Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Голијат&

...зависи...
Член од
10 мај 2010
Мислења
271
Поени од реакции
9
Еј ало, абе немојте толку негативно да размислувате бе луѓе, јебига тоа е тоа, паднавме психички после првиот гол и готово, НЕ Е СЕ ЗАВРШЕНО, има уште до крајов на сезонава, одиме на титула !

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
What Goes Around, Comes Around!! ќе дојде и нашето време,имајте верба и трпение!!
иначе може некој да ми каже што направил Рамос? или клипче да постира??

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^ Паднале психички? За тиа паре што ги земаа...поглуп изговор здравје! Шампионот се одлучуе на Ел Класико, џабе некои тврдат дека не е така. Или па можда Барса ќе киксне на некоја утакмица, а ние ќе ги тепаме све до крај?
И сеа некој ќе ми рече има и втор натпревар на Бернабе...сфатите дека неможемо да се носимо со Барса у никој случај, јасно како ден е.

Член од
24 ноември 2010
Мислења
41
Поени од реакции
9
Ништо страшно тоа се само три бода, следат уште 30 натпревари оваа сезона. Има добри и лоши игри, и никој не е непобедлив. Радоста или тагата се гледаат на лето кога се ќе заврши а потоа нова сезона :smir:
Реал добро изиграа во сите натрепревари досега, тука многу потфрлија но како и да е, ке му простиме и ке се надеваме за понатаму :). Сетете се во 2005 година кога започна да се гради новата барселона тоа им беше екперимент кој им успеа, само време треба да се изгради овој нов Реал Мадрид. Исто и Мурињо лани со Интер загуби 3 натпревари но доби еден и ја доби цела сезона и сите симпатии. Нека не ве провоцираат или барем кажете им дека играат добри и ќе треба да играат уште најмалку 20 сезони за да стигнат да ја имаат честа не Реал Мадрид :)
Напред Реал и Мурињо

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Еј ало, абе немојте толку негативно да размислувате бе луѓе, јебига тоа е тоа, паднавме психички после првиот гол и готово, НЕ Е СЕ ЗАВРШЕНО, има уште до крајов на сезонава, одиме на титула !
Па кога трета година сме посрамувани...буквално.....шо требит да прајме?

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.615
Поени од реакции
14.487
Mou: "El Barca es un producto acabado, al Madrid le falta mucho para serlo"

Барса е готов производ, Реал има долг пат за да биде тоа.

"El ano pasado sali de aqui con el Inter en la primera ocasion con una derrota y luego volvimos y nosotros llegamos a la final de la Champions".

Минатата година дојдов со Интер тука, и загубив првиот пат, а потоа стигнав до финалето во Лигата на шампионите.

A los jugadores les pide que se recuperen cuanto antes: "Hay que tener caracter. Cuando ganas títulos puedes llorar de alegraa, pero cuando te meten cinco hay que salir con la voluntad de entrenar, jugar y ganar".

Играчите треба да се опорават што е можно побргу. Имаат таков карактер, што кога ќе освојат титула ќе плачат од радост, но кога ќе примиш 5 гола треба теренот да го напуштиш со мислата дека си дошол да играш и да победиш.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
^ Паднале психички? За тиа паре што ги земаа...поглуп изговор здравје! Шампионот се одлучуе на Ел Класико, џабе некои тврдат дека не е така. Или па можда Барса ќе киксне на некоја утакмица, а ние ќе ги тепаме све до крај?
И сеа некој ќе ми рече има и втор натпревар на Бернабе...сфатите дека неможемо да се носимо со Барса у никој случај, јасно како ден е.
:cuc::cuc:

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
на титула хахахахахахах

I

IBIZA SOUND

Гостин
се виде дека рамос и кристина и уште некој неможат да поднесат пораз
само незнам со кој образ рамос го изработи сето тоа кога токму барса му ја донеси титулата светски шампиони
каков резил
срамота

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
се виде дека рамос и кристина и уште некој неможат да поднесат пораз
само незнам со кој образ рамос го изработи сето тоа кога токму барса му ја донеси титулата светски шампиони
каков резил
срамота
:smir:што сакаш да ти кажеме сеа бе друже?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom