- Член од
- 21 септември 2008
- Мислења
- 14.619
- Поени од реакции
- 14.491
Сам си тренира он, клубот нема никаква врска со тоа, сите играчи започнуваат со тренинзи во клубот на 15ти мислам дека беше.Па што се спомна тогаш Гранеро тренирал????
Сам си тренира он, клубот нема никаква врска со тоа, сите играчи започнуваат со тренинзи во клубот на 15ти мислам дека беше.Па што се спомна тогаш Гранеро тренирал????
Хммм....:raz: мислам дека Бензема и Ди Марија ќе блеснат во следнава сезона.....Ќе го видиме во Реал колку е добар. Бензема втори дел, губење до максимум.
Иронично беше од ДЈМ...Хммм....:raz: мислам дека Бензема и Ди Марија ќе блеснат во следнава сезона.....
Што се бе 2 титули...дај не биди толку скромен....мислам минумум 3 освојуваме^Без галје....Марија ќе биде играчиште....ќе го среди Мурињо....
Иначе в година 2 титули минимум.....
Снајдер,Робен и Вдв ќе го средатако продолжи Икерчо како на светсково ќе нема кој да го совлада
времето ќе покаже, но едно е јасно а тоа е дека нема подобар од нрго во моментовСнајдер,Робен и Вдв ќе го средат
абе многу си скромен ти:pos2:Јас несакам 3 титули ќе се задоволам со Лига на шампиони а нема да ни дојде лошо и Шпанија мислам, а купот не е задолжителен
ах ќе ме умре тоа осмина финале :nesum:^ Ќе остане 100%. Раул си оди, и Бензема ако си оди, кој ќе ни бидат напаѓачи ?
За мене е доволно да поминеме осмина-финале во ЛШ, и Примера или Копа Дел Реј да освоиме.
Истото го сакам и јас. Ајде више тоа кобно осмина да го пројдеме.^ Ќе остане 100%. Раул си оди, и Бензема ако си оди, кој ќе ни бидат напаѓачи ?
За мене е доволно да поминеме осмина-финале во ЛШ, и Примера или Копа Дел Реј да освоиме.