Кака ќе биде аут скоро цела 1 полусезонаДечки немав нет подолг период па не можев да пишам а ме интересираше.. ке може некој да ми пише што се дешава со Кака?
Ќе биде во скоро време и кај нас,само да се ослободи од притисокот и тензијатаДи мариа даде гол за Аргентина
Или за нас:smir:Ме немаше и мене 14 дена ама читав секој ден и во тек сум со све. Епа да кажам нешто и јас... Прво за натпреварите во Америка првиот.. Супер изигран во првиот дел одлично беше све топката не помина на наша половина. Вториот натпревар првото полувреме катастрофа... но во вториот дел си дојде до израз првата екипа и полека се гледа кој ке игра во првите 11. Сега за Карваљо... Добиваме класа искусен играч што ни е многу потребен мислам дека ке се снајде одлично и дека ке коси позади Од прилика тоа е тоа... И да.. Петок 13 ке биде кобен за Баварците?
You are the best!!!!Abe ja ja staev uboo ko sto mi kazaa nesto kajganava zaebava javete mu se na toj administratorot glavniot neka ja poprae ima sigurno dupki ili nekoj ja hakiral.
Na ovaa adresa e http://picpaste.com/pics/REALMADRID_1.1281488556.png pa ti vidi dali moze da se gleda od kaj tebe posto ne izlaga u isprati odgovor.
Дечки да не има некој линк од головите против барселона у17 на Talent trophy во Романија?