishtoldz:violent1::nerv::duel::)
Си реков ај коа ќе дојдам од школо прв ќе го ставам на аватар само да најдам асална слика ама ме претрка :violent1:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.626
Поени од реакции
14.528

Ако сака уште некој да си го стави на аватар ..

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
wow beny најак,како само со чуство и знаење ги постигна головите сепак честито победа добро е ова да му се врати самодовербата на карим...

--- надополнето ---

гледам во мода се аватари од сарабиа и новогодишни со дедо дудек:pos2:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Дечки гледам сите го фалите Сарабија и како што видов добро ги искористел минутите кои бил на теренот..како и да е поентата ми е колку и да е добар талент дечкото мислам дека нема да биди кој знае каков играч во иднина ако остане во Реал Мадрид бидејќи во овој тим притисокот е преголем за надежни играчи како Сарабија и тешко дека туку така ќе се прилагоди на играта и ќе прикажува секој натпревар врвни перформанси...во Реал Мадрид има еден огромен проблем што е всаден оптшо во клубот и никако да се искорени..кој добар играч да дојди во тимот и да прикажува одлични перформанси ако клубот не освои трофеј на крајот на годината секогаш има промени и мора да има двајца до тројца жртви каде ќе бидат продадени во други клубови и таму ќе почнаат да брилилираат..ова го немам заприметено од минатата сезона туку уште од времето на Зидан,Бекам итн....мене најповеќе ми е криво за Хунтелар каде прикажуваше перфектни перформанси и беше створен за овој тим..исто така и за Гравенсен,Робињо,Баптиста,Касано,Овен,...сите овие играчи играа одлично во дресот на Мадрид и од најразлични и најпрости причини беа изолирани од клубот и исфрлени како антиталенти а многу придонесуваа за тимот.....како што гледаме овие години се ера на Барселона и таму играат најдобрите играчи во светот што знаат да играта со топка и тешко дека ќе успее да ја спречи Барса во походот кон титулите...но се плашам дека ако останите на крајот без титула или наредните сезони ако бидите без титули ќе бидат исфрлени одлични играчи како Озил и Ди Мариа или вредни како Кедира и Лас Диара....не дека ме интересира за клубот туку штета е вакви одлични играчи да бидат исфрлени и клубот да ги прави истите грешки од минатото...а Озил..Озил е играчот кој треба да му се обврне внимание и кој очекувам да биде класа во иднина (не дека сега не е ) односно меѓу најдобрите играчи во светот,рамо до рамо со Чави и Иниеста..Озил е елеганција во движење,радиус на движење како да вози R1 Yamaha,кога го гледаш исто како да играш Фифа 11,злато вреди овој играч..не дека измислив топла вода со ова што го напишав за Озил но сакав да напоменам дека тој е играчот кој треба да очекувате да прави чуда и сега и во иднина а не Сарабија каде мислам дека притисокот од јавноста и медиумите ако покажува одлични перформанси со текот на натпреварите ќе го уништи..посебно ако Мадрид останува без трофеј...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^Neroazuro...

У право си брат, притисокот е претежок врз играчите во Реал, затоа и не успеваат играчите од Кантерата. Ќе речете ама Раул, Гути, Икер...други времиња беа пред 10 год. Гранеро беше маестро у Гетафе, во Реал првите утакмици ги играше фантастично...ама малку му падна формата, и ете го тој притисок. Сега се рачуна како вишак во Реал, и се чува само за да го исполни потребниот број на шпанци во Реал. Дај Боже Сарабија да биде новиот Раул, ама незнам ја сум голем скептик околу тоа. Ќе му падне малку формата (ако добие вистинска шанса во Реал) и после ќе се продаде на друг тим, каде ќе покаже дека не е до квалитетот, туку до некои други работи што кружат околу Реал.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom