Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 ноември 2009
Мислења
88
Поени од реакции
3
Дечки немав нет подолг период па не можев да пишам а ме интересираше.. ке може некој да ми пише што се дешава со Кака?

В

Вори

Гостин
Не сте свесни каква класа дефанзивец добивте во Карваљо.
Две сезони ќе праи партали низ Шпанија сигурен сум.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Дечки немав нет подолг период па не можев да пишам а ме интересираше.. ке може некој да ми пише што се дешава со Кака?
Кака ќе биде аут скоро цела 1 полусезона

--- надополнето ---

B

BooBojan

Гостин
Според мене од Карвалјо ке имате фајда како од Канаваро што имавте мислам дека нема да се снајде најдобро во Реал но тоа е само мое мислење.Гледајте Албиол Пепе и друштво да имаат добра сезона.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
^Карваљо е многу искусен,јас напротив мислам дека супер ќе се в клопи.

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Карваљо ви е и повеќе од одлично засилување во одбраната. Конечно се заврши сагата со одбранбениот дел од Реал М. Имате комплетен тим од одлични играчи, полни со искуство и млада, подвижна сила во нозете. Повеќе и нема што да барате, освен можеби плус еден напаѓач кој би се нашол за недај боже.

Бидејќи ретко пишувам, спортски поздрав и среќно во 10/11 :wink:

Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
Ди мариа даде гол за Аргентина

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Со среќа нека ви е Карваљо.

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37
Ме немаше и мене 14 дена ама читав секој ден и во тек сум со све. Епа да кажам нешто и јас... Прво за натпреварите во Америка првиот.. Супер изигран во првиот дел одлично беше све топката не помина на наша половина. Вториот натпревар првото полувреме катастрофа... но во вториот дел си дојде до израз првата екипа и полека се гледа кој ке игра во првите 11. Сега за Карваљо... Добиваме класа искусен играч што ни е многу потребен мислам дека ке се снајде одлично и дека ке коси позади :) Од прилика тоа е тоа... И да.. Петок 13 ке биде кобен за Баварците? :)

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Ме немаше и мене 14 дена ама читав секој ден и во тек сум со све. Епа да кажам нешто и јас... Прво за натпреварите во Америка првиот.. Супер изигран во првиот дел одлично беше све топката не помина на наша половина. Вториот натпревар првото полувреме катастрофа... но во вториот дел си дојде до израз првата екипа и полека се гледа кој ке игра во првите 11. Сега за Карваљо... Добиваме класа искусен играч што ни е многу потребен мислам дека ке се снајде одлично и дека ке коси позади :) Од прилика тоа е тоа... И да.. Петок 13 ке биде кобен за Баварците? :)
Или за нас:smir:

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Abe ja ja staev uboo ko sto mi kazaa nesto kajganava zaebava javete mu se na toj administratorot glavniot neka ja poprae ima sigurno dupki ili nekoj ja hakiral.
Na ovaa adresa e http://picpaste.com/pics/REALMADRID_1.1281488556.png pa ti vidi dali moze da se gleda od kaj tebe posto ne izlaga u isprati odgovor.
You are the best!!!!:zver:
Само продолжи вака можеби Мурињо некогаш ќе ги види твоиве формации и ротации:pos: на интернет и може ќе те викне за помошник:icon_lol:

Член од
2 јули 2009
Мислења
495
Поени од реакции
83
Дечки да не има некој линк од головите против барселона у17 на Talent trophy во Романија?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom