Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ме мрзи да куцам да ти се објаснувам и така нема да попуштиш инает си невиден коа ке си зацрташ едно у глава никој неможе да те предомисли
Знаат сите, сите ти имаат кажано по 5 пати ама ти неее ти знаеш се
Ај поздрав и не ме(не) замарај веќе:tapp:
не ги мешај другите ФРАЕРЧЕ ГОЛЕМО, тој што има да каже ќе си каже сам:wink:

П.С. Направете список за бркање од форум:vozbud::pos2:

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
не ги мешај другите ФРАЕРЧЕ ГОЛЕМО, тој што има да каже ќе си каже сам:wink:

П.С. Направете список за бркање од форум:vozbud::pos2:
Кажано ти е преногу пати од сите

П.С.Никој не спомна бркање од форум него да олабавиш малце со Мариа

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
vamos real и Vide смирете се малку....
Inter Milan Reject Real Madrid Latest Bid For Maicon

Real Madrid’s latest offer for Inter Milan fullback Douglas Maicon was rejected by the Italian giants, who are holding out for larger sums of money.
La Gazzetta dello Sport report that Real Madrid raised their offer from 24 million euros to 26 million euros, however Inter Milan president Massimo Moratti remained uninterested.
It is believed that Moratti is holding out for at least 30 million euros in order to sell his right back star.
Maicon’s agent, Antonio Caliendo, will meet with Moratti next week in order to convince him about lowering his asking price for the Brazilian defensive rock.
ај у пм овие веќе претераа ако го даваат нека го дадат ако не нека има седи

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
vamos real и Vide смирете се малку....

ај у пм овие веќе претераа ако го даваат нека го дадат ако не нека има седи
истата вест препишана од La Gazzetta dello Sport вчера F i K o-Fan што ја даде од два српски сајта
мислам дека средби се најавија за другава недела

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.610
Поени од реакции
14.462
така е!требаше да го земеме озил а не кака
Касно сте се приклучиле братче на форумот, и ти и вамос_реал, добро ќе беше во Јуни месец кога беше се решено околу Кака, да кажевте дека нема да го биде, т.е ќе биде скоро секогаш повреден, и дека Озил ќе биде многу подобар од него, може и ФП ќе се премислеше.

И сите сега што тука зборувате против Кака, сите кога дојде викавте дека е најдобар, новиот Зидан. Зошто уште тогаш не кажавте дека нема да го биде ? Не кажавте затоа што не знаевте како ќе се одвиваат настаните околу него, исто како што не знаевме дека многу ќе отсуствува од терените. Да не беа повредите сигурно ќе беше многу подобар.. Но и тоа е составен дел од фудбалот.

Иначе и јас сум за продажба на Кака за цена од 45-50 милиони, ама знаејќи дека скоро никој не би купил повреден играч на најважната позиција во тимот, тоа нема да се случи ова лето. За 20 милиони нека си седи во Реал.

И нема потреба од Озил ова лето, си го имаме ВДВ, лани кога играше прва постава одигра перфектно, а како тргнале работите, ништо чудно и Каналес да го гледаме прв состав наредна сезона. ВДВ си е веќе навикнат во Реал, една сезона играше скоро со сите овие играчи, а три добро одиграни натпревари на Светското не гарантираат дека Озил тие игри ќе ги повторува и во Реал. И тој ако дојде ќе биде иста прича ко со Кака, прво сезона палење на него, втора сезона, што и да биде, само да не го гледаме во Реал.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
DJManga...јас се приклучив покасно и мислам дека памтиш највеќе се*ам околу Кака. Да бев порано на форумов истото ќе го кажев само поради една причина, што ја изигра последната година во Милан катастрофално и ете го и кај нас продолжува. Толку од мене за Кака!!!

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Еве ја признавам дека верував во Кака и дека ќе играше во топ-форма оваа сезона,ама повредата си го направи
своето:toe:Искрено во Фан-клубов само јас и Емче верувавме во него додека другите го напаѓаа:nesum:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.610
Поени од реакции
14.462
DJManga...јас се приклучив покасно и мислам дека памтиш највеќе се*ам околу Кака. Да бев порано на форумов истото ќе го кажев само поради една причина, што ја изигра последната година во Милан катастрофално и ете го и кај нас продолжува. Толку од мене за Кака!!!
Ди Мариа како ја одигра последната сезона во Бенфика, па што се палиш на него ко млад мајмун, и тоа пази во едно ебано португалско првенство, каде освен Спортинг, Порто, Бенфика и донекаде Брага, другите екипи се гола вода. Ако гледаме според последната сезона, Ди Мариа постигнал 5 гола и имал 6 асистенции, а Педро Леон во десет пати подобро првенство од португалското постигнал 9 гола и 10 асистенции. И поради која причина ти го одобруваш трансферот на Ди Мариа, а не си го одобрувал трансферот на Кака ?

п.с нема шанси тоа да си го кажал. Ќе го кажеше истото што го кажуваа и другите, а тоа е, да не кажувам сега, најдете ја старата тема, 8 јуни, после полноќ, и видете какви муабети се тераа..

--- надополнето ---

Еве ја признавам дека верував во Кака и дека ќе играше во топ-форма оваа сезона,ама повредата си го направи
своето:toe:Искрено во Фан-клубов само јас и Емче верувавме во него додека другите го напаѓаа:nesum:
Ја сеуште верувам во него, ќе се врати и под водство на Мурињо пак ќе биде најдобар. Каков Озил..

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
--- надополнето ---

Ја сеуште верувам во него, ќе се врати и под водство на Мурињо пак ќе биде најдобар. Каков Озил..

Абе и јас верувам во него и Мур,ама ме нервира што на форумов се најдоа некои ''Свезнајковци'' кои го напаѓаат во секој момент:nesvest:

Член од
11 април 2010
Мислења
348
Поени од реакции
8
ејјјј абре луге ова е ФАН КЛУБ на Реал Мадрид..што се правите толку прости и се карете за глупости..како прво не им е тука местото како второ тоа е ниско..доста веке се трошеа страници за глупости..пишувајте за што сакате во врска со Мадрид но прастанете со глупости..

Па најискрен да бидам и јас очекував многу од Кака..дојде како големо засилување со големи очекувања..
но за се ,мене ако ме прашувате, сам си е крив..се ПРЕФОРСИРА..тоа е Организам, не можеш ти да му кажеш да игра 100% кога не може, кога требаше да одмара тој се ,,Глупираше,,на светското..и роналдо ако се сетиме беше повреден во 1 дел од предходната сезона(мислам дека беше и на операција)но направи ,,фул рековери,, затоа што го СЛУШАШЕ своето тело( и баш таа пауза беше кога играа бараж со БиХ за светското..и престанете да жалете за Кака тој е готов за првиот дел од сезоната..сепак мурињо ни е тренер а тој има едно многу добро ,може да се каже мото,., Работам со играјачите кои ги имам на Располагање во МОМЕНТОТ,, кога ке се врати кака ке видиме..ппозз

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
1. Шуќур почнаа пријателските.
2. Кедира е одличен трансфер според мене.
3. К*р да му јадат на Кака хејтерите!
4. Нека го отераат Маикон веќе у пм, претераа, мора да се земе лев бек, а не десен!
5. У колку играме со Галакси? :)

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
еј даве прашам кој засилувања ги зедовте годинава незнам точно знам ди мариа и мислам кедира ако не се лажам ке може некој да ми кажи ??? ако можете на профил

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom