Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
се виде дека рамос и кристина и уште некој неможат да поднесат пораз
само незнам со кој образ рамос го изработи сето тоа кога токму Фарса му ја донеси титулата светски шампиони
каков резил
срамота
Касиљас да не беше ништо од Шпанија на СП :toe:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
манга е само реален
ја увек ќе останам мадридиста и 10:0 да завршеше колку и да ја мразам барселона признавам дека се далеку подобри од нас
Реален, ДА...кој рече дека ќе се откаже?! па ни јас нема да се откажам, тимот го сакам поради името, не поради педериве кои многу ме нафураа денес:kesa: јас денес се чувствувам уште понижено одколку пред две год на Бернабе 2-6:kesa:

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
tolku zapnale za ramos ramos. cestito za barca ali onoj puyol e najgaden i najrpljav igrac uste so makedonija-spanija mnogu me neervirase so kur bara na sekoj eban faul zaedno so valdes i pique da trcaat po 60 metra ida vrsat pritisok i da ja zgolemuvaat tenzijata za da jadat gomna i da provociraat more malku mu e na takov igrac epten se stegnati pravilata inace za takov igrac edno tri cetiri samari i drugpat da si sedi vo odbrana na faul a ne da trca cel teren samo za gomna da jade.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Реален, ДА...кој рече дека ќе се откаже?! па ни јас нема да се откажам, тимот го сакам поради името, не поради педериве кои многу ме нафураа денес:kesa: јас денес се чувствувам уште понижено одколку пред две год на Бернабе 2-6:kesa:
никогаш не сум и нема да навивам за реал поради некој играч сепак следи валенсија тоа е тоа мадридисти,следи и осминафинале во ЛШ следат многу натпревари мур и лани не победуваше све пред себе многу пати киксаше(иако ова е премногу) да се надеваме на подобри денови

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126

Единствено нешто што ми се допадна од ова Класико...(жално е што остана само на вакво нешто да се задоволиме).

M

Mario Gómez

Гостин
Браво за Рамос, убо напрај што ги нашљака копилине кои одат да се тепаат само, грдосиине Пујол и Валдез. Поразот јебига, шо да прајме. :(

Член од
19 ноември 2008
Мислења
2
Поени од реакции
0
Касиљас да не беше ништо од Шпанија на СП :toe:
Чиста глупост :tapp: Да не те боли тоа што повеке од пола тим беше од Барса??? Освестете се, вечерва Гвардиола уште еднаш му покажа на Мурињо што е прав фудбал.... а не дај еден гол и повлечи се како пичка или играј цела утакмица бункер систем

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Боби[Мкд];3924411 напиша:
Браво за Рамос, убо напрај што ги нашљака копилине кои одат да се тепаат само, грдосиине Пујол и Валдез. Поразот јебига, шо да прајме. :(
Единствено ми е криво што се умешаа сите па Рамос беше спречен да му закачи една и на Пике...тоа копилето дан остане еднаш на страна, мора да се пикне свегде.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Чекај, ми се чини дека Рамос го удри својот соиграч сакајќи да го удри Меси? 1:09 у видеото на Боби4е

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
ај нека се брише нешто во темава затоа што е полна провокации и падобранци кои немаа врска со фудбал а се курчат

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom