Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Рутинска победа против Милан... лудница! :tv:

Ги чекам овие од Ајриш со импресии како поминале... :)
па да бидам искрен, многу досадна утакмица за 1 минута се се случи као манга да ни стаил хај лајтс ебате...
и остана само да се заебаваме, да тресеме зелени, и да пиеме пиво...
али имаше еден многу посмешен детељ на утакмицата освен оној на Озил, во 91 минута покрај аут линија на сидорф му пуштија топка за шпринт бе?! алооо 35 години има и е меѓу помладите најверојатно шом таков пас доби бе :pos2:

--- надополнето ---

Честито победа прво заслужено.Вакви слободни за Роналдо се како пенал само си шутна ко на тренинг.Тој Озил ви е страшен а доста евтино го земавте 15 м мислам ?
исто како и кај вас Красич, а речиси и сам си ви игра, мести дава голови... а преефтино го земавте

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
па да бидам искрен, многу досадна утакмица за 1 минута се се случи као манга да ни стаил хај лајтс ебате...
и остана само да се заебаваме, да тресеме зелени, и да пиеме пиво...
али имаше еден многу посмешен детељ на утакмицата освен оној на Озил, во 91 минута покрај аут линија на сидорф му пуштија топка за шпринт бе?! алооо 35 години има и е меѓу помладите најверојатно шом таков пас доби бе :pos2:

--- надополнето ---

исто како и кај вас Красич, а речиси и сам си ви игра, мести дава голови... а преефтино го земавте
Абе да ама Реал и Јуве имаат многу различна политика со трансверите

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
^ И различни буџети. Како Јужна и Северна Кореја без навреда Тенк :)

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
ako ako raduvajtese posekako fazla od 1/16 finale ne odite podaleku pa zatoa vi e i tolkava radosta hehehehehehehe :smir:

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
ako ako raduvajtese posekako fazla od 1/16 finale ne odite podaleku pa zatoa vi e i tolkava radosta hehehehehehehe :smir:
Па немораше да им ги уништиш надежите.

По ова мислам дека треба темава да се заклучи. Веќе кажа пријателов шо и како.

Он топик: Честито апсолутна заслужена победа против Милан. Се радувам коа го гледам Реал како се враќа на старите добри патеки. Мада Мурињо ми стоеше премногу лут на неколкуте пропуштени шанси, и со право.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Он топик: Честито апсолутна заслужена победа против Милан. Се радувам коа го гледам Реал како се враќа на старите добри патеки. Мада Мурињо ми стоеше премногу лут на неколкуте пропуштени шанси, и со право.
фала на честитките, али како да не биде лут кога онаа марика изиграва роналдо 2 себичност, а не е до толку надарен, и многу лошо значи ја земавме топката од центар и дури после 20 мин им ја дадовме,па после ко да не им се играше веќе... многу лесно им предадоа дебакл да не биде...

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
1/16 финале?

Инаку честито и мислам според мене дека сте најголеми фаворити во ЛШ доколку продолжите со ваква игра и темпо.:smir:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Мурињо: Бевме пребрзи за Милан
:pos2: зашо не сум изненаден од Мурињо, цар е типчето :smir:

Buji Buton

Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
ti glup da ne si slucanjo ili treniras po malce za toa????????posle grupive sto se igra 1/2 finale :tapp:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
ti glup da ne si slucanjo ili treniras po malce za toa????????posle grupive sto se igra 1/2 finale :tapp:
Не бе 1/32 :tapp:

Одат 16 екипи понатака али тоа се 8 натправари. За да има еден натпревар потребни се 2ца, значи 16 на пола 8, а тоа се 8 натпревари. Компренде? Или цртање треба?

Buji Buton

Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
ok de greska sum napravil so timovite ako???????ali kako i da tuka zavrsuva patot na real madrid sto e najvazno :vozbud::smir:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Тандемот Пепе-Карваљо = Самуел-Лусио од минатата сезона:vozbud:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Читајте на фан клуб Милан, она не било фаул за слободен удар, судијата е крив :pos:
Класика... :)
Ostaj gi pa ti gledas deka se utepani od Gospod, pa i ti be leleeee:)
Кедира го згази кичмокршачот Роналдињо :)
Ronaldinho ne go ni vidov pokraj KARPATA KHEDIRA:tv:...baska se najde vo situacija 1 na 1 so Khedira, koa mu ja zema i ovoj se mavna vo nego:pos2:
Шо к*рац барал Џими Џамп, нема шанса. :)

btw...:pos2:

Najjako mi e kako sudijata ne go primetuva, a ovoj se osloboduva za da ja primi go buta sudijata ama ona pederski malce i ovoj se iskrsi:pos2::pos2:
Честитки момци за победата и играта пред се !
Многу ми е драго шо Мурињо немора да го гледам свака недеља :)
Озил е БОГ !
Taka treba, toa se postuva da se Cestita, ferski:wink: I deckovo e ludaaaak, mnogu me voodusevuva so negovata igra ili kako sto spomna nekoj SHMEKERSKI, FANTASTICO:)
фала на честитките, али како да не биде лут кога онаа марика изиграва роналдо 2 себичност, а не е до толку надарен, и многу лошо значи ја земавме топката од центар и дури после 20 мин им ја дадовме,па после ко да не им се играше веќе... многу лесно им предадоа дебакл да не биде...
Abe pa i ti sto si zapnal samo za moi igraci:), baska i koa iskoci so poveke igraci on sakase da im dokaze deka moze sam ama se izlazal:)

Inace Cestito Edna Golema I Vazna Pobeda za zadrzuvanje na prvata pozicija vo grupa, baska najinteresnoto bese gazenje za 6 sek:tv:
Prva sek - dava gol CR7.
Vtora sek - sekoj na svoja pozicija.
Treta sek - Milan izveduva od sredina.
Cetvrta - Real ja zima i ide napred.
Peta - CR7 mu ja pusta na Ozil.
Sesta - Ozil gi dupi i dava gol.:pos2:
Ronaldo so negovite zaebani fintici bese odlicen denes, kako go jadese Gattuso so Zambrotta hahaha i dobar sloboden izveden:) Ozil e fantasticen, mnogu inteligenten igrac, nesto kako Zidan samo sto ima uste mnogu da uci za nego:):):) Ovie dvajca i Khedira bea najdobri za mene vecerva, inace bea site dobri...Casillas :zver: kako mu ja fati na Robinho na kraj:vozbud:...Toa e toa momci, se nadevam ke ima so Santander uste eden interesen natprevar kako poslednite dva vo domasno prvenstvo:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom