Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.625
- Поени од реакции
- 59.481
Се очекува видеото да биде пилот епизода за нова шпанска сапуницаДа не биди само со слики,имаат и клипче направено ...
Се очекува видеото да биде пилот епизода за нова шпанска сапуницаДа не биди само со слики,имаат и клипче направено ...
Да не биди само со слики,имаат и клипче направено ...
Се очекува видеото да биде пилот епизода за нова шпанска сапуница
што мојс да очекуваш да кажит детенце со тегли на него како Хари потер,изиграј еднаш фудбал во животот па после коментирај ме..На психијатрија не учеа да не им се смееме на пациентите. Ве молам воздржете се.
испод чест ми е да ти коментирам тебе ....за тоа НКах само колку гомна јаде овој гоки по фан клубовиве,особено во нашиов, ја чека најмалата шанса за да се испокака...
гоки бе,фак оф и дај не јаде гомна веќе!!
епа што коментираш?? или само еднаш исклучок направи??што мојс да очекуваш да кажит детенце со тегли на него како Хари потер,изиграј еднаш фудбал во животот па после коментирај ме..
--- надополнето ---
испод чест ми е да ти коментирам тебе ....за тоа НК
не ти искометирав ништо теленце,само ти казав дека не се замарам со такви и во иднина да не писувас за мене,ај сеа сетај...епа што коментираш?? или само еднаш исклучок направи??
okне ти искометирав ништо теленце,само ти казав дека не се замарам со такви и во иднина да не писувас за мене,ај сеа сетај...
На дивјаците им е чудно луѓето да носат наочари со диоптер. lol Мислиш ме вреѓаш? Јас да сум како тебе би го проверил количникот од твојата ментална и годишна возрастшто мојс да очекуваш да кажит детенце со тегли на него како Хари потер,изиграј еднаш фудбал во животот па после коментирај ме..[К
WELCOME IN YOUR NEW HOME!!!еве ме и мене во семејството мадридисти