Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ве молам да не пцуете играчи и тренер.Ок пцуете ги ги али за кој кур ги величевте во остатокот на сезоната и ги праевте богови?
Па нека си иде Пелегрини коа е толкаво пиче ебате.Кој страв го има тој тоа е чудо.Едно не не знае да каже и да каже кој е кривецот.А другите знаат да кажат и затоа ќе си иде.

Е така е за жал. Кога беше реизбран Перез сите пишувавте in florentino we trust, сеа ќе накупи играчи, ќе ни тргне... кога беа продадени најдобрите играчи викавте покрај Кака не ни е потребен Снајдер, покрај Роналдо не е Робен, Бензема ќе ни ја опраи работата... повеќето ми викавте да не јадам гомна кога пишував дека ќе патиме од продажбата на овие, али добро...

Само пак ќе кажам... па со кој памет бре го продадовме Снајдер, само будала може да продаде играч од таков калибар кој сака да остане во клубот макар и како резерва. Вчера ни требаше играч кој знае да подаде и да центрира а? Епа ете имавме таков го фрливме како гомно.
А за Робен нема ни потреба да се пишува, видовме во среда како може да реши натпревар.
Но ќе речевте „ах овие се од вода правени се повредуваат нон-стоп“... може се склони на повреди, но кога беше најбитно за тимовите во кои сега играат беа тука и беа клучни за нив.

Али да, дечките веќе не се наши играчи и џабе сега плачеме по нив. Никој друг претседател не би ги продал, но Перез си е посебна приказна... Искрено мене повеќе ми се допаѓаше и времето со Калдерон, донесе титули? -Донесе! Купи играчи кои беа по желба на тренерот, а не по негова. Сеа што бил наивен и го заебале, друго е тоа...

Викате ги сакаме Капело, Мурињо... да и јас ги сакам, сакам авторитет на клупата, но тоа во ерата на Перез тешко дека ќе го видиме...
Реал не бил тим кој треба да им дава шанса на младинците а? Епа ќе фрламе пари и ќе бидеме со празни раце. Златни деца си заминаа, а го вративме најслабиот колку формално...

Почнувале некои измени во политиката... па ај да се надеваме дека ќе има... тоа останува....

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Валдано ама баш за ништо не е крив. Како ќе му биде наредено тој така и прави.
Aко не си знаел да ти кажам јавна тајна е дека во Реал прв оперативец за сите работи и човек кој го има последниот збор е Валдано:toe:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Пола сте го утнале форумот, тука треба да пишувате.

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Aко не си знаел да ти кажам јавна тајна е дека во Реал прв оперативец за сите работи и човек кој го има последниот збор е Валдано:toe:
Јас пак не сум во тоа толку сигурен. Идејата на Перез беше да потроши огромни пари да донесе звучни имиња а со тоа ,,можеби,, и да освои нешто. А Валдано е тој под претседателот што ги исполнува задачите кои му се дадени од газдата/претседателот.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Koga vidov deka marcelo igra sredina a Guti e povotrno rezerva i ke vleguva u 60 minuta znaev deka ke izgubime.Cassilas poslednive natprevari ne go biva,Ronaldo gledase samo da padne vo sesnaesetnik,ako cekas od Raul togas neznam,VdV se cudam kako mozese takva sansa da promasi.Edinstveni koi igraa v4era bea Ramos,Xabi,Guti i Garay. :kesa::tapp:
slednata sezona...
Pelegrini OUT

Hala Madrid
Што сакаш да прави Касиљас бе ти??? Вчера му фати две чисти топки на Меси од пред гол. За головите не е он ништо крив. Крива ви е одбраната шо стоеше како Кипот на Слободата не им текнуваше дека треба да го чуваат Меси, или на вториот гол треба да потрча малку повеќе по Педро. Само за Раул и Касиљас ми е жал во воојт им на Реал. Луѓето се легенди се гледа дека моментално само они играат со срце за Реал:tapp:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Какви смешни коементари се изначитав еј... Касиљас бил крив :uvo:
Абе на двете утакмици со Барселона оваа година гол не постигнавме свесни ли сте?

Со кој памет го кривите Касиљас незнам.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
da da golot na dragutinovic od skoro polovina teren koj go primi?? Valdano??
sekoja cest kasilas sekogas me odusevuva,ama poveke me razocaruva koga ke primi gol od nikakva situacija
:nesum:

F

FilipMacedon

Гостин
Касиљас е нешто најдобро излезено од овој тим,врска нема што го обвинувате него,нам ни треба тренер авторитет,за да се постави дисциплина кај овие звезди

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Касиљас е нешто најдобро излезено од овој тим,врска нема што го обвинувате него,нам ни треба тренер авторитет,за да се постави дисциплина кај овие звезди
е тоа да..
јас касиљас го сметам како легенда на реал само што човекот направи неколку кикса оваа сезона(за елкласико тој не бепе толку крив колку одбраната и тренерот).
А за тренер треба некој кој ќе знае да постави тактика,а ја на МП веќе научив што ќе праи во 2 полувреме го става Гути кога гледа дека се е засрано,а раул мора да го стави:toe:

Член од
11 април 2010
Мислења
348
Поени од реакции
8
da na nas ni treba trener so avtoritet koj ke vodi politaka najdobra za ekipata, no koga ke vidime podobro nie imavme takov trener koj napravi ekipa (KAPELO).I zosto vo toa vreme go pusti calderon ni samiot ne znam no samo predpostavuvam.Spored mene toj bese odpusten od madrid poradi toa sto ne dozvoluvase nikoj da mu se mesa vo politikata (ni sportski direktor ni direktor)ama apsolutno nikoj taka da trenerr so golem avotoritet ne moze vo real se dodeka ne se smmeni mislenjeto na tie vo upravata.HaLA MADRID

B

Beck's

Гостин
go imavte Capelo osvoivte La Liga ama on nemal ubavina u igra,go posakuvate Mourinho isto i za nego ke vikaat taka posle.Dobar e Pellegrini samo treba voigruvanje na timot,nekoi ligusi da se izbrkat,da se proba nekad i so mladincite,znaci sekoj da se bori za prvotimski status,a ne od pocetok na sezona da se crta 1 i edinstvena formacija po nalog na Perez.Ae pozz:smir:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Член од
11 април 2010
Мислења
348
Поени од реакции
8
go imavte Capelo osvoivte La Liga ama on nemal ubavina u igra,go posakuvate Mourinho isto i za nego ke vikaat taka posle.Dobar e Pellegrini samo treba voigruvanje na timot,nekoi ligusi da se izbrkat,da se proba nekad i so mladincite,znaci sekoj da se bori za prvotimski status,a ne od pocetok na sezona da se crta 1 i edinstvena formacija po nalog na Perez.Ae pozz:smir:
totalno se soglasuvam so tebe sepak ponekogas i nie preteruvame pelegrini so ovoj real gu rusi site rekordi na Madrid.Ovaa e kompletno nova ekipa a znaeme deka ekipa ne se pravi za 9 meseci .Spored mene Pelegrini treba da ostane uste edna godina a i togas ako ne napravi nisto treba da bide odpusten.HALA MADRID

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
totalno se soglasuvam so tebe sepak ponekogas i nie preteruvame pelegrini so ovoj real gu rusi site rekordi na Madrid.Ovaa e kompletno nova ekipa a znaeme deka ekipa ne se pravi za 9 meseci .Spored mene Pelegrini treba da ostane uste edna godina a i togas ako ne napravi nisto treba da bide odpusten.HALA MADRID
sto ako gi rusi koga nie 1 gol na barsa nemoze da im dademe i barem 1 titula da osvoime....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom