Тоа е така затоа што сакаат да презентираат повеќе играчи одеднаш. : )Откажана презентацијата на Ди Мариа што беше закажана за утре во 13:00 часот, таа е одложена за кога ќе му заврши одморот
да!би можеле заедно со озил,швајни и видич да го презентираат:tv:Тоа е така затоа што сакаат да презентираат повеќе играчи одеднаш. : )
http://www.sportal.rs/news.php?id=31076да!би можеле заедно со озил,швајни и видич да го презентираат:tv:
абе и Кристијано викашеhttp://www.sportal.rs/news.php?id=31076
Абе овие викаат НЕ!!
Ама ја мислам дека ако им дојде Дедо Перез:star: со куферче тешко едно 40-50м со задоволство ќе го пречекаат![]()
остај тоа сега ти најважно е оваа година ние осминафинале да поминеме другото само ќе си дојде:smir:Добро би било да понудат играч + пари, така можда би прифатил Баерн. Мамаду Диара + 25м и Гарај една година на позајмница, мислам дека е екстра понуда. И така се жалат за одбрана, а + Гарај би можел малце да напредува, зошто дечкото ќе биде одличен штопер доколку му се даваат шанси малце и форсирање. Освен што е малце бавен, другото му е одлично. Има висина, има тело за градба...
Оваа понуда ако би ја прифатиле, тогаш нека си го пикнат во гз Свињчето.:tv:
ДаПрезентацијата на Ди Марија ќе биде во Август?
колку години има силви?ВДВ и Силви <3....Ххх...
![]()
![]()
Викам јас ако не се земе партнер на Чаби, во тој случај ништо чудно Гаго да биде тоа...:tv:
Најбитното за оваа сезона е само поминување на проклетото 1/8 финале...остај тоа сега ти најважно е оваа година ние осминафинале да поминеме другото само ќе си дојде:smir:
abe ja gago porano go smetav za degen ama poslednite utakmici ne gi odigra losoВикам јас ако не се земе партнер на Чаби, во тој случај ништо чудно Гаго да биде тоа...:tv:
Има потенцијал во него само уште никој од сегашниве тренери не успеал да го открие тоа, ама во Мурињо верувам дека ќе успее да се справи со Гаго и да заигра. Да, да и мене ми се допадна како ги изигра последните утакмици, не беше лош, може да се каже дека беше, ОК!!!abe ja gago porano go smetav za degen ama poslednite utakmici ne gi odigra loso![]()