ејјјј абре луге ова е ФАН КЛУБ на Реал Мадрид..што се правите толку прости и се карете за глупости..како прво не им е тука местото како второ тоа е ниско..доста веке се трошеа страници за глупости..пишувајте за што сакате во врска со Мадрид но прастанете со глупости..
Па најискрен да бидам и јас очекував многу од Кака..дојде како големо засилување со големи очекувања..
но за се ,мене ако ме прашувате, сам си е крив..се ПРЕФОРСИРА..тоа е Организам, не можеш ти да му кажеш да игра 100% кога не може, кога требаше да одмара тој се ,,Глупираше,,на светското..и роналдо ако се сетиме беше повреден во 1 дел од предходната сезона(мислам дека беше и на операција)но направи ,,фул рековери,, затоа што го СЛУШАШЕ своето тело( и баш таа пауза беше кога играа бараж со БиХ за светското..и престанете да жалете за Кака тој е готов за првиот дел од сезоната..сепак мурињо ни е тренер а тој има едно многу добро ,може да се каже мото,., Работам со играјачите кои ги имам на Располагање во МОМЕНТОТ,, кога ке се врати кака ке видиме..ппозз