Читајте на фан клуб Милан, она не било фаул за слободен удар, судијата е крив
Класика...
Ostaj gi pa ti gledas deka se utepani od Gospod, pa i ti be leleeee
Кедира го згази кичмокршачот Роналдињо
Ronaldinho ne go ni vidov pokraj KARPATA KHEDIRA:tv:...baska se najde vo situacija 1 na 1 so Khedira, koa mu ja zema i ovoj se mavna vo nego:pos2:
Шо к*рац барал Џими Џамп, нема шанса.
btw...:pos2:
Najjako mi e kako sudijata ne go primetuva, a ovoj se osloboduva za da ja primi go buta sudijata ama ona pederski malce i ovoj se iskrsi:pos2::pos2:
Честитки момци за победата и играта пред се !
Многу ми е драго шо Мурињо немора да го гледам свака недеља
Озил е БОГ !
Taka treba, toa se postuva da se Cestita, ferski:wink: I deckovo e ludaaaak, mnogu me voodusevuva so negovata igra ili kako sto spomna nekoj SHMEKERSKI, FANTASTICO
фала на честитките, али како да не биде лут кога онаа марика изиграва роналдо 2 себичност, а не е до толку надарен, и многу лошо значи ја земавме топката од центар и дури после 20 мин им ја дадовме,па после ко да не им се играше веќе... многу лесно им предадоа дебакл да не биде...
Abe pa i ti sto si zapnal samo za moi igraci
, baska i koa iskoci so poveke igraci on sakase da im dokaze deka moze sam ama se izlazal
Inace
Cestito Edna Golema I Vazna Pobeda za zadrzuvanje na prvata pozicija vo grupa, baska najinteresnoto bese gazenje za 6 sek:tv:
Prva sek - dava gol CR7.
Vtora sek - sekoj na svoja pozicija.
Treta sek - Milan izveduva od sredina.
Cetvrta - Real ja zima i ide napred.
Peta - CR7 mu ja pusta na Ozil.
Sesta - Ozil gi dupi i dava gol.:pos2:
Ronaldo so negovite zaebani fintici bese odlicen denes, kako go jadese Gattuso so Zambrotta hahaha i dobar sloboden izveden
Ozil e fantasticen, mnogu inteligenten igrac, nesto kako Zidan samo sto ima uste mnogu da uci za nego
Ovie dvajca i Khedira bea najdobri za mene vecerva, inace bea site dobri...Casillas
kako mu ja fati na Robinho na kraj
...Toa e toa momci, se nadevam ke ima so Santander uste eden interesen natprevar kako poslednite dva vo domasno prvenstvo