Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
- Casillas -
- Maicon - Pepe - Ramos - Marcelo -
- Xabi - Khedira -
- Ronaldo - Ozil - Di Maria -
- Higo/Benz -​

Одлична формација...или нешто вака до колку не би дошол Озил, а и Маикон исто...

- Casillas -
- Ramos - Pepe - Albiol/Garay - Marcelo -
- Xabi - Khedira -
- Ronaldo - - - Di Maria -
- Higo - Benz -​
:toe:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
- Casillas -
- Xabi - Khedira -
- Higo/Benz -​

Одлична формација...или нешто вака до колку не би дошол Озил, а и Маикон исто...

- Casillas -
- Xabi - Khedira -
- Higo - Benz -​
Не треба Озил. На таа позиција можат да играат и Каналес и Вдв. А и одбранава во вториот состав ти е иста ко минатата сезона, а на Чаби партнер му е Кедира кој во дефанзива е послаб од Лас кој играше минатата сезона. Не може така....

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Фк...немат да ја гледам вечерва утакмицата.......Се надевам на добра игра, и не би ми био мака и ако изгубиме....битно е да играме добро,сепак е пријателска.Се надевам дека Сами ќе добие некоја минутка:):)

Член од
11 април 2010
Мислења
348
Поени од реакции
8
игуаин и бензема тешко дека ке играат заедно..какко два шпица..
едното е што се гушат еден до друг, а второто е тоа што Моу секогаш
игра со еден класичен напач..и два крилни.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
- Casillas -
- Xabi - Khedira -
- Higo/Benz -​

- Casillas -
- Xabi - Khedira -
- Higo - Benz -​
си го заборавил Педро Леон дечкото беше одличен против Клуб Америка

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Не треба Озил. На таа позиција можат да играат и Каналес и Вдв. А и одбранава во вториот состав ти е иста ко минатата сезона, а на Чаби партнер му е Кедира кој во дефанзива е послаб од Лас кој играше минатата сезона. Не може така....
Не ставив никој пошто незнам кој ќе се доведе доколку ништо не биде со Маикон...Кедира го ставив затоа што мислам дека не е земан за резерва, а доколку се покаже слабо, ај на клупа дечко...Не, не Каналес нека си е резерва и нека добива по некоја минутажа во нападот или со слабите тимови нека игра од почеток, па доколку не му иде на тимот, ајт раус, и бенз или хиго ин даваат гол и сите среќни и задоволни.:)

--- надополнето ---

си го заборавил Педро Леон дечкото беше одличен против Клуб Америка
Пердо Леон зошто моментално Ди Мариа има све подобро од него. Па сеа зависи до докажувањето!!! И лани се очекуваше од Бенз али на крај со слаби игри си грееше клупа, а Хиго пак во прв тим.

--- надополнето ---

игуаин и бензема тешко дека ке играат заедно..какко два шпица..
едното е што се гушат еден до друг, а второто е тоа што Моу секогаш
игра со еден класичен напач..и два крилни.
Можда не игра со два шпица, али зависи какви играчи има во тимот и можно е да смени тактика тоа никогаш не се знае. Исто како множината што очекуваше на секои 2 минути Кака да експлодира и на крај 0:toe:

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Не ставив никој пошто незнам кој ќе се доведе доколку ништо не биде со Маикон...Кедира го ставив затоа што мислам дека не е земан за резерва, а доколку се покаже слабо, ај на клупа дечко...Не, не Каналес нека си е резерва и нека добива по некоја минутажа во нападот или со слабите тимови нека игра од почеток, па доколку не му иде на тимот, ајт раус, и бенз или хиго ин даваат гол и сите среќни и задоволни.:)

--- надополнето ---

Пердо Леон зошто моментално Ди Мариа има све подобро од него. Па сеа зависи до докажувањето!!! И лани се очекуваше од Бенз али на крај со слаби игри си грееше клупа, а Хиго пак во прв тим.

--- надополнето ---

Можда не игра со два шпица, али зависи какви играчи има во тимот и можно е да смени тактика тоа никогаш не се знае. Исто како множината што очекуваше на секои 2 минути Кака да експлодира и на крај 0:toe:
Аман со има поќе тој твојот Ди Мариа од Педро Леон??? Мене повеќе ме бендисува Леон него Ди Мариа ама ај ке почекаме да почни сезоната.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Аман со има поќе тој твојот Ди Мариа од Педро Леон??? Мене повеќе ме бендисува Леон него Ди Мариа ама ај ке почекаме да почни сезоната.
Доста доволно има Ди Мариа за да игра на прв поглед пред Педро Леон...е сеа зависи кој колку ќе се докаже али на психички план поголеми шанси сеа да падне Ди Мариа од Педро Леон. Овој веќе го бараа многу гиганти доколку овој освен во Шпанија слабо некој го знае, така да Педро Леон нема што да изгуби во спротивното од Ди Мариа од кој се очекува многу.:wink:

--- надополнето ---

Доколку не биде доведен Маикон, а за Давид Луиз си кажа Мурињо, а за Кол кажа Анчелоти дека нема да го дае:toe:...кои се другите опции за во одбрана знае некој, не сум баш во тек последниве денови со вебсајтовиве дека не бев тука...

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Ај бе чоек доста го дрвиш со Ди Мариа ебаго
Ди Мариа, Бенз, Ди Мариа, Бенз, Ди Мариа, Бенз, Бенз, Ди Мариа преку тасета веќе

него...
‎.... денес првиот официјален натпреар на Raúl со Schalke 04.....
..... Супер Куп на Германија од 17:45h...... Bayern Munich - Schalke 04 .......
..... утре дебитира Guti со Besiktas .....

Колку фанови има РМ во МК

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ај бе чоек доста го дрвиш со Ди Мариа ебаго
Ди Мариа, Бенз, Ди Мариа, Бенз, Ди Мариа, Бенз, Бенз, Ди Мариа преку тасета веќе
Кој го дрви бе п. ли ти м.:buum:глеаш дека стаив формација и луѓето пишуваат зошто Ди Мариа пред Пердо Леон исто така спомнав и други така да губи ми се:tv:

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Кој го дрви бе п. ли ти м.:buum:глеаш дека стаив формација и луѓето пишуваат зошто Ди Мариа пред Пердо Леон исто така спомнав и други така да губи ми се:tv:
Каков човек си ти значи еј
Цел фан клуб ти збори дека замараш, дека си напорен со твоите аргентинци ама не бе ти си човече упорен ко магаре на мост

СВАТИ дете го З А М А Р А Ш цел фан клуб

И не биди кретен нема потреба одма од навреди

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Каков човек си ти значи еј
Цел фан клуб ти збори дека замараш, дека си напорен со твоите аргентинци ама не бе ти си човече упорен ко магаре на мост

СВАТИ дете го З А М А Р А Ш цел фан клуб

И не биди кретен нема потреба одма од навреди
Не ни планирам да се карам само глупо е тоа што од 10 поста баш едниот го најде кај што само у тој е спомнат дечкото и одма сум замарал ова она...Да не треба случајно да ми се стави забрани да го спомнувам него или Бенз или кој и да е:tapp:

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Не ни планирам да се карам само глупо е тоа што од 10 поста баш едниот го најде кај што само у тој е спомнат дечкото и одма сум замарал ова она...Да не треба случајно да ми се стави забрани да го спомнувам него или Бенз или кој и да е:tapp:
Ме мрзи да куцам да ти се објаснувам и така нема да попуштиш инает си невиден коа ке си зацрташ едно у глава никој неможе да те предомисли
Знаат сите, сите ти имаат кажано по 5 пати ама ти неее ти знаеш се
Ај поздрав и не ме(не) замарај веќе:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom