Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
по мое муринјо не е виновен за овој пораз на реал шо да направеше барса ке победеше во клуб со толку ѕвезди и невоспитани средношколци на кои не им се врти лубовта кон фудбалот туку парите што и да очекуваш јас мислев дека ова ел класико ке е нај неизвесното во последниве 2-3 г но демант добив од каталонците ,нека фифа и уефа побараат некоја друга планета во универзумов каде што ке има кој да и се спротистави на барса на планетава земја такво несто не постои

BakoMevmedoski

Немирен
Член од
30 септември 2009
Мислења
525
Поени од реакции
55
Леле бе, ко којзнае шо направил Рамос... Па и тој е човек, не е машина, ебаве. Па јас да губам од најголем ривал 5-0, ќе отерам брат у пичку материну, а камоли пријател.
Zatoa takvite kako tebe so takov um, nikogash nema da stanat fudbaleri, nitu pak ke bidat realni navivachi, ke si gledaat natprevari na TV i ke si molcat.
Fudbal e ova ne e Kick Box (Borechki Veshtini), ama selak si i nemozes da svatis.

Pozdrav do site navivaci na Real koj sto od srce Cestitaa.

Член од
2 јули 2009
Мислења
340
Поени од реакции
395
Гвардиола си го заслужи поштено! Многу неубав и нефер потег од тренер на таков тим. Не го обвинувам Роналдо воопшто, сепак Гвардиола треба да има респект кон секој фудбалер, а да не зборувам за фудбалер од класата на Роналдо, Меси и сл.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
малку се збунив ова фан клуб Реал Мадрид е?или комшииве незнаат да престанат да серат

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
сега ке испадне како да сум фан на реал уште овој пост и се губам во мојот фан клуб

мислам дека не бев добро разбран
види вака мурињо секогаш го пушта противникот да удри прв тоа е фак со порто со челзи и со интер ај со реал уште е во почетна фаза пошто како што велиш ако случајно изгуби на реваншто експриментот паѓа во вода се слагам со тебе ама види сега пример ти давам пример реал да ве тепал вас а потоа да изгубил од алмериа исто му доага (само што сега ова е дерби и ке има многу заебанции на сметака на фановите на реал што е норамало нема лутиш затоа гледаме сите фудбал да можеме да се зафркаваме со конкурнцијата) ели вие ја изгубите наредната. Неможете ниту вие ниту пак реал да победи се на крај сега се +2 ако изгубат на следното ел каласико (во што немоземе да бидеме сигурни) ке бидат +5 значи тоа ништо за 2-3 натпревари се стига. А сметаш ли ако се сретнат во лигата на шампиони вие од ова вчера што до направите неможете боле вчера меси иниеста чави и компаниа беа најдобри дефинитивно најдобар напад.Ова е се снимено ке се гледа анализира милион пати а што има за сметка на тоа гвардиола роналдо што неможе да помине играч ди мариа неможе да прими топка алонсо неможе да направи асален пас а ја држеше средината на ливерпул 50-50 со џерард. пепе и карваљо неможат да направат офсејд замка а кедира се губи во простор и ај сега кој е во поголема добивка вие ги имате 5-0 а тие го имаат одговор на вашата беспрекорна игра.
мора да сватите ова е само почеток ке има уште 1 а можно е и уште 2 сезоната е долга ова е само обичен натпревар

ова не е провокација го пишувам како неутрален навивач
поздрав

--- надополнето ---

да пишам и уште ова и се губам

не треба да го оправдувате стартот на рамос тој секако го сака реал но ни е фудбалот,не треба вината да ја бара во нозете на меси туку некада на друго место (би било штета еден таков играч да се уништи не само тој тоа ни би го ни посакал на на најголемите ривали) и не го споредуввајте стартот со пујол бидејки бензема беше лице во лице со пујол и има опција да го избегне стартот а додека меси беше свртен со грб и немаше појма што се случува со него

и јас сум таков тип на играч лесно избувнувам али во иднина ке размислам дали ке направа јбг учиме додека сме живи

знам дека горе наведениве мои постови на некои фанови изгледаат смешно но верувајте дека ова е реалноста уште сте во облаци и јас бев лани кога челзи постигна 103 гола, и ја разби конкуренцијата а оваа година како тргнало ке се бориме со ливерпул за лига европа (без провокации) моабетот е дека гледајте ги работите реално али јбг доколку сте понови во фудбалот ке ви изгледа смешно и ке мислите дека сум некој психопад бидете сигурни мурињо го следаму уште од порто и знам што мајмун е

Да да имаш право.Токму тоа!

ИНАЧЕ НЕ ПОСТОЈАТ СНИМКИ ОД ИГРАТА НА БАРСЕЛОНА,МУРИЊО НЕМА ИГРАНО КАКО ТРЕНЕР ПРОТИВ НИВ.

Они до сега тајно играа,па Мурињно чекаше Ел Класико за да може да ги снима со домашна камера!

Сега кога ги сними,ќе има доволно време убаво да ги анализира,и на наредно Ел Класико тепа 10-0.

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
ОК, неможам повеке....

Рикардо Карваљо - Успеа да изнуди жолт картон од Меси на апсолутно брилијантен начин. Неговото лакто беше толку чисто, совршено прецизно подигнато што не предизвика неволја за него самиот, а сепак успеа да го натера Аргентинецот да падне на земја. Мора да се забележи дека висината на Рикардо е перфектна за една ваква мајсторија
За што ви служи блогов за да си го перете мозокот еден со друг?

Ест дека го признавам поразот како симпатизер на Реал али за овој "лакт" што се перете во мозокот на блогов е глупаво да зборуваш.
Ја гледав утакмицата заедно со симпатизери на Барселона и заедно се смеевме по глупавиот потег на Меси да се обиде да се удри во Карваљо и да изнуди нешто, кој знае што мислеше дека ке изнуди.

Али се насмеавме онака сите, спортски.

И овој испренесениов тука земал да пишува лактот бил толку очигледен. Да не има шмркнато авторов некоја пуфка од земјата или што е филмов?

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
И овој испренесениов тука земал да пишува лактот бил толку очигледен. Да не има шмркнато авторов некоја пуфка од земјата или што е филмов?
Има шмркнато премногу сперма, па се пореметил(сигурно е некој куртон од форумов):pos2:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Што правиме со Игуиан пак се повредил на некоја журка што ја правеле со Гарај? :)

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
ова со мур,чаби и рамос значи дека само 1 утакмица ќе паузираат?
Мурињо два натпревара, а Чаби(како што ќе каже еден член...ЧАВИ АЛОНЗО:pos2:) и Рамос еден(ако сум грешка поправете ме):toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom