Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Овој Бензема опасен како безопасна...браво, браво.
На некој од заебанција, на некој од досада, за некој да тепа време...битно си тепаа, ништо изненадувачки.:)
Дали се на среќа или не голововите на Бензема, битно успеа да даде знаци на живот, па се надевам нема да умре набрзо(скраја да е:))
Иначе сакам ИНТЕР да ни се падне....немате поим колкава желба ми е!:pipi:

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Имаме крило за 15 години.Само да не се изглупираме ко со Мата :/

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.626
Поени од реакции
14.528
Неопишливо е колку само Бензема е подобар од Игуаин.

NOOOOOOOOOOOOOT !

Но добро, убаво е да се види и од него конечно нешто паметно, да се надеваме дека ова ќе биде причина за што повеќе да почне да се труди. Многу пати кажав дека го има "она" во себе, мора да се разбуди кога тогаш. Тоа е психички проблем и не е единствен таков напаѓач. Синоќа играше без никаков притисок, и одигра феноменално. Мислам дека конечно сфати што е Реал Мадрид.

Сарабија.. Уште кога се загреваше како да ме погоди нешто. А после кога видов дека зборува со Каранка некое чудно чувство владееше во мене. Влезе момакот, и секој негов потег посебно го пратев, после долго време и тој виде што е "sentimiento", а уствари и го почувствува тоа, уште сега почувствува дека тој играч би можел да биде најдобар во светот. Едноставно, тешко е да се опише.. Имаше два сјајни потези, посебно е убав оној кога со пета го проигра Бензема. Не знам како, но треба под итно да се направи некое место за него во првиот тим (не мислам во првиот состав, туку во тимот), што знам, некој да се продаде, позајмица, било што, само тој да остане тука. А и на секој допир со топката добиваше овации од публиката.

Ајде сега Копенхаген. :zlo:

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Овој Бензема опасен како безопасна...браво, браво.
На некој од заебанција, на некој од досада, за некој да тепа време...битно си тепаа, ништо изненадувачки.:)
Дали се на среќа или не голововите на Бензема, битно успеа да даде знаци на живот, па се надевам нема да умре набрзо(скраја да е:))
Иначе сакам ИНТЕР да ни се падне....немате поим колкава желба ми е!:pipi:
Да бе, многу си паметна. Нас не шупчат едни Лацио, Бреша итн. а не па еден Реал Мадрид :kesa: (освен ако не средиме нешто со Мурињо) :)

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.819
Поени од реакции
1.580
Casillas, Adаn, Xabi Alonso, Sergio Ramos, Mateos, Pepe, Оzil y Morata на трениг, другите одмараат.

Sarabia: "Se ha hecho realidad mi sueno de pequeno"
Луѓе дај бе преведувајте на англиски или македонски не знаеме сите шпански...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.793
Поени од реакции
44.074
Мојот сон уште од кога бев мал, стана вистина(реалност).. Не сум 100% сигурен, оти шпански иам научено од сериите, кои не ги пропуштав како помал :icon_lol:

Едит: Пишал djmanga пред мене.. :) точен сум :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Ова не го преведов зашто мислам дека му се разбира бар поентата... :smir:

Сарабиа: „Стана реалност она што го сонував како малечок“

Едит: пишале веќе... :)

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.819
Поени од реакции
1.580
Еве уште еден убав целосен преглед на синоќешниот натпревар на хрватски јазик од HRT2.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom