Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
^
Ако смејте се вие...Шливата и Вилата ги нема и сеа на некои им е криво за Шливата, а Ди Мариа зошто го земале. Зошто е подобрар од Шливата, џонглира со него!!!:pos2:

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
абе вечерва шпанија или каталонија играше да не речам фарселона икер,чаби и серхио само беа од нашите ова е СРАМОТА:tapp:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Ќе го видиме во Реал колку е добар. Бензема втори дел, губење до максимум. :icon_lol:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
абе вечерва шпанија или каталонија играше да не речам фарселона икер,чаби и серхио само беа од нашите ова е СРАМОТА:tapp:
И што има веза тоа кој играле а кој не ? И од Интер никој не играше во италијанска репрезентација, па нешто да не им се деси случајно. Мене да ме прашаш, најубаво би ми било и Шпанија и сите останати репрезентации каде што играат играчи од Реал да испаднат уште по групи, сите ќе си се вратат здрави во Мадрид.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
И што има веза тоа кој играле а кој не ? И од Интер никој не играше во италијанска репрезентација, па нешто да не им се деси случајно. Мене да ме прашаш, најубаво би ми било и Шпанија и сите останати репрезентации каде што играат играчи од Реал да испаднат уште по групи, сите ќе си се вратат здрави во Мадрид.
ме нервира тоа што се форсираат играчи како Бускец

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
ме нервира тоа што се форсираат играчи како Бускец
Најмалку за тоа треба да му се замерува на Дел Боске, и ја мислев ќе биде промашај на СП, али ме изненади позитивно, многу е подобар од Барселона.

Различни политики си имаат сите тимови, Барса си форсира играчи од младинска школа, затоа и има толку играчи во Шпанија од Барса, Реал претежно игра со играчи од странство, и затоа немаат толку играчи во Шпанија.

R

Rigel Kent

Гостин
Nekogas i Barca bese prepolna od internacionalci toa ste sega vie.Barca pocna da vlozuva vo svojata akademija i ova e rezultatot.Samo Iker e od vasa skola Xabi e Sergio se kupeni.Porano go imavte Raul ,Jero,Salgado:icon_lol: ,Morientes, Elgera .

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Може некој да ми каже колку вкупно играчи имаше Реал на ова СП, а колку Барса ? Ме мрзи сега да ги пребројувам. :)

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Нема никој да ти каже, зошто си мрза:icon_razz

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Си најдов, вас ќе ве тинтрам ја, Реал со се Ди Мариа 11, Барса 14 мислам.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
До пред да се презентира Ди Мариа, ќе тренира или не???

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.732
Ќе го видиме во Реал колку е добар. Бензема втори дел, губење до максимум. :icon_lol:
Барем Бензема ќе си има сеа другарче :icon_lol:

--- надополнето ---

До пред да се презентира Ди Мариа, ќе тренира или не???
Kaде ќе тренира кога подготовките стартуваат после две недели !? Ако сам си удира у ѕид дома тоа друго... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom