Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Овој Бензема опасен како безопасна...браво, браво.
На некој од заебанција, на некој од досада, за некој да тепа време...битно си тепаа, ништо изненадувачки.:)
Дали се на среќа или не голововите на Бензема, битно успеа да даде знаци на живот, па се надевам нема да умре набрзо(скраја да е:))
Иначе сакам ИНТЕР да ни се падне....немате поим колкава желба ми е!:pipi:

Имаме крило за 15 години.Само да не се изглупираме ко со Мата :/

Неопишливо е колку само Бензема е подобар од Игуаин.

NOOOOOOOOOOOOOT !

Но добро, убаво е да се види и од него конечно нешто паметно, да се надеваме дека ова ќе биде причина за што повеќе да почне да се труди. Многу пати кажав дека го има "она" во себе, мора да се разбуди кога тогаш. Тоа е психички проблем и не е единствен таков напаѓач. Синоќа играше без никаков притисок, и одигра феноменално. Мислам дека конечно сфати што е Реал Мадрид.

Сарабија.. Уште кога се загреваше како да ме погоди нешто. А после кога видов дека зборува со Каранка некое чудно чувство владееше во мене. Влезе момакот, и секој негов потег посебно го пратев, после долго време и тој виде што е "sentimiento", а уствари и го почувствува тоа, уште сега почувствува дека тој играч би можел да биде најдобар во светот. Едноставно, тешко е да се опише.. Имаше два сјајни потези, посебно е убав оној кога со пета го проигра Бензема. Не знам како, но треба под итно да се направи некое место за него во првиот тим (не мислам во првиот состав, туку во тимот), што знам, некој да се продаде, позајмица, било што, само тој да остане тука. А и на секој допир со топката добиваше овации од публиката.

Ајде сега Копенхаген. :zlo:

Само итаљанска екипа да не ни се падне.

Ти сакаш пак да отпаднеме бе !? :icon_lol:

инаку... еве ви добра слика за новогодишен аватар... :pos:

n_real_madrid_jerzy_dudek-856765.jpg

Овој Бензема опасен како безопасна...браво, браво.
На некој од заебанција, на некој од досада, за некој да тепа време...битно си тепаа, ништо изненадувачки.:)
Дали се на среќа или не голововите на Бензема, битно успеа да даде знаци на живот, па се надевам нема да умре набрзо(скраја да е:))
Иначе сакам ИНТЕР да ни се падне....немате поим колкава желба ми е!:pipi:

Да бе, многу си паметна. Нас не шупчат едни Лацио, Бреша итн. а не па еден Реал Мадрид :kesa: (освен ако не средиме нешто со Мурињо) :)

Casillas, Adаn, Xabi Alonso, Sergio Ramos, Mateos, Pepe, Оzil y Morata на трениг, другите одмараат.

Sarabia: "Se ha hecho realidad mi sueno de pequeno"

Луѓе дај бе преведувајте на англиски или македонски не знаеме сите шпански...

Мојот сон уште од кога бев мал, стана вистина(реалност).. Не сум 100% сигурен, оти шпански иам научено од сериите, кои не ги пропуштав како помал :icon_lol:

Едит: Пишал djmanga пред мене.. :) точен сум :)

Ова не го преведов зашто мислам дека му се разбира бар поентата... :smir:

Сарабиа: „Стана реалност она што го сонував како малечок“

Едит: пишале веќе... :)

Еве уште еден убав целосен преглед на синоќешниот натпревар на хрватски јазик од HRT2.

Ти сакаш пак да отпаднеме бе !? :icon_lol:

инаку... еве ви добра слика за новогодишен аватар... :pos:

n_real_madrid_jerzy_dudek-856765.jpg

Кои се шансите 7 пат по ред да ни биде:tv:
Аватарот ти е Уаоооооо:vozbud:Jerzy Dudek:pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom