Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Ви викам јас Марија не знае каде е... глејте на маицата што му пишува :pos:

Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
Откажана презентацијата на Ди Мариа што беше закажана за утре во 13:00 часот, таа е одложена за кога ќе му заврши одморот

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.619
Поени од реакции
14.491
Откажана презентацијата на Ди Мариа што беше закажана за утре во 13:00 часот, таа е одложена за кога ќе му заврши одморот
Тоа е така затоа што сакаат да презентираат повеќе играчи одеднаш. : )

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Добро би било да понудат играч + пари, така можда би прифатил Баерн. Мамаду Диара + 25м и Гарај една година на позајмница, мислам дека е екстра понуда. И така се жалат за одбрана, а + Гарај би можел малце да напредува, зошто дечкото ќе биде одличен штопер доколку му се даваат шанси малце и форсирање. Освен што е малце бавен, другото му е одлично. Има висина, има тело за градба...:toe:

Оваа понуда ако би ја прифатиле, тогаш нека си го пикнат во гз Свињчето.:tv:

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
http://www.sportal.rs/news.php?id=31076

Абе овие викаат НЕ!!
Ама ја мислам дека ако им дојде Дедо Перез:star: со куферче тешко едно 40-50м со задоволство ќе го пречекаат:toe:
абе и Кристијано викаше
ама Перез и Imposible is nothing

--- надополнето ---

Добро би било да понудат играч + пари, така можда би прифатил Баерн. Мамаду Диара + 25м и Гарај една година на позајмница, мислам дека е екстра понуда. И така се жалат за одбрана, а + Гарај би можел малце да напредува, зошто дечкото ќе биде одличен штопер доколку му се даваат шанси малце и форсирање. Освен што е малце бавен, другото му е одлично. Има висина, има тело за градба...:toe:

Оваа понуда ако би ја прифатиле, тогаш нека си го пикнат во гз Свињчето.:tv:
остај тоа сега ти најважно е оваа година ние осминафинале да поминеме другото само ќе си дојде:smir:

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Презентацијата на Ди Марија ќе биде во Август?

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Викам јас ако не се земе партнер на Чаби, во тој случај ништо чудно Гаго да биде тоа...:tv:

--- надополнето ---

остај тоа сега ти најважно е оваа година ние осминафинале да поминеме другото само ќе си дојде:smir:
Најбитното за оваа сезона е само поминување на проклетото 1/8 финале...

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
abe ja gago porano go smetav za degen ama poslednite utakmici ne gi odigra loso:toe:
Има потенцијал во него само уште никој од сегашниве тренери не успеал да го открие тоа, ама во Мурињо верувам дека ќе успее да се справи со Гаго и да заигра. Да, да и мене ми се допадна како ги изигра последните утакмици, не беше лош, може да се каже дека беше, ОК!!!

Сподер мене Гаго е мешавина на Маскерано и Камбијасо...:tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom